@Rona, та тільки вони й залишаються...але вони займають купу часу, бо як ідеш за чимсь конкретним, то йдеш в то місце, де воно точно має бути...а секонди то така лотерея! - береш те, що попадається, а не те, за чим приходиш і так можна ходити до бескінечності..
Закинула нові фото https://goo.gl/photos/DxzNF5vHDovcDBzN9. і геть заплуталась ..гамінам личать довгі стрижки? Здається ні.. мені більше довге волосся личить аніж стрижка. Чи вже звичка?
точно-точно але у мене є інші "але": я не так часто попадаю на свій xs/s (там взагалі такі є?) і ще одне... речі другого рівня (верхні вішаки, чи як назвати) дуже високо і яне дістаю, щоб швидко прицінитись Колись, коли ще долар був по 5 та й навіть по 8, я їздила в тури в Європу і там на 100 доларів/євро в стоках могла скупитись на сезон. Ще досі маю деякі речі. А взуття... До речі, про взуття. А гляньте, оці ж мої боти геть зовсім не гамінівські? Наче округлі, але каблук масивний.
Якраз на днях купила кофтинку і спідничку, H&M, усе XS. Я вже дуже давно не купую одяг в звичайних магазинах.
Дівчата, я он що собі надумала за останню свою вилазку-пробіжку по магазинах: У жінки, яка вже вийшла з віку юності, визначилась зі своїми смаками і своїми особливостями, і якщо вона хоче ретельно вивіреного гардеробу - він має складатись роками. Проведу аналогію з системою флайледі - то треба так методично, крупинка за крупинкою його складати, регулярно витрачати якісь фінанси, тобто завжди бути готовою купити свою ідеальну річ, якщо вона трапляється, підхідом "куплю штани, два светри і пальто на розпродажі" навряд чи можна скласти такий гардероб. Ще потрібен спокій, щоб не піддаватися на "може бути" за спокусливою ціною. Я собі постараюсь взяти за звичку у разі найменших вагань відкладати покупку, бо як тільки виходиш з магазину в голові прояснюється, іноді і 5 хвилин не пройде, як я вже себе хвалю, що таки не купила річ. Налаштуватись, що пошук може бути довгим, може якогось сезону взагалі не буде підходящих кольорів/фасонів, бо все буде заповнене іншими трендами, якщо довший час повний капець - шукати кравчиню) Короче, знову флайледі - оточити себе лише тими речима, які приносять радість) Якщо знаходиться підходяща базова річ - брати одразу 2, бо потім можна голову зломити шукаючи наступну білу футболку чи сорочку. Ну і ще, думаю, що треба також давати собі трохи волю, і купувати хоча б дещо, що дуже до душі, але не дуже по Кіббі чи кольоротипу - для цього використовувати не надто дорогі речі у відпочинковому, наприклад, гардеробі, бо десь в новому місці і експерементувати сміливіше, і стан душі особливо просить якогось бохо/декольте/екстремальної довжини/рюшчок і воланів, то можна себе потішити (а потім, розглядаючи фото, таки, можливо, розпрощатись із втіленими вже мріями))) Але це лише, якщо ну дуууже хочеться і подобається, усіляке "таке собі" взагалі викреслити зі свого життя - я так дуже хочу)
Уже вкотре згадую не куплену шикарну сумочку і ботильйончики. Теж згодна, що "свої" речі треба купувати коли вони є, а не коли треба на алярм. Для того має бути проаналізований гардероб і список потрібних речей завжди з собою. Головне спершу проаналізувати, а потім купляти, щоб не було "мучітєльно больно"
ще отака схемка попалась знайшла на осинці обговорення з фото рука ТР (інші не попадались) Rona, ви писали що ваша сестра ТР, є подібність?
Рома Мєдний - супер! Дуже спокійно все розкладено по поличках. В мене в голові все вклалось. Ну не так щоб іншим казати хто вони (очевидного драматика - сестри ), але для себе- просто чудово. Друге відео - я здалась на сьомій секунді.
@Orman а ще цікаву статтю на одному блозі знайшла, потім кину сюди. Я тепер знаменитостей і знайомих пробую по Кіббі теж агалізувати))) От напр. з "Віагри" Брєжнєва вроді натурал якийсь, а Грановська хто? Драматік? А Джанабаєва може класик якийсь, а ви як думаєте?
може софт драматик. Груди в неї натуральні ))) --- дописи об"єднано, 10 Серпень 2016 --- але то так, навскидку. Вона не є низька, хвігурова. Звісно, треба аналізувати. --- дописи об"єднано, 10 Серпень 2016 --- з таким лобом - скорше ні.
а я і перше відео не можу спокійно дивитись. Буйна фантазія чомусь уявляє, що Мєдний там знизу, під камерою, в розтягнутих трєніках і затасканих капцях. Не можу від того абстрагуватись)) --- дописи об"єднано, 10 Серпень 2016 --- Грановська такого ж росту як і я. Я маю 164.
хм. а оце цікаво. по пам"яті здавалася вищою (каблуки значить з толку збили). Ну отак проглянула фото з гугла, то фігура в неї власне софтова, отой Кіббівський пісочний годинник. А от така натуральська широка посмішка. --- дописи об"єднано, 10 Серпень 2016 --- може й ТР
Ось тут можна багато корисного про різні типажі Кіббі знайти On-style | Category Archives: Типажи Кибби До речі тут Кейт Мідлтон відносять до Софт Класика, а в іншому блозі її відносили до якогось з Натуралів On-style | Soft Classic type. Типажи по Кибби. Та і Джолі мені ніякого Класика не нагадує)
Задумалась про Кіббі типажі для чоловіків - і виявляться для мужчин вони теж є. І напевно також важливі для створення гармонійного образу мужчини. Ось тут про основні типажі мужчин "по Кіббі" (Драматік, Класік, Романтік, Натурал і Гамін) що і які стилі кожному пасують і чого варто уникати Кэжуал и 5 типажей мужской внешности - Роман Медный . Впізнаєте серед тих типажів своїх чоловіків?
А що саме вклалося? Бо я домучила те відео (не люблю відеоінструкції - дуже затягнуто виходить, читати простіше) і нічого нового не почула ну і чогось важко було його слухати ага, я така вибаглива до ораторів О, мій муж і без Кіббі то давно знав і досить тонко якось відчував Та і я завжди казала що йому треба роботу міняти щоб було куди костюми і класичні пальто носити Ну і мені в чоловіків ще у більшій мірі як в жінок класики асоціюються з античними статуями - отака класична краса. Тому якщо фігура чоловіка нагадує статую Аполлона (дещо витягнуті але не різкі лінії, немає широкої натуралівської "рами", досить пропорційні риси обличчя і т.д.) - не дозволяйте їм носити спортивні костюми