Відповідь: Стиль зірок -3 квадратна, бо ноги не так поставила))) якуби схрестила як тейлор свіфт, то була б так нічо
Відповідь: Стиль зірок -3 Мені Пінк сподобалася. Материнство їй пішло на користь. Ретро фотки і сучасні з American Music Awards: 1997 і 2012 2001 і 2012 2000 і 2012:khomyak: 1999 і 2012
Відповідь: Стиль зірок -3 мені отой светрик на Гвен Стефані на останній фотці нагадує совдеп-стайл щось таке було в моєї мами...чи в тата....давно було, в 90-і
Відповідь: Стиль зірок -3 Крістіна Агілера, вже все лице собі пластикою обробила...жах. А Гвен Стефані в тому светрі як бабуня, не вистачає до того всього ще спиць з клубочком ниток...ну мені щось не дуже. Backstreet Boys - такі ніби нічого і сьогодні
Відповідь: Стиль зірок -3 Вікторія і Девід Бекхеми. Я спочатку подумала, що Вікуся в "Адідасах" А виявляється, то супермодний тренд майже річної давності - "брюки с лампасами". Як на мене - жах жахливий. Та ще й під туфлі на шпильці
Відповідь: Стиль зірок -3 жжжжесть)) то вона засмучена через лампаси чи через те, що "минулорічний тренд" одягнула??
Відповідь: Стиль зірок -3 Лампаси, лампасами ( нє! ну виглядає жахливо, то навіть мови нема ) але то якось зовсім не того.....ну як то шпиляки до таких штанів... засмучена вона певно через то шо там на коліні порвалось.....
Відповідь: Стиль зірок -3 а епатаж куди діти? от про що би тут балакали? най вбирає си шо хоче, всерівно файна цьотка
Відповідь: Стиль зірок -3 За то який кардиган Міссоні на ньому, мммммм... Весь такий моднячий, тільки от взуття би змінив
Відповідь: Стиль зірок -3 Так от якби вони не ходили з білими лампасами під шпиляки і порваними колінами, кому вони би були потрібні взагалі . Хай ходить собі як хоче, стиль вона тримає всеодно.
Відповідь: Стиль зірок -3 От правильно кажуть, що про смаки не сперечаються. Мені якраз його черевики дуууже сподобались
Відповідь: Стиль зірок -3 Все-одно її люблю..Вже стільки років. Вона для мене - ідеал успішної жінки і матері. Ну і красуня ще та... Овації творцю сукні - "виправив" їй фЕгуру просто неймовірно! Що сказати? Стабільно стильно, не банально і доречно
Відповідь: Стиль зірок -3 Ну, але вона вже гарно підібрала свій стиль одягу. Їй так більше пасує, а ніж те що було. Мені так більше подобається.