Ви мені ні каплі не натурал. Я б дивилася в сторону Гаміна чи СГ. В нас Rona i Jusi специ по гамінах. Ви така мініатюрна) і ріст замаленький у вас)
Чекайте, прийдуть ще форумчанки із більшим досвідом, то вам щось підскажуть) я то так тільки вчусь) ще навіть із собою не розібралася)
Схиляюсь до думки, що ви Софт Натурал. Плечі у вас явно натуральські. Ось тут почитайте Типаж системы Кибби - Софт Натурал | Внутри | Снаружи Доречі на першому фото, одяг у вас точно натуральський і дивитись ви в ньому гармонійно. Це моя скромна думка. Хоча справді таки, прийдуть форумлянки з більшим досвідом і точно скажуть
Нєєє, @Virner така мініатюрна) Ну, то, звичайно, моя скромна думка. Мені найбільше в очі кидається романтика.
Стосовно ключиць я більше схиляюся до СГ. В Романтика вони так не "випиратимуть". --- дописи об"єднано, 3 Серпень 2016 --- Але ще можна перевірити прикрасами. Романтикам пасують пишні, блискучі і звисаючі сережки. СГ - ні. І зачіскою. ТР пасують довгі завиті локони.
@Virner маю таку думку))) Точно не Романтик, ключиці не ті))) В мене теж так випирають кісточки, навіть як вага зайва і плечі поправляються. А я - Драматик. Але для Драм. у вас геть мініатюрна ніжка. Для Театр. Ром. ви занадто жіноча і м'яка. Треба було б більше "дєрзкості". Я схиляюсь до Софт Класика. Але то так - на око. Почитайте. Типаж по Кибби Софт Классик. Физический портрет | Внутри | Снаружи Ну так - по росту наче не дуже підходите. Але в мене в принципі до Кіббі є питання щодо росту)))Щось він недоговорює...
Дякую, дівчата. Ще в карму є 1 голос за СГ, і 1 голос проти натуралів У мене гардероб не дуже СГ, точніше дуже не СГ З короткою стрижкою ніколи не була. Яскравий макіяж дуже дешевить. І по характеру ( в деяких описах і на це акцентують), то не про мене. Але все інше наче підходить - фізичні характеристики, як от - мініатюрна, але пухкенька, лице - романтік і т.д. --- дописи об"єднано, 3 Серпень 2016 --- Ще один варіант. Йду читати... Пишні, блискучі сережки - пасують. Звисаючі - ні (може, то через коротку шию). Довгі завиті локони, то моя парадна зачіска Але всеодно я більше схиляюсь до СГ.
Докинула фото. Але це такі старіші-старіші. Зате в купальнику. Не маю зараз нових. Фото з локонами - нема.
Ну, так навскидку такої довжини волосся - це більше СГ, маленькі пишні сережки вам пасують. І щось дійсно не можу явити з довгими. А от з тим чорним платтям видно що воно не ваше! Розбивати силует вам треба (плаття чорний верх, квітковий низ)
@Virner те чорне плаття геть не ваше, як і комплект із широкими штанами і блузою. А от те плаття із квітковим низом вам пасує. Тож ніби Гамінам підходить розбитий силует?
Дякую. Я в реальному житті сукні не ношу, лише "на морі" І штани поширше... бо ноги не надто стрункі Тому буду читати, думати і ввечері розбирати гардероб. Зупиняюсь на СГ. Волосся стригти? І наступний етап - визначити кольоротип. Тест каже - холодне літо
Стригти не обов"язково, але вам пасуватимуть кручені. Головне щоб не "зализано довгі" Прически для типажей Кибби (часть 4): Гамин, Яркий Гамин, Софт гамин, Театральный Романтик | Внутри | Снаружи
Не спішіть стригти) я теж так була визначила себе ФГ, і вже надивилася коротких зачісок в мене зараз не дуже довге волосся, то мені б було не так шкода, плюс цікавість взяли б гору а потім перетипувала себе в натурала)) а щодо кольоротипу, то ви напевно знаєте, хто в нас тут тим завідує?
@Virner щодо макіяжу. Софт Ґамінам личить підкреслювати щічки рум'янами, губи досить яскраво (не обов'язково чітким контуром) і трохи очі. Смокі айс не пасує, зробить лице брудним. Щодо зачісок, гляньте на Різ Візерспун, напр. Там різна довжина. Я підстриглась під боб-каре довге ще до того, як визначилась з типажем. І жодного разу про це не пожалкувала. Ось приклад гарного мейку для СГ. З губами я роблю так: наношу спершу жирну помаду спокійного відтінку. А по ній промальовую помадою-олівцем Інглот (червоно-рожевою). Тоді губи не пересушуються, легко намалювати контур і губки виглядають живими, а не приліпленими.
Ніколи не користувалась рум'янами - треба вчитись. І помади яскравої не маю. Ну, все на четвертому десятку прийшла пора пробувати і експериментувати
ги-ги не переймайтеся - авторитетно заявляю - то ще зовсім "нє прєдєл" Я от ще від вибуху кольоротипового не відійшла, а вже окунулася в архетипи.. Це жах! виявляється, планета населена не людьми, а гамінами й натуралами... - всі перехожі вже автоматом відправляються по своїм коміркам.. я вже навіть знайомих сприймаю не по іменам, а по Кіббі а в магазаних одягу вже взагалі нема шо робити - якщо якимсь чудом і натрапиш на річ свого кольору, то вона точно виявиться або гамінівською, або романтичною (( Допоки ті зорі складуться, точно зима настане Как страшно жить!! (с)
@Altera ходіть в магазини "збірна солянка"! На стоках, секондах усілякі стилі є під дуже різні типажі, точно-точно