Стиль зірок -2

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Стиль зірок -2

то як обирати хто більше подобається - блондинка чи брюнетка :) обидві дуже грамотно вбрані, згідно своїх колористичних типів, адекватно до ситуації :) аж душа радіє, красиво.... :girl_in_dreams:

2. veronka

veronka зла друзя

в Емми нічого так сукня, ніжно, витончено (і принаймі не рябить в очах))
    Nicki Minaj - не знаю, хто се, але щос там усього занадто багато ще й одягом підсилено ефект надмірностей))))
    а Камерон найкраща серед них усіх - і наряд і постава, усе разом суперрр
    ЗІ. Селін і Пенелопа абсолютно різні типи, тому vs не вийде, от якби Селін і Шерон, Пенелопа і Сальма, тоді можна було б подискутувати (потираючи руки):girl_dance:

3. TUCR

TUCR Well-Known Member

Вона така красуня, виглядає супер.
    Штани забула антистатиком збризнути))):girl_haha:

4. AilataN

AilataN жива

я за Селін.
    Пен я взагалі не симпатизую, а ще й такий скучний прикід- брюнетка в червоному платті, червоних туфлях, з червоною сумочкою (позіхаю)
    А хвігури у них такі подібні,на цих фото що якби голови поміняти місцями ніхто й не здогадався б)))

5. veronka

veronka зла друзя

от що робить голівудсько-зіркова масово-поголовна стандартизація :girl_haha:

6. Відповідь: Стиль зірок -2

Народ, як вам сама сукня та особливо таке поєднання кольорів (Джесіка Альба):

Модні "гуру" кажуть, що "отлично сочитается". А мені воно щось зовсім-зовсім не "сочитается" :girl_nea:

Ну і ще. Супермодель Кароліна Куркова:

Увага на взуття! То нормально отако пальчиками за платформу босоніжок триматися?

Зато Емма Уотсон - цяця-ляля :girl_in_love::

І Кемерон Діас теж. Ноги - фантастичні!

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я б сказала що то на любителя, але загалом непогане поєднання але воно само по-собі якесь пусте. Там ще чогось бракує :)

---------- Додано в 04:36 ---------- Попередній допис був написаний в 04:34 ----------

Мьошта завеликі :girl_haha: але сукня - СУПЕР!!!:girl_claping:

---------- Додано в 04:37 ---------- Попередній допис був написаний в 04:36 ----------

Какіє рукі, какіє ногі... а чого вона якась така вся як штахета? якость так погано стала чи вона безхворменна?

---------- Додано в 04:40 ---------- Попередній допис був написаний в 04:37 ----------

Людоньки, та подумайте. Вони просто в лімузині єнтім ніхарошим ділом займались, а перед тим як на люди вийти зачесатись забули. Видите як бідну мяучілу перекривило, він то щасливий а вона не дуже!

---------- Додано в 04:41 ---------- Попередній допис був написаний в 04:40 ----------

Я за Пенелопе :)

---------- Додано в 04:43 ---------- Попередній допис був написаний в 04:41 ----------

Моя племінниця отаково, правда ще мала чорний жакет, прийшла минулої неділі до церкви. Я думала їй порадити піжаму лишати вдома але потім передумала. Вчасно себе за язик вкусила.
    Цьотка стара! Добре що хоч ви мінє просвітили!

8. Rona

Rona Мама-йожик

ці 2 різні кольори в одній тональності (лише один з теплої гамми, а 2-й з холодної), єдине, що бентежить - площина...
    якби то була блузка з глибоким декольте коралового кольору, і бузкового кольору маленькі шорти + якийсь базовий об"єднуючий колір ремня/сумки/босоніжок (напр., коричнева шкіра)...:girl_in_dreams:

9. TUCR

TUCR Well-Known Member

Та плаття дуже гарне і їй пасує)))):girl_dance:

---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ----------

Не сказала б, що дуже погано, але і не в захваті, хоча кольори гарні і їй пасують!

10. Heureuse

Heureuse вірю...

поєднання круте, тільки таки справді чогось тій сукні бракує, а то таке враження, що посто два шмата матерії до купи зліпили та й по всьому..
    гарно виглядає, але щось я її не сприймаю як зірку..вона мені чомусь вічна Герміона...:girl_in_dreams:

11. veronka

veronka зла друзя

Rona, точно, бо то як дві штори - без форми, ідеї, стилю... Джесс красуня, а цей мішок їй явно не пасує

12. innamorata

innamorata Well-Known Member

Допис від nezabudka Переглянути допис
    Народ, як вам сама сукня та особливо таке поєднання кольорів

Як на мене, це один з тих випадків, коли не одяг прикрашає, а навпаки. Якась вона вся така свіжа і сяюча в тому :girl_claping: ІМХО

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Мені якось так, простувато. Бракує чогось, якогось акценту. Поєднання кольорів сміливе, але на Альбі плаття виглядає файно:)

Йой, ці босоніжки мені видаються прежахливими !!!!!

Супер виглядає!

14. Rona

Rona Мама-йожик

15. Маруся-мама

Ось ця дама кунішно не звізда, і одягається тако-сяко, часами навіть втрафить добре.

Але як на мене то вона цьоця няка. Величезна і здорова, в два рази більша того маленького прєзіка коло неї.

ось тут особливо видно

На мою думку Меркель краще виглядає ніж ця цьоця-няка.

А подивитись на її вираз обличчя завжди. Та вона того хлопа зневажає, і все довкола зневажає... називається - дорвалась. Тільки на себе гроші і тратить.
    http://www.huffingtonpost.com/2011/06/07/michelle-obama-germany-state-dinner_n_872880.html#s288927

Останнє редагування: 8 Червень 2011
  16. veronka

veronka зла друзя

а як на мене цьоця файно виглядає і одягається (Меркель аж ніяк не краще) і фігура в неї непогана (кіко у неї діток? 2? 3?). з Меркель я б не порівнювала - та чорношкіра, ця - ні:girl_cool:

17. Маруся-мама

Яка коровіща? Подивіться на них поряд. Вона одягається проти всіх етикетів. Вона навіть не знає що таке етикет. Лошадь вона, хоч і худа.

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Фройд ціхонько курить збоку. ;) :xaxa:

А мені часом подобається, як Мішель вбирається. Як на її фігуру, то дуже непогано фасони підбирає. Хоча замашки в неї, як на першу леді, нічогенькі, любить гроші на себе тринькати.

19. Маруся-мама

Най си курить. А вона всеодно лошадь :girl_haha:

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Головне, що Меркель не коровіща. :mocking:

Статус теми:
Закрита.