@solana rok Теория Кибби. Заключение. оцю статтю читали? Там є табличка з геометріями фігур, може допоможе Переглянула фото личка в сусідній темі. І думаю, що Ви не Софт Классік. Бо тоді б в рисах обличчя панував овал, злегка скруглений. А у Вас багато кутиків, гострих рис. Маєте знимку в повний зріст? І якого Ви зросту? Як поправляєтесь?
Закину пізніше. Ріст 167, 89-62-92, поправляюся в бедрах. Ну і софт класик було визначено під час вагітності - то я мала округліший вигляд. Тому і сумніваюся тепер. Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
З того що памятаю про драматік класік то сходиться, але я не дуже розбираючяв типажах по ту сторону, де романтики і натурали) Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk
я так розумію типаж Кіббі не змінюється протягом життя (якщо розглядати кістковий скелет)? ну от до прикладу колись моя вага була менше 50 кг, ключиці випирали, підборіддя теж, зараз +10 кг, все майже рівномірно округлилося, гострі кути згладились (крім ліктів). Яке типування більш інформативне, те яка я зараз чи коли була худіша. Я застрягла в трикутнику романтики - класики - гаміни
Вважається, що в вашій нормальній вазі треба типувати. Ну і не орієнтуйтесь на юнацьку фігуру, бо до 25 років, колись читала, вона ще остаточно дозріває.
Дівчата, а асиметричність обличчя означає, що Софт Класік не може бути? Бо ж, теоретично, всі мають асиметрію, це природно. Щось не розберусь з цим моментом. Насправді я майже впевнена, що я Софт Натурал, та все ж, є сумніви. Це може бут критичною ознакою? Як диференціювати ці типи, може хтось зі свого досвіду підкаже, може по структурі тканин?
@Ascorbinka ви романтик, якщо фігура пісочний годинник і все кругленьке, гамін, якщо поправляєтесь по типу "груша" і маєте дужевеликі оченята, в класиків усе середнє і правлять бал овали. Всі три типи дуже різні, не знаю як то мож заплутатись --- дописи об"єднано, 29 Лютий 2016 --- @Mansikat якщо в зовнішності панують згладжені прямокутники/квадрати, то Ви софт Натурал. Софт классік кругленько-овальний
Ну а ви дивилися на опис і пропонований стиль? Як вам? Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk
Як на мене там не про асиметрію йдетьсЯ, а про гармонію рис тобто якщо брати чисто класика то крім овалу будуть правильні риси обличчя як на мене класиків і власне софт класиків дуже багато серед моделей, і найменше серед клієнток пластичних хірургів) якщо вже брати драматик класика то вже зявляється драма, гостріші кути, але все ще зберігається гармонія рис
Начиталася я, надивилася і ті пунктики, що підходили мені із софт класика є і у драматика. І то мені більше підходить по рисах обличчя) Дівчата, дякую за допомогу. @Rona , не знаю чи такі фото щось дадуть Шукала фото і зрозуміла, що в мене 2 роки їх практично нема( Всіх фотографую я
ех, знали б ви скільки разів я поверталася до тих описів)))) думала з часом все стане очевидним..напевне часу треба більше))))Себе ж то зі сторони не бачиш. типування мені показує TR - але піджаки з плечками не йдуть зовсім для R і TR у мене затонкі губи і талія недотягує, спадаючі тканини, велюр теж не моє в одязі SC є багато речей які мені пасують, але - але бедра-дупця (95-78-100) можливо SG, я з цього типажу починала і відкинула, почуваюся "завеликою", і очі у них більші. Хоча полосаті кофтинки у мене завжди були. Загалом ходжу між тими типажами як по лабіринту, і в кожному є щось не моє. фото
А з чого ви вирішили що дупця не варіант для класіка чи романтика, для чистого драматика хіба що, і ще для кількох змішанмх типів, які мельком памятаю 5 см різниці з бедрами то ще не обовязково груша)) дуже залежить від будови, хіба спина геть вузька і груди великі, на фото не видно, а личко у вас мені більше до Романтика, але Класик теж може бути Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk
ех, якби ще так просто було відрізнити в себе на обличчі прямокутник зі згладженими кутами від овалу))) По тесту я якраз в обличчі мала найбільше відповідей классік, ну але то суб'єктивно, звісно. Напевно треба випробувати вживу ті рекомендації, які різняться в цих типах, і таким вже чином остаточно визначитись, в чому краще. Хоча по натурі мені близький натурал))) навіть і не дуже хочеться приміряти класика... --- дописи об"єднано, 29 Лютий 2016 --- якщо маєте на увазі те, що у Кіббі називається екзотичними рисами - то такого у мене немає. А от сам контур обличчя - через асиметрію одна сторона чіткіший кут має, інша ближча до овалу - так що, з одного боку я натурал, а з іншого классік))))
ну то я думаю ви швидше натурал, раз 1 кутик хоча б маэте)) тут не тілкьи овал-кути, вдивіться в лице, натурал це дівчина-природа, дівчина-земля, дівчина-весна)) Класік це більше аристократія, правильність, чіткість лінія, повна гармонія (так і пишуть що повністю врівноважене інь/янь)
Попроходила ще раз тести і таки драматик класик, навіть не знаю де я той софт раніше добувала)) Ще раз всім дякую, за наведення на "путь істинний")
Тааак, я коє-шо нарила цікавеньке "Но лично я работаю по теории Dwyn Larson, которая довела систему Кибби до логического конца, в которой добавляются еще три типажа: Гамин+Натурал, Классик+Натурал, Гамин+Классик. Но и это еще не всё! Она также разделяет Гамина+Драматика и Драматика+Гамина, Романтика+Натурала и Натурала+Романтика. Вроде бы это одно и тоже, но кое в чем разница все же есть! И эту разницу также стоит учитывать когда мы одеваем человека. Почему она это сделала? Ей что не жилось спокойно с 13-тью типажами? Да потому что многие люди не могли отнести себя ни к одному из типажей Кибби, а теперь благодаря ей всё упростилось и каждый сможет найти себя..." Джерело: Modnaya.ru: Про типажи внешности Ще Modnaya.ru: Как определить типаж по Кибби?