вона радше виняток высокий рост — от среднего к очень, очень высокому. Яркие Натуралы могут быть выше драматиков. В среднем, я бы сказала — 168 см. и выше. Но есть исключение — напр., Сара Джессика Паркер — официально типированный Кибби Яркий Натурал. В сети ее рост указан как 160 см. Но если открыть ее фотографии без других людей, то не скажешь,что она малышка)) - тобто тут іде відчуття високого зросту, тоді як всі про мене кажуть що я нижча. кости длинные, угловатые, но обязательно с притупленными углами - якраз не є довгі. широкий скелет (плечи) длинные конечности - не підходить большие ладони и стопы (чаще — широкие, но могут быть и исключения) - не підходить широкие или выразительные контуры лица (часто широкие скулы и подбородки, но в лице не будет резких углов; я подробно рассмотрела лица Ярких натуралов в этой статье); пропорции лиц у Натуралов склоняются к НЕклассическим — часто что-то в лице выделяется. Широкий рот, длинный нос, сильный подбородок. - не підходить до обличчя.
Параметри: ОГ(під грудьми міряла)-80 ОТ-75 ОБ-95 Фігура-прямокутник, слабо виражена талія. Розмір ноги- 38 Вага - 57 кг. Фото руки ( я так розумію, що має бути кисть руки)
Як, на мою думку, то ви хтось із натуралів. Навряд чи Софт. Може теж ФН? На вас ніби гарно дивиться довга пряма спідниця із топом. Там гарно опущена лінія талії, що важливо для ФН. І спідниця така, як і для ФН. А ви проходили один тест? Я б радила зробити кілька. Є на color_harmony, kibbe.ru і ще десь був непоганий, але я не пам'ятаю. Там різні фотографії до тих тестів, краще можна зорієнтуватися. Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
ну, ростом ти здаєшся вищою(хоча не й вписуєшся ростом в межу). Риси обличчя в тебе теж натуральні, в тебе широка грудна клітка, широкуваті руки. Я би теж радила перечитати описи натуралів. Хоча натуралів характеризує широка посмішка. Яка в тебе посмішка?
Усмішка не широка, це точно! То ще можуть бути лишні кг. Ніби для мого росту, це норма, але відчуваю що треба скидати. Бо ті ж кг і на лиці відбиваються. Важити хоча б 53 кг. --- дописи об"єднано, 28 Липень 2016 --- Доречі, вчора переглядала фото, схилилась до думки що я ФН,тест показав що ДК, але дуже невпевнана, щодо того. Щодо одягу, чесно кажучи, одягала інтуїтивно. В мене зараз етап перезагрузки з тим гардеробом. Викинула все, що набридло, тепер викидаю те що не підходить, а коли оприділюсь, то буде легше.
Отут ще є стаття порівняння Genieria: - Прочувствовать Драматик-Классика и Яркого Натурала) - Genieria: - Неповторимый Яркий Натурал by Джейн Биркин -
А я тут далі зі своїми "баранами" - софт класик і чистий гамін Все таж Маріон Котіяр, параметри 89-61-87 см, 169 ріст, вага 57. Так от. Все таки вона софтовіша, ніж я. Гляньте оці плечі. В мене вони трішки більш кострубаті. Особливо ключиці. Губи в мене тонші. Лінія підборіддя в нас однакова. Ну і каре мені пасує(йой, який я колобочок на фото))), навіть тоді, коли починає хвиляститися, тоді як Маріон воно не дуже (хоча може тут трохи макіяж підіграв). це я веду до того, що я мабуть таки Гамін.
ну я от до того і підштовхувала, старалась мяко)) тут головна різниця навіть в тому, що вона не виглядає молодшою)) а на свій вік тобто схожість, лінії то все гуд ,але загальна картинка яка я от покажу Зої в нас з нею однакове волосся, риси обличчя дуже перегукуються, за винятком що лице в неї ширше так от янь в лиці в мене більш драматиний, зовсім іншого плану поєднання інь і янь а по фігурі нарізно, в неї груша, в мене точно не груша))) (це зараз видно, а в перших фільмах вона була худша) але власне порівнювали нас, принаймі раніше, дуже часто, і не те що просто схожі, а що прям ті ж лінії, всі діла
Перечитала я про чистого натурала, щось дуже близьке воно мені. Ще й там за приклад взято Дженіфер Еністон, а мені якось завжди казали, що я на неї чимось схожа. Буду пробувати з луками для цього типу....потім покажу
Софт Гамін - Наталі Вуд (Natalie Wood) Зверніть увагу на підборіддя (те що мене дотепер хвилювало). Все-таки в більш відомих представників гамінів лінія шиї там більш під прямим кутом йде відносно підборіддя. А тут ми бачимо відносно плавний перехід. Але очі в неї дійсно великі. --- дописи об"єднано, 28 Липень 2016 --- в неї ріст до речі 164см. 86-58.5-89 параметри, вага 53
Олександра Казакова на блог якої ми тут не раз посилалися, якраз українка. Внутри | Снаружи | Типажи красоты Кибби, Путешествия вокруг земного шара, Соционика и Психософия - авторский блог о чудесах :)
Буду експериментувати. Спробую так як вона, і типом Натурал. Подивемось, що вийде. Просто реально моя форма обличчя і очі+фігура чимось схожі з її.
@Gorda, Ви спочатку спробуйте так, як Натурал. Еністон просто вибрала собі такий стиль. Їй в ньому гарно, але в своєму рідному було би ще краще