Стиль і архетип

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Rona, 1 Вересень 2013.

1. Rona

Rona Мама-йожик

2. Altera

Altera зачарована птуха

читала...всі статті прочитала:)

я взагалі не сприймаю довге волосся (навіть середньої довжини) в розпущеному вигляді - воно мене дратує страшенно
    Та й вкладати, накручувати його щодня - то вище моїх сил. В плані зачісок мені все ж ближче драматік. Але я для нього занадто..."з сусіднього двору":girl_haha:

• Подобається Подобається x 2
  3. Virner

Virner Well-Known Member

І тут мені, здається, що я таки ближче до штивності :)

а які то тре фото?
    Я вже сама фото на фб свої передивилась, щоб об'єктивно дати собі оцінку. ага-ага... наче я не знаю, що я цього не вмію:girl_in_dreams: Висновок - мама дарагая, шо я на себе вдягаю? шо з моїм волоссям? і т.д.:girl_impossible:

4. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

А ви цієї статті не бачили?
    Парадокс Кейт Миддлтон. Каждый ли может стать классиком? | Внутри | Снаружи
    Можливо у вас теж такий варіант? Кейт Натурал, зачіска в неї рідко "розхристана", швидше вільна і легка, але у неї вдалий класичний стиль із натуралівськими елементами. Можливо вам таке теж підійде?

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

5. Altera

Altera зачарована птуха

а от ще таке цікаво - Брі Ларсон [​IMG]
    натуралка ж типова, правда?
    а от вона теж не полюбляє надто вільного стилю в зачісках..
    то може виключення все ж можливі?:)

6. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ну, стиль на вигляд класичний, в широкому розумінні слова, але у вдалих образах там якраз діє теорія Кіббі про лінії.
    Ось тут є цікаві огляди зіркових вбрань по Кіббі. І на деяких чітко видно які ж "Класиків" речі Кейт не пасують.
    Блог

7. Rona

Rona Мама-йожик

Аби не здавалось берете тканину котра тримає форму і тканину, яка не тримає її. Обгортаєтесь в якості спідниці і ось Вам тест

• Подобається Подобається x 1
  8. Altera

Altera зачарована птуха

а от цю не бачила, дякую:girl_yes:
    Так, Кейт мені дуже близька по відчуттям, візьму на замітку

9. EineGuteFrau

Я теж хтось із Натуралів))) і теж мені важко було спочатку (цьому свідчать ті невдалі фото, що я показувала)
    Моє перше враження: розхристано, бохо, національні мотиви, все широке, кофта, кофтинка, жакет і куртка разом) штани кльош (ви серйозно?)....
    Подивившись інші приклади, добре розібравшись, я тепер розумію Натурала інакше) Єдине не знаю, я ФН чи чистий Натурал) там і відмінностей небагато))) тому не парюсь, і просто дивлюсь на вдалі приклади обох)

10. EineGuteFrau

Власне саме це я і мала на увазі. Що Натурали - це не лише розхристаність та все на купу. І Кіббі - то є рекомендації до ліній, фасонів, принтів, і вже ніяк не рекомендації до стилю.

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

11. Virner

Virner Well-Known Member

мені вже теж здається, що я натурал...
    Ще раз глянула на ТР. Ні, певно не дотягую. Але і подивилась опис, що раніше кидала Рона про СГ і ще раз "приміряла" на себе запропоновані образи - ні, не моє.(мені в коротких спідницях негарно, бо ноги не дуже стрункі).
    :girl_in_dreams: я реально туплю:girl_blush2:, але не знаю як мені краще.

То таки треба погляд зі сторони.

12. Gorda

Gorda Well-Known Member

Давайте фото в студію. Краще раз побачити....можу додати, я теж тут ніколи ще не показувалась, але фото скидала, тому що так простіше зрозуміти і підказати хто ви.

13. Virner

Virner Well-Known Member

а які треба фото? повний ріст в купальнику?

14. Gorda

Gorda Well-Known Member

і лице, і повний ріст, і кисті рук. Розмір ноги. Параметри. Ріст. Мені так казали скидати, то я так і зробила. Можна ще фото в динаміці, думаю також трохи допоможе.

15. EineGuteFrau

бажано в купальнику в повний зріст, обличчя без косметики і забраним волоссям в анфас і профіль, фото долоні і на фоні тіла. Ну і ваші фото з життя в різному одязі. Бажано ще фото поряд з іншими людьми) Ну і параметри)))
    і ми вже будемо тут думати-гадати)))
    --- дописи об"єднано, 2 Серпень 2016 ---
    і ще скажу вам) я теж не думала, що я Натурал, допоки не зробила фото і не побачила реальної картини. До того я думала, що я маленька мініатюрна дівчинка, яка здається меншою і нижчою))) а все не так))) чомусь в дзеркалі я того не бачила)))
    і ще - моя талія не зовсім така, як в Натуралів. Я маю більші вигини, як та пані Кристин Бринкли що десь Rona і я вище скидали статтю. То в неї зовсім не пряма талія, а така гарна)

16. Virner

Virner Well-Known Member

Вже роблю підбірку :)
    І так параметри:
    Ріст - 1,58, вага - 49 кг.
    ОГ - 83, ОТ - 65, ОБ -90
    Розмір ноги - 36
    Ось фото все, що вдалось зараз назбирати з соцмереж. На жаль, таки фото в купальнику не маю. То вже завтра пошукаю. Але, може, хоч щось та й можна сказати? :)

Останнє редагування: 3 Серпень 2016
  17. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

ой не сипте сумніви на рану))))

на одному ресурсі подано що ТР набирає вагу у верхній частині рук-ніг та низ живота, обличчя,
    на інших пише, що талія залишається тонкою.
    І я б дуже хотіла побачити знимки реального живого ТР з пару зайвих кг))
    без стягувань, ліпосакцій, натурального одним словом.

Тому що я набираю всюди - і в литках, і в пальцях рук, і талія пливе... може я і не ТР)))

18. EineGuteFrau

якщо набрати внизу живота, то талія ніби і залишиться відносно тонкою (то я так собі думаю)
    я взагалі толком не знаю, як поправляюсь, бо я не поправляюсь, я скелетик по життю:girl_crazy::girl_haha: єдиний раз - після вагітності, але ж то не інформативно:girl_nea: знаю, що трохи живіт може стати більшим, а решта уявлення не маю) і до повного щастя я фігурою в тата, то не можу навіть на прикладі подивитись, як би то могло бути)
    А немає там часом типажу, що не повніє?:girl_in_dreams:Може десь завалявся:girl_bye:

19. Virner

Virner Well-Known Member

Фото

Останнє редагування: 3 Серпень 2016
  20. EineGuteFrau

та підійде, тип не змінюється)