Відповідь: Стиль зірок -3 Afterparty після останнього бомбезного показу Victoria's Secret. Найбільше сподобались Міранда і Адріана, вишукано і елегантно.
Відповідь: Стиль зірок -3 Щось у Кендіс забагато пуш-апу. І плюс все якесь приплюснуте. А ще хвостик так собі...
Відповідь: Стиль зірок -3 Уууу.. Хто зробив з моєї улюблениці красунечки Кендіс таке страхопудіще? Дійсно, груди - сплющені зсунуті докупки м'ячики; хвостик ніби зав'язувала десь їдучи в маршрутці, стоячи і тримаючи в одній руці важкий пакет.. І макіяж невдалий - виглядає змученою невиспаною наркоманкою Хоча нога в розпірці такнічо. Ну але якщо нога, то не груди. І навпаки.
Відповідь: Стиль зірок -3 Ой, дивіться, що я знайшла - Кендіс на початку кар"єри ! І найкращі 25 моделей за усю історію Victoria's Secret.
Відповідь: Стиль зірок -3 MTV Europe Music Awards Кім Кардашян жахіття Аліша Кіз Лана Дель Рей Хайді Клум Тейлор Свіфт
Відповідь: Стиль зірок -3 А у Кім тільки кілька пальців в той носочок помістились? Чи там ще є прозоре продовження лодочки (щось не дуже добре видно)? Аліша підстигла свої кудряшки, але її миле личко важко зіпсувати чимось - красуня. Ще Бі змінила стрижку, тепер вона з гривкою в стилі 80х:
Відповідь: Стиль зірок -3 А в Паттісона костюмчик - краса!!! І колір такий класний! А от Крістен мені шось не альо... може тому, що не люблю я такого типу сукенок, де поєднана тканина та мереживо/гіпюр в такій кількості...
Відповідь: Стиль зірок -3 Мені найбільше сподобалась бірюзова сукня...Обожнюю цей колір і дуже вишуканий фасон...
Відповідь: Стиль зірок -3 Ну от не розумію я стиль одягу Крістен Стюарт, щоб тут не казав. Нічого гарного в тому платті нема, а ті труси, що просвітлюються......жах. Мені так більш менш те персикове плаття нормальне ( чи то якийсь інший віддінок). Ну і дівчинка гарненько одягнена, дуже стильно. Напевно її образ мені подобається найбільше.
Відповідь: Стиль зірок -3 Я відразу і не зрозумів про що ти, вже хотіла в гуглю заглядати . ---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:19 ---------- Костюм краса,але... ...обличчя у нього стало зелене, як... кабачок
Відповідь: Стиль зірок -3 нема мене на вас! образ сміливий, яскравий і непопсовий! як і вся Крістен! і так- вона завжди дивує, шокує, не залишає байдужим навіть тих, хто тіпа її не люблять, а самі обговорюють її на сотні коментів. вопшєм, вона крута!!! а як вони виглядали разом...мамадарагая ще сподобалось Дакота- пасує їй такий колір волосся, розкішний колір сукні, та й сама сукня від Еллі Сааб, тому тут все ясно Маккензі- красуня і як на мене копія Кріс! і спідниця Стефані всі решта- скучно і ніачьом..