Стиль і архетип

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Rona, 1 Вересень 2013.

1. Rona

Rona Мама-йожик

Та я не спорт мала на увазі, ти ж мову завела про салонну енергетику. Це не про мене зовсім. Свою енергетику втілюю в спорті та інших речах, а хтось в ораторському мистецтві, спілкуванні з великою кількістю людей/дітей, в ходьбі, танцях, не важливо. Думаю енергетика до фактури зовнішності не дуже шось має (в тому сенсі її, що вкладає автор). Оте що вона пише про диванний стиль життя і літній кольоротип, то вона сама ж недавно зрозуміла звідки "ноги ростуть" в її випадку, перестала їсти глютен і перехотілось на дивані довго валятись.
    З точки зору аюрведи, то всьо доші керують. І шершавістю, і текстурою волосся, і характером. Там все чітко і логічно.

• Подобається Подобається x 2
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

щодо кольору я звичайно не можу з тобою сперечатися))) драпіровки на топі то якраз дуже навіть її, просто не такі, не на бедрах) тут дуже чітко показано для її типажу
    та ти не парся тим салоном так)
    візьми собі просто до уваги, що одна жінка, якій важко вибрати кежуел придмала собі систему і пояснення
    і нехай тобі будуть салонні і всі решта, і в перших не якась еліта, просто жінки ,яким для гарного вигляду потрібен святковий образ)))
    можна обійти це питання дорогою фактурою і благородною моделлю (наприклад блузи, що шиються під піджак, іноді це дуже і дуже благородні моделі, і зазвичай вони чорного, білого чи приглушених кольорів)
    просто тут часто треба самому собі шити, яскраві речі часто якісь такі обиденні або "дешеві"
    ну от які це?

3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Таки важко)) Я бачу одяг(навіть, якщо десь невдало підібраний але конкретного стилю) і бачу зовнішність. Тут не треба багато придумувати , все просто- одягла класику любу, навіть трохи десь невдалий варіант і хорошо, одягаєш кеж і опа- треба побавитись, щоб хоч якнайменьше виглядати добре.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

4. Rona

Rona Мама-йожик

Хочете прікол? Виглядати погано і в тому і в тому)))) то про софт натуралів, ага

• Смішно Смішно x 1
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну дівчата тут ж писали, що типажів кіббі теж можна порозпихати в салон і степ переважно, навіть був перелік які куди)) тілкьи не нервуйся так)))

6. NataliaFed

))Я Вам теж скажу прікол- визначеня софт натурал мені ні про що не говорить. Я якось з горем пополам свій визначила але точно драматик)))

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

хто пише? я щось пропустила)
    а в чому вам добре?

8. Rona

Rona Мама-йожик

Автор індор-аутдор типування Наталі Лаурель
    Добре в чуть розхристаній класиці або в витриманих, дорогих натуральних (маю на увазі типаж) речах (то так коротко і грубо власний досвід)
    Быть мягким натуральным типажом (Gentle Natural Lines) - тут більше.

Останнє редагування: 22 Липень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  9. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Дівчата, пропоную нову забавку - протипувати мене. Чекайте скоро на стос фоток))):girl_crazy::connie_pull-pigtail

10. Rona

Rona Мама-йожик

Я мала на увазі, що є типажі яких отако просто не одягнеш: або в класику, або в кежуал.
    --- дописи об"єднано, 22 Липень 2016 ---
    Давай, десь треба виплюснути енергію, а то я нині без спорту :girl_crazy:

11. NataliaFed

Rona@ я б аж позаздрила Вам. То дуже кльовий стиль.

12. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Мене нервує оте спрощення :)
    Хочете всі-всі прикол? :) Кежуал і класика бувають різні. І якщо конкретно взятій людині не личить конкретно взятий жакет, наприклад, то це не тому що вона "степна", а тому що жакет має неправильний для конкретно взятої людини крій (заширокий, занадто гострі лацкани, занадто багато деталей...), невдалу фактуру, нехороший колір. Дещо можна підправити доповнивши його "хорошими" топами, прикрасами, спідницею і т.д. Дещо настільки невідповідне що "малою кров'ю" не вдасться виправити.
    Оце все класика
    0_11e9c8_e175a1c1_XL.jpg 1396945403_yak-buvayut-stil-odyagu.jpg Ladylike-Coat-Lucea-Row.jpg prevratit-ofisnyi-obraz-v-prazdnichnyi-18.jpg work3.jpg silueti_i_stili_odejdi-20.jpg
    але наскільки різні лінії (від плавних м'яких до гострих драматичних), силуети і фактури.
    Оце все "кежуал" і мільйон варіантів
    b_400_0_16777215_00_images_2014_10_8_7ce91.jpg romantic-style_4.jpg 92841114_large_a5b68a91aa79.jpg 93783015_large_1350733150_mango_collection_winter_season_2012_2013_04.jpg 127919856_nPGp8Vy737U.jpg athletic-outerwear.jpg _7TDn7MGiHI.jpg 33.jpg A-Mix-3-472x708.jpg 1.jpg 2.-orange-coat-with-white-pants-and-cobalt-blue-bag.jpg 0_13153f_5ab59c4c_XL.jpg earthy-fall-colors.jpg
    Бо кежуал це взагалі все що завгодно від суміші бомжстайл до спорту, романтики, року, етно і ще сотні речей. В якому саме кежуалі зле? В якій саме класиці добре?

13. Orman

Orman Модератор-бомба

може й не має, але я не можу відділяти. Бо енергетика має ваааааличезний вплив на зовнішність. Не в сенсі що шкіра стане інша, а в сенсі, що "глаза не замажешь".
    амінь

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. NataliaFed

@Akina от тому і додаємо сюди визначення Драматик, Натурал і т.д. і визначаємо рюшечки чи строгі лінії, і кому, в якій мірі.

15. Rona

Rona Мама-йожик

@Akina Віка, ну ти розійшлась. Саме тому Кіббі і розділив людей на типи, аби серед тої різної класики і кежуалу кожен знайшов своє. Вчора вже писала - можна і не типуватись по Кіббі а знати що тобі пасує, яка довжина рукава, де має бути подол, край жакета, ліхтарик-реглан-втачний, пишне, драпіровка і всьо. А можна того ніц не знати а просто міряти усе під ряд перед люстерком, мати добрий смак, вміти себе оцінити об'єктивно і юш.

• Подобається Подобається x 4
  16. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Всьо, ухожу :) Єслі шо, я не проти Кіббі (вже писала), сама нікого не типую, але загалом не проти його системи. Я проти спрощення отого всього: і ліній, і крою, і фактур, і кольорів до двох слів "салонна" і "степна" і пояснень типу "не ношу джинси бо салонна" - то реально без потреби і тільки збиває з толку.

17. Rona

Rona Мама-йожик

@Orman то в моїй реальності ти кажеш про доші. Просто своїм лексиконом :)
    @Akina ми тебе не відпускаєм))) йде вже вона, панімаєш)))
    Згодна, згодна, нема чо упращять. Я ж не упращяла, а ковирялась, виш шо наковиряла: новий погляд на себе)))

• Смішно Смішно x 1
  18. NataliaFed

@Akina ні не ношу джинси такі то,а до тих джинсів треба добре продумати решту одягу/взуття/на голові)) А комусь не треба думати)))))
    прикольно пра

19. Orman

Orman Модератор-бомба

Меріда. Принцеса? Принцеса. Розхристана? Ще й як. І все одно принцеса.
    дзєвачькі до Моніки далеко всім. Вона дуже важка, приземлена, тягуча в такій мірі яку рідко на вулиці зустрінеш. Я від неї тащусь, да. Це не значить що вона краща, чи салонніша, чи що там ще. Просто як і в Кіббі, описувати супер-харизматичних Меріл Стріп і Одрі Хепберн багато розуму не треба (вибач, Кіббі) - у них на чолі написано, який тип, і "витягнути" вони можуть і мішок.
    гаразд, що кажуть доші?
    Капха-пітта, що має одягати? Рожеве сарі, розшите золотом, я сподіваюсь, на менше я не згідна )))

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Rona

Rona Мама-йожик

Доші не кажуть що одягати, а що любить одягати :) тому :) впєрьод за сарі ;)