А жаль. Бо з визначенням співвідношення у своєму характері інь і янь я до старості не справлюсь. Знайомі подруги бачать мене Тургенівською дівчиною, а я в дитинстві мріяла бути спецагентом Нікітою Де тут істина? --- дописи об"єднано, 27 Лютий 2016 --- Я спочатку повідкидала усі типажі з високим ростом, потім відштовхувалась по головним ознакам. Але себе так важко характеризувати Але от Гамінівські очі-блюдця це як про мене
То що насправді не буває неромантичних Романтиків? Бо мене троха мучить навіть моя не повна відповідність, бо Кіббі називає Софт класиків "изящная леди", а по характеру я все одно часто надто зухвала чи що для леді може до старості "остепенюсь" , хоч опис і рекомендований одяг співпадають. От по темпераменту мені Софт Натурал ближчий і легеньке етно (мною дуже любиме) дозволяє, хоча вцілому крій цього типажа для мене менш виграшний (хоч деяка широкість натуралів у мені теж є, бо єдине що порушує гармонію Софт класики у зовнішності - трохи широкі плечі). Бувають у Кіббі якісь "перехідні" типажі? Мені правда цікаво зрозуміти і розібратися якщо шо, тоя не критикую, а дискутую
Я читала, що буває. Інколи співпадає, що додає людині своєї харизми, а інколи вся цікавинка якраз у невідповідності характеру і загальному образу. Так пишуть Не те, щоб перехідні, але рідко трапляються типажі в чистому вигляді, тому дещо може виходити за межі, якщо не змінює загальну лінію образу.
"Я вам не скажу за всю Одессу..." Та ті, що мені зустрічались - романтики. Люблю спостерігати за людьми і риси обличчя дуже красномовні. Так як кожна людина - індивідуальна, логічно, що нема чистих типажів. В межах одного типажу є де розгулятись, то ж я б не прив'язувалась до однієї характеристики і не робила б її вирішальною.
Та ясно, просто теж, не говорячи про чужих, а хоча б про себе і баланси інь-янь. Характер і мізки у мене набагато більш "чоловічі" як зовнішність. Мені це часто говорять (навіть чоловік ), що як бачать вперше, то чисто зовнішньо така наче "хороша дівчинка", а коли знайомляться ближче то дуже дивуються що насправді характер ще той Я довго і гралася у "відмінницю", а потім трохи набридло і ненадовго хитнулася в іншу крайність (але зовсім до якихось готів не дійшло ) Тому зараз я для себе ще не вирішила що робити з типажами Кіббі і рекомендаціями для них, ну бо якось тіснувато і скучнувато мені в Софт Класику, особливо "смущає" оце "Безусловно, Софт Классикам всегда нужно следить за аккуратностью своего облика", от з чим, з чим, а з акуратністю у мене з дитинства нелади Тобто "на вихід" і "червоні доріжки" я в принципі згодна бути софт класиком, а от на щодень не впевнена. Тягне мене в "нєбрєжность" і циганщину хоть ти трісни Тут тема і про архетипи, то з результатами якраз тесту на архетипи я згодна на 100%, "дівчина з луком" - то моє-моє
Ну не знаю як там інші, а мені Ваш овал обличчя багато що розказав, і форма губ теж, і якраз не про хорошу дівчинку зовсім Ви впевнені, що точно тип визначили? Бо як на мене, у Вас дуже багато "янського" в зовнішності, мені шось Софтом не дуже пахне
Акіна, не допускаєте, що, можливо, Ви зовсім не Софт Классік? Часто жінки, що проходять онлайн-тести, не можуть об'єктично себе оцінити, тому потрапляють у цей, так би мовити, "середній" типаж... і мучаться ))
Нє Допускаю. Але по описах тут співпадінь найбільше. Буду ще дивитися і шукати а овал обличчя як на яких фото - буває і майже овальний, а буває і геть не овал. Але фігура у мене (не рахуючи плечей) не така вже і "чоловіча". Зараз пошукаю якусь показову фотку (в купальнику навряд правда знайду).
Отаке назбирала, навіть в купальнику. Коли поправляюся то з"являються щоки і лице стає м"якшим і круглішим. Але загалом мене чомусь завжди вважають худішою як я є насправді і ніхто не вірить як взнає маю вагу Ріст 168, 91-68-97 (в "хороші часи" талія була десь 62-63, а на тому фото в купальнику, певно всі 70) Нога 37розмір, трохи вужча за середню по обхвату, але при тому трохи широка. Загалом всі кістки у мене широкі але плоскі (в анфас я вдвіччі ширша як в профіль). Ну і на тих фото видно, що найгірше що я можу вдягнути - то спортивний стиль Більшість фото трохи давні, але то ж не важливо? Найсвіжіша якраз та пляжна.
Романтик романтичний? серйозно, дівчата? в своїй уяві я щось типу мілашества Софт Класіка, але я максимум Софт драматік, до Драматік класік не дотягнула) але згідна що внутрішні ознаки теж є і співпадають, але вони обєктивні, так сказати ,якщо дивитися правді у вічі для підбору типу найкращою підказкою для мене є найбільш виграшні речі цього типу ,а не те що ви любите, до чого тягне ,в чому собі подобаєтесь і тд. от напр мені дуже подобаються речі Класік, часто їх обираю, але вони не дивляться на мені на 100% виграшно, як "мої" речі так само моя подруга, Софт класік правдивий, теж обирає речі для Класік, бо речі її типу для неї занадто дівчачі чи шо, але з таким підходом тільки програє я трохи пошарила по типах ,і теж скажу що класік сумнівний, софт натурал може дійсно, ставлю на нього... мені навіть на гамін якийсь там шанс випадає, хоч мацьопкий, типу перегукуванн з Одрі Тоту, але будова тіла дійчно не гамінська, хіба як елемент в перехідному типі знову ж таки, в моїй уяві))) в тебе образ якоїсь принцеси, я прям бачу сукню попелюшки) ну сорі, є ще така субєктивність ,як ми сприймаємо себе і оточуючих то по тому фактору, софт класік, навіть романтік але стараюся обєктивно дивитися на фото, то до софт натурала дуже тяне, дівчина з українського оповідання)), власне перець і свободолюбивість не виключені навіть письменниками)))
@Akina судячи з оцього Инь и ян в одежде, концепция Дэвида Кибби, подтипы основных типажей. я схильна думати, що Ви, Вікторіє, таки Soft Natural. Широка кістка не може бути ні в классік, ні в гамін. І як Вам гарно в бохо-стилі! Я аж замилувалась
Є в мене така табличка з семінару по Кіббі ВСЕ РЕКОМЕНДАЦИИ ДЕВИДА КИББИ.xlsx. Там гарно все розписала стиліст Ех, мені краще не заходити в такі теми) Я вже і в типажі сумніватись почала) Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
Не ти одна Але нє, Попелюшка - не моє, якщо принцеси то хіба Меріда чи Аріель бо я теж шукаю пригоди на свою зьоВ Попелюшці я б "задихнулася". Я ж кажу що я таке лю Значить я себе таки знаю. Насправді в чомусь Софт класичному типу леділайк мені теж добре, але фоток зараз не знайду. Але там дійсно досить тонка грань і я все одно все життя скрізь намагалася втулити щось як не шкіряне то деревяне і навіть в весільну сукню етніки трошки капнула і замість нитки перлин у мене було пару ниток коралів Ну і загалом етно я завжди любила і шанувла у всіх його видах. У мене то був варіант №2. Бо якось багато відповідей на межі с і в. Ну я тоді навіть далі розбиратися не буду, бо Софт Натурал мене влаштовує навіть більше як Софт Класік Ще раз перечтала, навіть рок можна, всьо, я согласєн! Дякую небайдужим Значить переглядаю своє ставлення до типажів Кіббі , але з іншої сторони, мене саме характер образів Софт Класіка "смущав". Тому свою думку, що треба відчути внутрішнє Я людини щоб правильно підібрати їй стиль аж ніяк не відкидаю І все одно думаю, що правила час від часу можна порушувати (якщо добре їх знати і акуратно)
Дякую за табличку, обожнюю свій Soft Natural, таке все моє-моє! А Вам не визначали типаж на семінарі? До речі, сумніви краще розвіювати я от ще раз пройшла тест, все перечитала і впевнилась, заспокоїлась --- дописи об"єднано, 28 Лютий 2016 --- У мене всіх відповідей практично порівно, уявляєте? Тому пішла іншим шляхом - читала усе і співставляла Шикарно з коралями вийшло!
Ой та визначили софт класика, скажу, що мені дійсно іде такий стиль. Але я всеодно сумніваюся) Бо в пастельних тонах не завжди виглядаю виграшно, але як враховувати лише лінії і фактури, то ок) Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
@solana rok на мою думку кольори вже варто підбирати відповідно до колористичного типу зовнішності, а не по Кіббі
Аріель мені теж підходить)) не обовязково аж прям ванільна Попелюшка) та я тобі кажу, коли підібраний стиль вже то всерівно є відчуття гармонії. хоч можна щось і не приймати от в мене пише, що маю мати обємну, завершену, а не нєбрежну зачіску і макіяж, то мій мастхев ну блііін, то трудно кожен день так виглядати, макіяж якось ще можна придумати щоденний, а от вкладати своє волосся то просто аут, якщо перукар робить це 45 хв (профі, посередні довше і вже вкінці стогнуть за крепотуру), то я взагалі застрягну в ванній але не можу не погодитися, що з вкладеним волоссям і підкресленими рисами обличчями я дійсно маю шарм, бо інакше завжди чогось бракує ну і напр. коли весільну сукню обирала, то дуже хотіла стиль Класика, ну чи інших якихось - форму рибка, хоча коли міряла грецький стиль і іже з ним, то в салонах ахали і охали, і я бачила що мені йде, просто хотіла іншого --- дописи об"єднано, 28 Лютий 2016 --- а драматик класік читали? я то фігури не бачила))), але по личку схоже у вас є драматичні риси, і якщо чесно щоб ви були софт класік то не бачу щось ніяк але важко сказати щось ще без фоток і решти рис, описів, може ви взагалі Романтик) ну і да ,які пастельні тони)) навіть речі, які шиють з пастельного, не уявляю на вас
Якраз сумніваюся між софтом і драматиком) От ті риси обличчя і схиляють мене до драматика, але як забрати голову, то решта більше схоже на романтичний тип. Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
без голови ніззя, бо то лиш видає ваше бачення себе, я не враховуючи голову теж якийсь Романтік чи Натурал (ну маючи 4 розмір грудей з 16 років, то якось взагалі в сторону драматика не дивишся) тільки в комплексі аналізувати
Дівчата, треба нам зробити форумівку на яку запросити продвинутого стиліста) Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk