маркетинговий хід? ))) але може якби зірки так дуже не дивилися за фігурою і частіше набирали вагу, то й Кіббі типував їх точніше
деяких він перетиповував із роками. Але тут зміна віку так би мовити є симптомом, який підкреслює ті чи інші риси.
Дівчата, дивіться, яку класну таблицю я маю із сайту Внутри/Снаружи Кіббі Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
@Руда Лисиця, переглядаю вкотре Ваші фото і не бачу Гаміна. Не справляєте враження мініатюрності та хрупкості ЧГ. СГ за енергетикою не підходять, тим більше ФГ. Ви - "міцний горішок"...
Фото того не передає. Отака моя суб'єктивна думка. Усі рази, що я бачила Христину, в мене було відчуття, що зустрічаюсь з Дюймовочкою. Хоча я ж сама не велика. Взагалі то типування таке суб'єктивне, що годі й передати добре, як чітко видно, та часто то нагадує якесь ворожіння на кавовій гущі.
я вроді раз та, дюймовочка мені от здаєтсья що низеньких дівчат ,яких важко відправити в якийсь типаж треба просто в гаміни) бо повторюсь, там іноді драматиків, класиків, натуралів ніби бачиш, але щось жорстко вибиває з колії, то одне то інше не так тепер про Холлі Беррі у фільмі Бал монстрів вона мені не романтик ні зліва, ні зправа може вона якусь пластику робила чи косметологічні процедури, мало на себе подібна
Ну, я тут тоді ще пару фото додала. Надибала себе в купальнику (мождиво не надто вдалому, але що вдягла то вже вдягла) І одне фото трохи розмите, але видно руки й кисті. Photos
@Багіра я не знаю чи то лиш в ґамінів так (бо енергії інь-янь не змішуються, не проникають одна в одну, а існують собі поряд), та в мене обличчя дуже змінюється в залежності від настрою, умов середовища і т.д., настільки, що може здаватись ніби різні люди --- дописи об"єднано, Jul 28, 2016 --- @Руда Лисиця я читала, що в Ґамінів таке є: голова здається більшою трохи. Отак в тебе є на фото з руками. Може то я фантазую, то таке. Гуща ж кавова, можна погадати
це от теж цікаво, чого софт класика мене збивала з пантелику - в них інь-янь теж більш-менш збалансовані, але по інакшому.
На мою думку, щоб добре визначати типажі по Кіббі, треба відчувати ці енергії в тому числі. Через фото передати енергію, ну... Хм. То як фото природи: та, гарно, ну не чути пташок, подиху вітру і дзюркотіння води теж. Мертве ж. І ніц дивного, що й Кіббі помиляється.
ну, тут міг зіграти ракурс, і волосся в мене густе загалом. Хоча шолом я ношу M\L розміру. я тут собі увімкнула Білявку в законі з Різ Візерспун )))
на жаль не можу знайти одну статтю((( дівчинка досліджувала типажі Кіббі і власне виокремила ще декілька нових ,в тч і свій писала, як важко було в юності коли подруга одягне сукню і принцеса, а вона одягне таку ж і смішна ну і що не могла знайти свій типаж, і зрозуміла що просто Кіббі не всіх охопив) там ще було її фото в модному капелюшку... ніхто не натрапляв? бо я не знаходжу((( --- дописи об"єднано, Jul 29, 2016 --- тільки пожалілася і ось))) знайшла!!! Modnaya.ru: Про типажи внешности але то не дівчинка придумала нові типажі, вона пише про когось іншого
Міцний горішок тому, що важко розібратись. Софт Класик, Драматик Класик або Гамін. Важко, власне, зрозуміти, баланс Інь-Ян. Гамін дещо інший - погляд, вираз обличчя, енергетика. У Рудої Лисиці тіло до Гаміна схоже, але погляд чистий, спокійний, благородний... не Гамінський.