Стиль і архетип

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Rona, 1 Вересень 2013.

1. Jusi

Jusi Ловець емоцій

:girl_sad:А жаль. Бо з визначенням співвідношення у своєму характері інь і янь я до старості не справлюсь. Знайомі подруги бачать мене Тургенівською дівчиною, а я в дитинстві мріяла бути спецагентом Нікітою :))) Де тут істина? :scratch_one-s_head:
    --- дописи об"єднано, 27 Лютий 2016 ---
    Я спочатку повідкидала усі типажі з високим ростом, потім відштовхувалась по головним ознакам. Але себе так важко характеризувати :girl_impossible:Але от Гамінівські очі-блюдця це як про мене :girl_blush2:

2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

То що насправді не буває неромантичних Романтиків? Бо мене троха мучить навіть моя не повна відповідність, бо Кіббі називає Софт класиків "изящная леди", а по характеру я все одно часто надто зухвала чи що для леді , хоч опис і рекомендований одяг співпадають. От по темпераменту мені Софт Натурал ближчий і легеньке етно (мною дуже любиме) дозволяє, хоча вцілому крій цього типажа для мене менш виграшний (хоч деяка широкість натуралів у мені теж є, бо єдине що порушує гармонію Софт класики у зовнішності - трохи широкі плечі). Бувають у Кіббі якісь "перехідні" типажі?
    Мені правда цікаво зрозуміти і розібратися :girl_smile:

3. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я читала, що буває. Інколи співпадає, що додає людині своєї харизми, а інколи вся цікавинка якраз у невідповідності характеру і загальному образу. Так пишуть :girl_smile:
    Не те, щоб перехідні, але рідко трапляються типажі в чистому вигляді, тому дещо може виходити за межі, якщо не змінює загальну лінію образу.

4. Rona

Rona Мама-йожик

"Я вам не скажу за всю Одессу..." Та ті, що мені зустрічались - романтики. Люблю спостерігати за людьми і риси обличчя дуже красномовні. Так як кожна людина - індивідуальна, логічно, що нема чистих типажів. В межах одного типажу є де розгулятись, то ж я б не прив'язувалась до однієї характеристики і не робила б її вирішальною.

• Подобається Подобається x 2
  5. Akina

Та ясно, просто теж, не говорячи про чужих, а хоча б про себе і баланси інь-янь. Характер і мізки у мене набагато більш "чоловічі" як зовнішність. :dntknw: Мені це часто говорять (навіть чоловік :) ), що як бачать вперше, то чисто зовнішньо така наче "хороша дівчинка", а коли знайомляться ближче то дуже дивуються що насправді характер ще той :rock:
    Я довго і гралася у "відмінницю", а потім трохи набридло і ненадовго хитнулася в іншу крайність (але зовсім до якихось готів не дійшло :girl_crazy:) Тому зараз я для себе ще не вирішила що робити з типажами Кіббі і рекомендаціями для них, ну бо якось тіснувато і скучнувато мені в Софт Класику:dntknw:, особливо "смущає" оце "Безусловно, Софт Классикам всегда нужно следить за аккуратностью своего облика", от з чим, з чим, а з акуратністю у мене з дитинства нелади :)))
    Тобто "на вихід" і "червоні доріжки" я в принципі згодна бути софт класиком, а от на щодень не впевнена. Тягне мене в "нєбрєжность" і циганщину хоть ти трісни :)))
    Тут тема і про архетипи, то з результатами якраз тесту на архетипи я згодна на 100%, "дівчина з луком" - то моє-моє:girl_haha:

6. Rona

Rona Мама-йожик

Ну не знаю як там інші, а мені Ваш овал обличчя багато що розказав, і форма губ теж, і якраз не про хорошу дівчинку зовсім :) Ви впевнені, що точно тип визначили? Бо як на мене, у Вас дуже багато "янського" в зовнішності, мені шось Софтом не дуже пахне

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Останнє редагування: 27 Лютий 2016
  8. Akina

Нє :)
    Допускаю. Але по описах тут співпадінь найбільше. Буду ще дивитися і шукати
    а овал обличчя як на яких фото - буває і майже овальний, а буває і геть не овал. :) Але фігура у мене (не рахуючи плечей) не така вже і "чоловіча". Зараз пошукаю якусь показову фотку (в купальнику навряд правда знайду).

9. Akina

Отаке назбирала, навіть в купальнику. Коли поправляюся то з"являються щоки і лице стає м"якшим і круглішим. Але загалом мене чомусь завжди вважають худішою як я є насправді і ніхто не вірить як взнає маю вагу :girl_crazy:Ріст 168, 91-68-97 (в "хороші часи" талія була десь 62-63, а на тому фото в купальнику, певно всі 70:girl_in_dreams:) Нога 37розмір, трохи вужча за середню по обхвату, але при тому трохи широка. Загалом всі кістки у мене широкі але плоскі (в анфас я вдвіччі ширша як в профіль). Ну і на тих фото видно, що найгірше що я можу вдягнути - то спортивний стиль :girl_crazy: Більшість фото трохи давні, але то ж не важливо? Найсвіжіша якраз та пляжна.

Останнє редагування: 27 Лютий 2016
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  10. Багіра

Багіра Well-Known Member

Романтик романтичний? серйозно, дівчата?
    в своїй уяві я щось типу мілашества Софт Класіка, але я максимум Софт драматік, до Драматік класік не дотягнула)
    але згідна що внутрішні ознаки теж є і співпадають, але вони обєктивні, так сказати ,якщо дивитися правді у вічі
    для підбору типу найкращою підказкою для мене є найбільш виграшні речі цього типу ,а не те що ви любите, до чого тягне ,в чому собі подобаєтесь і тд.
    от напр мені дуже подобаються речі Класік, часто їх обираю, але вони не дивляться на мені на 100% виграшно, як "мої" речі
    так само моя подруга, Софт класік правдивий, теж обирає речі для Класік, бо речі її типу для неї занадто дівчачі чи шо, але з таким підходом тільки програє
    я трохи пошарила по типах ,і теж скажу що класік сумнівний,
    софт натурал може дійсно, ставлю на нього... мені навіть на гамін якийсь там шанс випадає, хоч мацьопкий, типу перегукуванн з Одрі Тоту, але будова тіла дійчно не гамінська, хіба як елемент в перехідному типі
    знову ж таки, в моїй уяві))) в тебе образ якоїсь принцеси, я прям бачу сукню попелюшки) ну сорі, є ще така субєктивність ,як ми сприймаємо себе і оточуючих
    то по тому фактору, софт класік, навіть романтік
    але стараюся обєктивно дивитися на фото, то до софт натурала дуже тяне, дівчина з українського оповідання)), власне перець і свободолюбивість не виключені навіть письменниками)))

11. Rona

Rona Мама-йожик

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. solana rok

solana rok Well-Known Member

Є в мене така табличка з семінару по Кіббі ВСЕ РЕКОМЕНДАЦИИ ДЕВИДА КИББИ.xlsx. Там гарно все розписала стиліст

Ех, мені краще не заходити в такі теми) Я вже і в типажі сумніватись почала)

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  13. Akina

Не ти одна:) Але нє, Попелюшка - не моє, якщо принцеси то хіба Меріда чи Аріель бо я теж шукаю пригоди на свою зьо:girl_haha:В Попелюшці я б "задихнулася".
    Я ж кажу що я таке лю :girl_crazy: Значить я себе таки знаю.:girl_spruce_up: Насправді в чомусь Софт класичному типу леділайк мені теж добре, але фоток зараз не знайду. Але там дійсно досить тонка грань і я все одно все життя скрізь намагалася втулити щось як не шкіряне то деревяне і навіть в весільну сукню етніки трошки капнула і замість нитки перлин у мене було пару ниток коралів :) Ну і загалом етно я завжди любила і шанувла у всіх його видах.

У мене то був варіант №2. Бо якось багато відповідей на межі с і в. Ну я тоді навіть далі розбиратися не буду, бо Софт Натурал мене влаштовує навіть більше як Софт Класік:girl_crazy:
    Ще раз перечтала, навіть рок можна, всьо, я согласєн! Дякую небайдужим :girl_curtsey:

Значить переглядаю своє ставлення до типажів Кіббі :hi:, але з іншої сторони, мене саме характер образів Софт Класіка "смущав". Тому свою думку, що треба відчути внутрішнє Я людини щоб правильно підібрати їй стиль аж ніяк не відкидаю :) І все одно думаю, що правила час від часу можна порушувати (якщо добре їх знати і акуратно) :girl_blum:

Останнє редагування: 28 Лютий 2016
    • Подобається Подобається x 3
  14. Rona

Rona Мама-йожик

Дякую за табличку, обожнюю свій Soft Natural, таке все моє-моє! :girl_tender:
    А Вам не визначали типаж на семінарі? До речі, сумніви краще розвіювати :) я от ще раз пройшла тест, все перечитала і впевнилась, заспокоїлась
    --- дописи об"єднано, 28 Лютий 2016 ---
    У мене всіх відповідей практично порівно, уявляєте? Тому пішла іншим шляхом - читала усе і співставляла
    Шикарно з коралями вийшло!

Останнє редагування: 28 Лютий 2016
  15. solana rok

Ой та визначили софт класика, скажу, що мені дійсно іде такий стиль. Але я всеодно сумніваюся) Бо в пастельних тонах не завжди виглядаю виграшно, але як враховувати лише лінії і фактури, то ок)

16. Rona

Rona Мама-йожик

@solana rok на мою думку кольори вже варто підбирати відповідно до колористичного типу зовнішності, а не по Кіббі

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. Багіра

Багіра Well-Known Member

Аріель мені теж підходить)) не обовязково аж прям ванільна Попелюшка)
    та я тобі кажу, коли підібраний стиль вже то всерівно є відчуття гармонії. хоч можна щось і не приймати

от в мене пише, що маю мати обємну, завершену, а не нєбрежну зачіску і макіяж, то мій мастхев
    ну блііін, то трудно кожен день так виглядати, макіяж якось ще можна придумати щоденний, а от вкладати своє волосся то просто аут, якщо перукар робить це 45 хв (профі, посередні довше і вже вкінці стогнуть за крепотуру), то я взагалі застрягну в ванній
    але не можу не погодитися, що з вкладеним волоссям і підкресленими рисами обличчями я дійсно маю шарм, бо інакше завжди чогось бракує
    ну і напр. коли весільну сукню обирала, то дуже хотіла стиль Класика, ну чи інших якихось - форму рибка,
    хоча коли міряла грецький стиль і іже з ним, то в салонах ахали і охали, і я бачила що мені йде, просто хотіла іншого:)
    --- дописи об"єднано, 28 Лютий 2016 ---
    а драматик класік читали?
    я то фігури не бачила))), але по личку схоже
    у вас є драматичні риси, і якщо чесно щоб ви були софт класік то не бачу щось ніяк
    але важко сказати щось ще без фоток і решти рис, описів, може ви взагалі Романтик)
    ну і да ,які пастельні тони)) навіть речі, які шиють з пастельного, не уявляю на вас

18. solana rok

Якраз сумніваюся між софтом і драматиком) От ті риси обличчя і схиляють мене до драматика, але як забрати голову, то решта більше схоже на романтичний тип.

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

без голови ніззя, бо то лиш видає ваше бачення себе,
    я не враховуючи голову теж якийсь Романтік чи Натурал (ну маючи 4 розмір грудей з 16 років, то якось взагалі в сторону драматика не дивишся)
    тільки в комплексі аналізувати

20. solana rok

• Зе бест! Зе бест! x 2