Відповідь: Стиль і архетип Се я! Сьогодні міряла плащі з хутром або хутряні, саме такого плану - легко облягаючо-літаючі.
Відповідь: Стиль і архетип Артеміда - 21 Персефона - 17 Афродіта - 15 Гера - 8 Гестія - 7 Афіна - 1 Деметра - "в пральотє")) сиджу, читаю
Відповідь: Стиль і архетип Для вас обтяжливо піклуватись про інших? Не просто піклуватись, а опікати їх, старатись нагодувати, зробити, щоб їм було комфортно але так як ви то бачите?
Відповідь: Стиль і архетип ні, я люблю піклуватися про свою доню, друзів. Піклування про чоловіка в мене специфічне - якщо він бачить, що ним опікуються, то "сідає на голову". Тому з ним це дозовано. повністю відсутній культ їжі. і не так а так щоб їм направду було добре
Відповідь: Стиль і архетип Тому Деметра у вас в мінусах. Вона дуже схожа на таку єврейську маму, яка піклується про те, щоб дитина була завше нагодована. Якраз чоловік для Деметри не такий важливий, радше як запліднювач, щоб отримати дитину. Це в такому крайньому варіанті. Для вас зараз така річ, як бути опікаючою по повній програмі не важливо. І тому, що ви так описали відносини з чоловіком, Артеміда зараз набрала найбільше пунктів. Артеміда чоловіків не жалуєт. )))) Моя мама в дитинстві була яскрава Артеміда, але з часом у неї розвинулась дуже сильна Деметра і Ґестія. Це так цікаво спостерігати, як на певних етапах життя жінки робляться або такі, або інші.
Відповідь: Стиль і архетип ключова фраза))) життя мінливе і наше ставлення до різних речей теж змінюється. На даному етапі мого життя - так і є, нема Деметри)) найбільше хочеться усамітнитися від усього світу (і навіть, омг, від дитини), побути самій і побіти знову вільній
Відповідь: Стиль і архетип Про це треба завжди пам’ятати. Всі богині це частина нас самих, тільки в залежності на якій стадії внутрішнього розвитку ми зараз є, у нас буде сильніша та чи інша богиня. Я наприклад вже вивчила чому я така сильна Персефона вже довший час і чому певні риси характеру у мені такі яскраві. Ґестія була у мені в негативі, то що я перше зробила, що привести її в чувства? Вкоротила свій робочий тиждень, помалювала волосся в червоний колір, почала любити своє гніздечко і робити його затишним для СЕБЕ, ну і почала працювати над тим щоб мене не мучила думка інших. Дещо виходить, дещо не дуже. Работаєм далі.
Відповідь: Стиль і архетип Моя Деметра нині була на сьомому небі. Я урожай зібрала, їсти мужу наварила (правда вона не дуже мужа любить, то певні то Афродіта підкотилась), а діточками поговорила і час провела. Правда, я і Афродіти не забула - знайшла гарний одяг, купалась в компліментах (брат сказав, що я виглядаю на мільйон дулярів). Артеміда пра у мене страждає. По-деревах лазила моя донечка, а я нею тішилась. Яка вона в мене суперова! Таке мавпеня, що вмерти!!! Я і Гестію нині підгодувала тим, що їхала за купу кільометрів аби купити в фермерів молоко, яблука і капусту. Яблука і капуста в одному місці, молоко в іншому. І наплюла на думку інших.
Відповідь: Стиль і архетип накiнець я доробила тест ) Афiна 16 Афродiта 9 Персефона 9 Артемiда 13 Деметра 15 Гера 20 Гестiя 18 тобто я всi + додала i тодi вiдняла всi -. Так?
Відповідь: Стиль і архетип як результат? очікуваний? що ти там докладно хотіла в темі про дружин? Я маю час.
Відповідь: Стиль і архетип то смiшно) але я ще його не читала. наразi iнтуiтивно тiшить що всього потроху, а детальнiше розберу пiзнiше. в темi, хотiла, чому не думаэш що працювати не треба над вiдносинами.
Відповідь: Стиль і архетип ооо це така тема. Треба себе знайти, не працювати над собою, а знайти хто воно оте я. Чого хоче, і що йому треба. Тоді воно все саме стає на свої місця. Без праці. оце про легкість в "мистецтві" говорили. Не треба бути легкою, треба бути собою і тоді все саме складеться легко. Мені здається, що якраз про цю легкість Сюзі писала.
Відповідь: Стиль і архетип в мене щось багацько мінусів було мої результати Афіна - +5 Афродіта - +9 Персефона - мінус 12 Артеміда - +10 Деметра - мінус 3 Гера - +3 Гестія - +9 буду потім читати що то всьо значить
Відповідь: Стиль і архетип А що це значить? Ну в смислі- от що для тебе це значить? Ти раніше не була собою, а потім стала? Я скільки себе знаю є собою. Без масок\ролей і т.д. Заважало жити жуть як. Особливо в юності. Зараз зі скрипом підтягнулося таке ж оточення і жити стало легше. Чи то я знов ніц не зрозуміла?
Відповідь: Стиль і архетип В мене майже скрізь мінуси Шо дєлать? Афіна - 7 Афродіта +20 Персефона - 4 Артеміда - 2 Деметра + 1 Гера - 3 Гестія +23
Відповідь: Стиль і архетип Дівчата, я щось не розумію, як ті мінуси рахувати... Наприклад, якщо по списку йде -2 -2 -2 1, то як тут робити?
Відповідь: Стиль і архетип як в математиці. мінус 2 додати мінус 2 додати мінус два то буде мінус 6 і додати 1 - буде мінус 5