Стиль зірок -2

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Стиль зірок -2

Нє, то Дідо Гага :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

2. zaderyshka

zaderyshka Member

він-він. От шо найобразливіше, шо в Гамериці пастух, то ковбой - брутальний мааачооо, з рельєфним малюнком пузка. А львівський Пастух...ех....рельєфний малюнок в нього хіба підводкою:girl_devil:

3. Milady

Milady Well-Known Member

4. mrochkizm

Фотосесія Кеті Холмс для журналу "InStyle".
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

І та ж сама Кеті Холмс в повсякденному житті:
    [​IMG] [​IMG]

Як на мене, контраст просто разючий. От їй точно в тему "Не хочу доглядати за собою".

Останнє редагування: 13 Липень 2011
  5. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

якась замухрижка...це ж треба ще так вміти з себе таке пугало зробити.

6. jylanda

jylanda занууууда

почудє:lol:
    а насправдi, дуже шкода, що люди, чим раз тим бiльше зi шкiри лiзуть, щоб десь засвiтитися(

7. TUCR

TUCR Well-Known Member

Це так ніби дві різні людини.......

8. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

а нє, має по вулиці ходити в вечірній сукні...
    нормально виглядає: пальтечко коротке, джинси і чобітки, торба...

9. Heureuse

Heureuse вірю...

та власне!
    не бачу на ній нічого аж такого страшного і недоглянутого. вдягнена як нормальна людина (навіть на нашу моду..про те як вдягається більшість Голівуду на щодень я промовчу), волосся чисте. а що ще треба?
    то в наших жінок таракани не дають на базар вийти без макіяжу, а в них все простіше. і я це підтримую!

10. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

На повсякденних фото вона і в віці прибавила, і в вазі, по-моєму...оце вже casual так casual:girl_impossible:

11. Gentle

Gentle Well-Known Member

Нормально мамця дитину загартовує - сама а куртці теплій, а дитина на короткий рукав в літній сукенці... Хоча, може, то так і треба - менше буде хворіти.
    А фотосесія дуже гарна :girl_yes: Як би не було, вона жінка гарна, і те, що на щодень виглядає так собі, то можна зрозуміти.

12. natorella

natorella Well-Known Member

то просто на постановочних фото пан фотожоп всьо забрав)))
    нормальна людина, ніц не ріже, не напихає, яка є - така є
    хоч вона мені не нра загалом, але живе собі як хоче, не зважає на те, шо вона звізда

13. mrochkizm

Чому? Мені здається, що і на щодень можна виглядати гарно. Звісно, мова не йде про вечірні плаття, укладки, макіяжі і т.д. Але ж можна вдягатися охайно і виглядати доглянуто :)

14. natorella

natorella Well-Known Member

сурі відома капризуля, сама вдягається
    її взагалі-то коли дуже холодно в ковдру загортають, бо на плаття вона не любить пальто одягати
    розбалували

15. Пундик

Пундик Well-Known Member

Я колись,коли він ще не так багато світився в нас у Львові, мала "велику честь" розмовляти з отим "чоловіком", сказати що мене вразило те що його лице було намальоване-то не сказати нічого :), я тоді(перед зустріччю з ним) трохи чула про нього але потім зрозуміла що нічого я про нього не чула абсолютно, він був одягнутий в джинси світло- голубого кольору в обтяжку, в тигрових угах, і в якійсь сорочечці яскравих кольорів. А лице, лице було з повним макіяжем (скажу вам що я так не нашоу макіяж на якісь дефіляди як він), і це був його звичайний робочий денЬ...От задумалась, дівки а може над ним природа пожартувала і він мав бути жінкою,і тепер "всім сваїм відом" це хоче показати, а ми тут всі,і не тульки тут його не розуміємо:girl_spruce_up:. А ще коли я спитала його співробітницю чи він голубой то та так обурено на мене подивилася і відповіла: "та ні,він мол і с тємі і с етімі", а я виявляється таке село нічого не знаю:girl_yes:

Останнє редагування: 14 Липень 2011
  16. Heureuse

Heureuse вірю...

так я сьогодні зла і недобра, але покажіть мені де вона вдягнена неохайно і чому виглядає недоглянуто???

17. mrochkizm

Та на першій фото, як і на другій. Як на мене, то їй просто бракує елегантності і витонченості.
    Вони або є - або їх нема.

18. Heureuse

Heureuse вірю...

ну бачу в нас просто різні погляди..
    я сприймаю абсолютно спокійно, якщо жінка на прогулянці з дитиною чи в звичайний неробочий день хоче відпочити власне від тої витонченості і обирає простий, але стильний "casual", без укладки та макіяжу..

19. TUCR

TUCR Well-Known Member

Ні,це просто перші фото гарно відритушовані

20. Nana11

Nana11 аспіранточка

Як на мене, то цілком нормаьно вона одягнута, одяг не брудний, не порваний, звичайний собі casual, а було би краще якби вона на шпильках і в короткому синьому платті з повним макіяжемі укладкою (як на першому фото) гуляла собі з дитиною...
    ну ніхто з віком не молодшає..

Статус теми:
Закрита.