Відповідь: Стиль зірок -3 паддєрживаю мені сподобалось і навіть дуже кабли - від двох слів - КАБачок і ЛИце угу, патамушто гладіолус
Відповідь: Стиль зірок -3 прошу не кидати помідорами - але мені оці двоє - - скривлені все...кутики губ опущенні...й взагалі мені отой зелений прикид асоціюється з ерою "малинових піджаків" , тоді й зелені можна було зустріти... Не бачила "Сутінків" жодного разу, лишень минулої неділі почула кусок в перкладі Притули - це було тааак смішно , що певно скачаю в його інтерпретації й подивлюсь - але це з серії "гоблінський переклад"
Відповідь: Стиль зірок -3 Собі щойно згадала, коли дивилась відео інтерв'ю Крістен після показу перших Сутінків. То така велика різниця у її поведінці тепер видна, коли їй кричали, що вона супер, ми тебе любимо, то вона відмахувала на них рукою і казала, що те все не правда, а тепер вже зірка, стала, що аж труси видно ( Не прийміть мої слова за образу, просто це правда). Вони тримають настрій Сутінків.
Відповідь: Стиль зірок -3 певно то єдине її інтерв'ю, яке ви дивились а ображатись нема на що, в кожного своя правда.
Відповідь: Стиль зірок -3 після Харпер то мій улюблений зірковий малюк Кіра Найтлі щось взагалі "ісхудала", так і до анорексії недалеко... Для ролі в кіно зараз худне Меттью Макконахі, вже -15: Знову Сутінки, на цей раз в Лондоні.
Відповідь: Стиль зірок -3 Спинка у вбранні Крістен мені дуже подобається, а от ажурні штанці під питанням .
Відповідь: Стиль зірок -3 Я її не впізнала. Може то недоліки фото чи макіяжу, але виглядає як підліток. Ніби й файно, але раніше якась "смачніша" була. Хоча, поправитись, в більшості випадків, то діло нехитре. Шо, Крістен вирішила не виставляти підставляти попу консервативним англічанам? А якщо по-суті, то верх костюмчика файний, пасує. Штанішки мені не нра, хоча, мож з спідницею гірше було б. зачіска і макіяж теж мені подобаються. А точно, комбезик.
Відповідь: Стиль зірок -3 а хіба то не комбез? ---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ---------- де ж вони консервативні? та нууу...
Відповідь: Стиль зірок -3 ага, вона тут взагалі головастік якийсь во-во: А комбез Крістен спереду дуже і дуже, а ззаді спинка дуже-дуже, а от нижче... і Патісон вже не зелений
Відповідь: Стиль зірок -3 Не подобається мені одяг Крістен категорично Забагато мережива, забагато блиску. Можна було б верх залишити (спинка виглядає дійсно класно), а знизу одягти шкіряні штани, наприклад, чи навіть ідеально темно-сині джинси без потертостей. Вийшла б така собі особлива і цікава дівчинка. Не зовсім нарядна, але і не сильно неформальна. А так - нєдоразумєніє якесь
Відповідь: Стиль зірок -3 Подивилась відео з прем"єри, відверто кажучи там зачіски нема, просто помите волосся. На фото так нічого виглядає, а насправді... Пи.Си. Як ті фанатки пищать, я у шокови .
Відповідь: Стиль зірок -3 І я подивилася, тільки ще і з гамериканської прем'єри. Зелений костюм не вразив щось, якийсь він надто зелений . Наряд Крістен ніби й нічо так, трохи як якась бронзова статуетка правда. А от вести вона себе на камери так і не навчилася.. Одягати вбрання з відкритими плечима і так сутулитися... Не гарно просто виглядає. Я розумію, що у неї має трохи буде згідно з роллю в фільмі образ невпевненої в собі дівчинки.. Але ж остання серія ніби вже не про то , значить то таки вона просто не вміє себе подати. А вбрання з Лондону.. Ну да, одна вееелика блискітка Єдине мереживо файне, але на горі, на ногах щось не очень дивиться... а фани пищать так, що аж в вухах дзвеніти почало...
Відповідь: Стиль зірок -3 на цих фото мені Патісон більше подобається, той костюм справді робив колір його обличчя - зеленим, а так - навіть файний а Кірстен - перед подобається, а зад ну ні до чого... штанці як на мене ліпше було би зробити непрозорими...
Відповідь: Стиль зірок -3 ггг, мене вже тут не злим тихим :xaxa: а вот і нєт- я хоч і фанатка, але де зле, там прямо кажу. той комбез повністю зіпсував її фігуру, а особливо її шикарні ноги. ну і бльосток там взагалі не треба було... от вчора в Мадриді вона була як сонечко а взагалі третя країна за третій день, коли вони взагалі сплять??... єдине за шо буду бити то люди, вона КРІСТЕН!!!! то різні імена взагалі-то...
Відповідь: Стиль зірок -3 От в мене виникає питання про стилістів і компанію. Куди вони дивляться? Трошка попрацювати над собою і вона буде виглядати красотулькою, особливо з такою фігурою.
Відповідь: Стиль зірок -3 а вона і красотулька і тримає себе як крістен, а не як очірідна_стилістами_зроблена_звізда люблю коли людина має якусь індивідуальність, і най то будуть сутулі плечі, чи не_дуже_вдало_підібрана_сукня, чи навіть обгрижений манікюр