@Багіра на мою думку вона якраз степна Ну не корелюється цей поділ мені з типажами Кіббі зовсім, бо річ не в цьому. В салонних типажах дуже вихолені риси, гладка шкіра, в степних навпаки, видно чуть диспропорцію рис , структурність шкіри
ну це якщо розглядати для ін-аут лиш Класиків і Натуралів, але типажів є більше я так говорю не лише через цей приклад, а тому що є багато варіантів диспропорційних кобіт зі структурною шкірою ,яким степ не підходить) наприклад я)) от власне драматики дуже часто індори, бо драма вимагає вишуканості тут швидше дещо інше лежить в основі
Оту буклю зализати, як прийнято в класиці, і добре бути перестане. Я теж собі таку зачіску роблю, улюблена. А друга знимка так далеко, шо ніц не ясно
а хто автор? та бо букля зализана лиш класикам і пасує, тут ін-аут ніпричому можна було б звичайно ін віддати повністю класикам, а решта були б аут, але то буде самообман, бо багато людей "постраждають"в розхристаності ,яка їм не йде --- дописи об"єднано, Jun 5, 2016 --- з того що я прочитала і зрозуміла, то індор це не лиш класики чи ділові костюми чи вечірні сукні це швидше форма, структура тканини, лінії будь-який тип може носити будь-що, якщо правильно підібрати індор чудово виглядає в класичних речах на вихід, аутдору треба до них додати свободи, легкості, фантазії так само індору потрібно обирати щось типу "шик на щодень" це не є така проблема, основна загвоздка для них як обійтись без каблуків і не втратити
Блін, мені на підборах тааак добре (правда я на них бігаю тому в основному стовбчики) і чесно кажучи останнім часом страшенно їх не вистачає. Кеди кедами, балетки теж нічо, але хочу човники аж пищу (може на осінь нові організую). В мене 2 варіанти (або їх поєднання) 1. маються на увазі не лінії тіла а власне "шершавість" - не раз таке бачила - є люди яким атлас протипоказаний, є ті яким льон. От така фактура шкіри (то не значить що бугриста чи прищава, але є шершава а є фарфорова як в статуетки). Себе доречі ні до одних ні до інших не запишу - швидше відсотків 70 шершавості і 30 гладкості 2. характер чи енергетика чи щось таке. Отут про прилизаність - я б може і ходила трохи хольона і прилизана якби за мене хтось це робив. Тобто сама собі випрасовувати кантики і укладку робити не буду але маючи перукаря\косметологоа\костюмера час від часу була б не проти. Коротше при всій дикості за потреби і наявності умов відповідних цілком могла б бути світською леді. Мене офіційний і вишуканий стиль не завжди тиснуть, іноді тааак організовують і заставляють підтягнутися може то асоціації зі шкільною формою і якимись виступами чи що) що час від часу думаю що свобода свободою але геть розхлябаний одяг то не все що мені треба - я і класику люблю іноді Коротше чим старша стаю тим далі відходжу від бохо-разлєтайок до бохо жакетів. Отаке я так розумію бродяга в чистому вигляді - для мене задужо А щось таке вже значно ближче і навіть щось майже таке Може ще трохи і шляпки фетрові почну носити Мені теж здається що 2 типи до дуууже мало - відсотків 70 людей ні туди ні туди не попаде, отак і буде що "бродяга" але окультурений, або навпаки як та Наталія сама про себе пише "індор" але не дуже салонний.
@Багіра ось автор Салонная и Степная --- дописи об"єднано, Jun 5, 2016 --- Нє сагласна і далі буду проти змішування різних типізацій в одну кашу. І Лавлі чисто зализана виглядає не найліпше, добре, хоч зачіска чуть асиметрична. --- дописи об"єднано, Jun 5, 2016 --- І мені добре, а в пачці взагалі шикарно почуваюсь то прояв жіночності, на мою думку, як порівнювати зелене і кисле --- дописи об"єднано, Jun 5, 2016 --- Та! Бінго!
Розумію дуже. Пробувала я "прилизатись" від і до, багато разів пробувала, бо мене так виховували, що так має бути. На знимках дуже добре видно як тоді "вилазить" асиметрія обличчя і втрачається моє "Я", то вже хтось інший. --- дописи об"єднано, Jun 5, 2016 --- Для мене теж, то стилі, а не типажі
Я той, не теоретик - практик, тому з фоткою знову старою, нада шото дєлать - взагалі немає свіжих нормальних фоток, тільки пару штук "з-за угла" . Завжди думала що мені і прилизаній незле Зле? Нє, мене якраз не виховували і не прилизували ніколи. То швидше логіка в голові хоче чіткіших форм чи що
степова, дівчата, степова. *буркоче внутрішній грамарнаці* А в мене от якась незрозумільщина. Я Софт Класик, але от прилизаною не люблю бути. Волосся я зазвичай просто сушу феном без всяких мудрованих вкладок, а ще ліпше люблю коли воно натурально само висохло а тоді я кунджерява роблюся. В плані фактур тканин люблю льон. Хоча одяг найкраще мені пасує приталений.
я не змішую ,а проводжу паралель, мається на увазі що прилизаність не немає ніякого відношення до ін-аут типажів, як класифікуюча ознака, виключна чи переважна гладкість зачіски - так, то є вже зовсім інше
Ну та то все бохо, просто трохи різне за рахунок крою і фактур. Ну тоді то чисто до фактур матеріалу має відношення і буквально трошки до крою і зачісок, але не до стилю одягу
В даному випадку, на фото, є фата, і то що вона має кути і фактуру є вирішальним. Забрати фату і "всьо прапала, шеф" (то моя думка, звісно). І я люблю чіткі форми, в деталях одягу особливо, бо то вдало підкреслює розхристаність. І мене теж структурує. --- дописи об"єднано, Jun 5, 2016 --- Різні типажі можуть носити однакові стилі одягу, лиш будуть відрізнятись деталями. То як борщ зварити класичний, а можна додати бурякової гички, не переварити овочі. І там борщ, і там борщ, лиш на смак будуть різні і сприйняття різнитиметься --- дописи об"єднано, Jun 5, 2016 --- Оп'ять я проти паралелей, бо рівняєм кисле і зелене. Приталений одяг, бо тип фігури такий, зріст. В мене те саме.
Ну всьо, мені цікаво стало, точно треба сфоткатися. Проблема в тому що через форму обличчя прилизатися прямо по голові зле буде, теба начос трошки, а то ж тааак ліньки і складно, ех, хто б мене причесав Ну і знову ж, не лише про зачіски, про тканини. Льон і груба в'язка з однієї сторони і шовк-атлас з іншої, але ж між ними є ще кууупа матеріалів, як і купа "перехідних" типажів. Класифікація салонний-степовий не повна, треба або ще штук 2-3 хоча б перехідних типів, або тоді в відсотках розписувати і визначати приналежність до полярних типів
то напевно я обєднала класиків і прилизаність, але то я мала на увазі, що ті поняття не є обовязковими в індорі якщо йти суто по них, то правдива прилизаність рідко кому йде, і я би навіть сказала чистим класикам більше, ніж софт тим більше типаж не передбачає бажання прилизуватись) але буває, буває так що дівчина прилижеться і круто, розпустить волосся і втрачається весь шарм, зустрічала таких, то рідкість любите, бо можете собі дозволити))) комусь чітко - всякі укладки зачіски з ідеальними лініями зле, а когось оте "натурально висохше" псує мені здається, що з того, що я собі пригадую, ви більше дотримуєтесь стилю, який є в натуралів чи софт натуралів, не знаю який у вас насправді типаж, чи дійсно софт класик, але це нічого такого, он як я писала давніше, Дженіфер Аністон, (софт) натурал, яка одягається як (софт) класик і прєлєсно
Так в тому то і справа що Лаурель пише що степовим - кежуал, а салонним - шик, а щоб навпаки то прямо капець-капець і майже неможливо (прямо до того що от салонним спідниця-олівець виявляється лише нижче коліна пасує незалежно від типу їх фігури) і ще щось там проскакувало в неї що жьо і коліна - то лише в салонних типажів є як от у неї. А то вже не лише фактури. Коротше мене і далі в тій теорії смущає відсутність будь-якої структурованості і чіткої класифікації.