Стиль зірок -2

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Відповідь: Стиль зірок -2

Ця жінка по-своєму зірка. Хоча мене особисто таке лякає...
    Не фотошоп!
    Кэти Джанг, родившаяся в 1937 году в штате Коннетикут, США, в течение вот уже 22 лет носит корсет по 23 часа в сутки, чтобы ее талия оставалась такой же уникально тонкой, как сейчас - 38 сантиметров.

Как сообщает Фederalpost.Ру, чтобы достигнуть таких впечатляющих результатов, женщине потребовалось много лет. Когда она начала сознательно стремиться, чтобы сделать талию как можно более тонкой, она уже успела родить троих детей, и к тому времени объем ее талии составлял 66 сантиметров. Постепенно уменьшая объем корсетов на 5 сантиметров, Кэти Джанг спустя 22 года, попала в книгу рекордов Гинесса, как человек с самой тонкой талией при нормальном телосложении.

У нее 25 различных корсетов, с которыми она никогда не расстается – из кожи, хлопковой парчи и китайского шелка. У нее не наблюдается никаких физиологических отклонений, и ее муж врач-ортопед утверждает, что она никогда не пользовалась услугами хирургов для того, чтобы достигнуть такого результата.

Кэти Джанг вместе со своим мужем часто принимают участие в различных телешоу в США, Западной Европе и даже в Японии. Кроме того, обладательницу необычной талии приглашают на показы старинной одежды, а однажды она даже попала на страницы "Нью-Йорк Таймс".

2. zaderyshka

zaderyshka Member

ооой...мене теж таке лякає. Таке враження, що в неї ребра видалені..бррр

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Було офіційне опитування жителів тої держави де вона перша леді, і ті жителі (мене забули запитати) 80% сказали що вона найгарніша перша леді Америки.

Останнє редагування: 10 Червень 2011
  4. TUCR

TUCR Well-Known Member

Для мене це просто жах, для чого таке робити з собою не розумію, адже краси тут ніякої не бачу((((((((:)girl_in_dreams:

5. Маруся-мама

Та як... це ж всі хочуть мати таку маленьку талію :girl_dance: Правда не таким коштом :girl_cray:

6. zaderyshka

zaderyshka Member

а я не хочу! то диспропорція! Я за гарну фігуру, але ж не фанатичне утоншення якихось певних частин тіла. Там на фото можна побачити, що талія тонесенька, а от з панчішок ляшки то звисають трохи.

7. Маруся-мама

вік дається в знаки.

Ну може не ТАКУ маленьку, але виразну і невелику я хочу!

8. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Згадала собі картинки де показано, що корсет робить із внутрішніми органами. Краще не мати яскраво вираженої талії, аніж мати отаке:

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

10. Маруся-мама

Певно що так. Бож тре не просто виглядати недбало, а добре недбало.

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

-в якому році???
    Фото певно невдалі і в старовинному одязі ( і з нормальним макіяжем) вона певно виглядає нічого так, але.... ВСЕ-ОДНО ЦЕ ЖАХ!!!!!!!!!!!!!!!!:girl_cray:

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

"У 70-летней Кэтти Джанг самая тонкая талия в мире - 38 см. Женщина живет в США в штате Северная Каролина. В прошлом году она вошла в Книгу рекордов Гиннеса. Кэтти бывшая фотомодель. Она любит носить корсеты. В 1959-м в корсете выходила замуж за ортопедического хирурга Боба. Мужчина полюбил ее за тонкую талию и просит, чтобы жена носила корсеты каждый день. До 28 лет Кэти родила 3 детей. Корсеты она носила даже во время беременности. Женщине удалили несколько ребер. Из 1983 года Джанг носит корсеты постоянно, потому что они поддерживают ей позвоночник. Каждый день снимает их всего на 30 минут. В гардеробе Кэтти есть 25 корсетов. Ее купальники тоже на жесткой фиксации. Женщина говорит, в своих нарядах она чувствует себя комфортно, непринужденно и шикарно. С мужем Бобом они любят надевать заужен ную одежду викторианской эпохи." - це клініка :girl_crazy:

12. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

А то хіба можна так????
    Переконуюся вкотре, що "цо задуже - то нєздраво" :) тонка талія гарно виглядає, коли збережені пропорції тіла - а в цієї жінки фігура - самий натуральний пісочний годинник.

13. kati

kati Well-Known Member

Без мейкапа, підборів та вечірніх туалетів....звичайні жіночки Скарлет та Шарліз

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я сама фанатію як від корсетів, так і від вікторіанської епохи, тому якби мала гроші і більше можливостей - сама б час від часу так одягалась ):girl_flirt:

15. allja

allja Well-Known Member

Мені також подобаються корсети, але так фанатіти від них, то вже задуже, як на мене...Звісно хочеться мати талію, але щоб вона відповідала пропорціям тіла, щоб все мало відповідний вигляд...ІМХО, але ніякої краси я там не бачу, не зважаючи на те,що корсети мені подобаються...

16. TUCR

TUCR Well-Known Member

Джессика Симпсон дуже мила симпатична дівчина, яка гарно одягається, але знайшла пару фото(((((((Як вам таке?На цих фото вона "повненька"

17. Barbie

Barbie Well-Known Member

Та то давніші фото.Після цього вона схудла, але зараз бачу знову трохи поправилася.Та чого дивуватись,якщо вона схильна до повноти.

Просто Кім.Зовсім мені не сподобалась.Не її фасон.
    [​IMG][​IMG]
    Для порівняння в цьому образі модель на показі.

18. Heureuse

Heureuse вірю...

та ніби не так і страшно..тільки от по ідеї то мала бути спідниця-тюльпан, а на Кім вона просто тріщить:pardon:

19. TUCR

TUCR Well-Known Member

Так фото давніші, але я мала на увазі не фігуру, а одяг, не дуже вона мені тут, їй не дуже пасує(

20. AilataN

AilataN жива

Мені вона подобається на цих фото, по крайній мірі подобається більше ніж її безтілесна подружка. На останньому хіба вже трохи зашкал жирку. Чи то просто або фото невдале, або одяг так її "розпер".

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

О, а я переймаюсь ...Хвостик собі тоже такий роблю, але трохи того встидаюсь... а то все ок!

Статус теми:
Закрита.