читала...всі статті прочитала навіть по тесту "яка стрижка вам пасує - довга чи коротка) в мене рівнесенько посередині я взагалі не сприймаю довге волосся (навіть середньої довжини) в розпущеному вигляді - воно мене дратує страшенно Та й вкладати, накручувати його щодня - то вище моїх сил. В плані зачісок мені все ж ближче драматік. Але я для нього занадто..."з сусіднього двору"
І тут мені, здається, що я таки ближче до штивності а які то тре фото? Я вже сама фото на фб свої передивилась, щоб об'єктивно дати собі оцінку. ага-ага... наче я не знаю, що я цього не вмію Висновок - мама дарагая, шо я на себе вдягаю? шо з моїм волоссям? і т.д. я ще тут ніколи не показувалась
А ви цієї статті не бачили? Парадокс Кейт Миддлтон. Каждый ли может стать классиком? | Внутри | Снаружи Можливо у вас теж такий варіант? Кейт Натурал, зачіска в неї рідко "розхристана", швидше вільна і легка, але у неї вдалий класичний стиль із натуралівськими елементами. Можливо вам таке теж підійде? Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
а от ще таке цікаво - Брі Ларсон натуралка ж типова, правда? а от вона теж не полюбляє надто вільного стилю в зачісках.. то може виключення все ж можливі? як я не люблю жорстких рамок і умовностей!!
ну, стиль на вигляд класичний, в широкому розумінні слова, але у вдалих образах там якраз діє теорія Кіббі про лінії. Ось тут є цікаві огляди зіркових вбрань по Кіббі. І на деяких чітко видно які ж "Класиків" речі Кейт не пасують. Блог
Аби не здавалось берете тканину котра тримає форму і тканину, яка не тримає її. Обгортаєтесь в якості спідниці і ось Вам тест
Я теж хтось із Натуралів))) і теж мені важко було спочатку (цьому свідчать ті невдалі фото, що я показувала) Моє перше враження: розхристано, бохо, національні мотиви, все широке, кофта, кофтинка, жакет і куртка разом) штани кльош (ви серйозно?).... Подивившись інші приклади, добре розібравшись, я тепер розумію Натурала інакше) Єдине не знаю, я ФН чи чистий Натурал) там і відмінностей небагато))) тому не парюсь, і просто дивлюсь на вдалі приклади обох)
Власне саме це я і мала на увазі. Що Натурали - це не лише розхристаність та все на купу. І Кіббі - то є рекомендації до ліній, фасонів, принтів, і вже ніяк не рекомендації до стилю. Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
мені вже теж здається, що я натурал... Ще раз глянула на ТР. Ні, певно не дотягую. Але і подивилась опис, що раніше кидала Рона про СГ і ще раз "приміряла" на себе запропоновані образи - ні, не моє.(мені в коротких спідницях негарно, бо ноги не дуже стрункі). я реально туплю, але не знаю як мені краще. То таки треба погляд зі сторони.
Давайте фото в студію. Краще раз побачити....можу додати, я теж тут ніколи ще не показувалась, але фото скидала, тому що так простіше зрозуміти і підказати хто ви.
і лице, і повний ріст, і кисті рук. Розмір ноги. Параметри. Ріст. Мені так казали скидати, то я так і зробила. Можна ще фото в динаміці, думаю також трохи допоможе.
Скидайте на Гугл диск, потім видалите і більш ніхто їх не побачить бажано в купальнику в повний зріст, обличчя без косметики і забраним волоссям в анфас і профіль, фото долоні і на фоні тіла. Ну і ваші фото з життя в різному одязі. Бажано ще фото поряд з іншими людьми) Ну і параметри))) і ми вже будемо тут думати-гадати))) --- дописи об"єднано, 2 Серпень 2016 --- і ще скажу вам) я теж не думала, що я Натурал, допоки не зробила фото і не побачила реальної картини. До того я думала, що я маленька мініатюрна дівчинка, яка здається меншою і нижчою))) а все не так))) чомусь в дзеркалі я того не бачила))) і ще - моя талія не зовсім така, як в Натуралів. Я маю більші вигини, як та пані Кристин Бринкли що десь Rona і я вище скидали статтю. То в неї зовсім не пряма талія, а така гарна)
Вже роблю підбірку І так параметри: Ріст - 1,58, вага - 49 кг. ОГ - 83, ОТ - 65, ОБ -90 Розмір ноги - 36 Ось фото все, що вдалось зараз назбирати з соцмереж. На жаль, таки фото в купальнику не маю. То вже завтра пошукаю. Але, може, хоч щось та й можна сказати?
ой не сипте сумніви на рану)))) на одному ресурсі подано що ТР набирає вагу у верхній частині рук-ніг та низ живота, обличчя, на інших пише, що талія залишається тонкою. І я б дуже хотіла побачити знимки реального живого ТР з пару зайвих кг)) без стягувань, ліпосакцій, натурального одним словом. Тому що я набираю всюди - і в литках, і в пальцях рук, і талія пливе... може я і не ТР)))
якщо набрати внизу живота, то талія ніби і залишиться відносно тонкою (то я так собі думаю) я взагалі толком не знаю, як поправляюсь, бо я не поправляюсь, я скелетик по життю єдиний раз - після вагітності, але ж то не інформативно знаю, що трохи живіт може стати більшим, а решта уявлення не маю) і до повного щастя я фігурою в тата, то не можу навіть на прикладі подивитись, як би то могло бути) А немає там часом типажу, що не повніє?Може десь завалявся
Так, додала фото. Ще таки шукаю в купальнику в повний ріст. Маю 7-річної давності. Підійде? Що ще міряти треба? Фото