Стиль і архетип

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Rona, 1 Вересень 2013.

1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Стиль і архетип

просто архетип пояснює смакові вподобання і стилістичні поради дають поживу для творчості, зелене світло, так би мовити

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А... бо вони впевнені, що всі ходять на роботу. Якщо хош щось цікаве глянути, тицькай тут. Мені сподобалось.

3. Orman

Orman Модератор-бомба

та я шо, я нічо...

4. Rona

Rona Мама-йожик

5. Orman

Orman Модератор-бомба

6. Маруся-мама

А мені певні коханця молодого :girl_claping: Наразі для мене дуже важливо прийняти своє тіло і бути щасливою в ньому, може тому я схилялась до відповідей які в результаті показали, що я Афродіта. Хоча у мене три дуже сильні - Афродіта, Афіна і Деметра. Гера мене не манить якось, бо не хочу того... може поцікавитись рештою?

Rono, а у вас грядок нема? Доречі, я сильна Деметра, але в городі порпатись не люблю. Тобто позбирати урожай - так, але обходити то :bad:. І страшенно не люблю всяких комашок, цікаво а то від кого? Проте піклуватись дітьми дуже люблю і бути нянькою-вихователькою, як Деметра була для мене близько.

7. Orman

Orman Модератор-бомба

:) мож хотіти чи ні, а ніде не дінешся.
    Це не так прямо корелюється. Рона спитала, от і була відповідь для неї :)
    Ну і Деметра - це три родуктивні сезони, є пора саджати, а є пора збирати.

це не з тої опери
    зачєм, ти і так Афродіта.
    Тіло - це не тільки Афродіта. Всі актівістки (Афіна, Артеміда) - теж про тіло. Так що можеш порозвивати. З цим до Рони - в спортзал :) (це я вже трохи шутю, можна по-різному).

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

про карму і Зєвса.

в цьому ділі (архетипів) не так конче прив"язуватися до грецької міфології ;)

8. Rona

Rona Мама-йожик

нема, в бабусі хіба, там буваю рідко, чесно, не люблю я то домашнє господарство (квіти люблю, природу люблю, а методично то всьо доглядати - не), мене вистачає може на годинку в тиждень, ужос-ужос, я знаю... квіти поливаю в хаті тільки ті, що на кухні, бо я там найчастіше буваю, і вони на очах, вже купа вазонів так згубила, не там стояли)) при тому всьому не переношу бруду і розкиданих речей, і отако розриваюсь між "не люблю прибирати" і "не люблю бруду"
    кажуть, що довгі спідниці носити треба, але я си не уявляю, як буду прибирати чи порпатись з вазонками в тому всьому...

• Подобається Подобається x 1
  9. Orman

Orman Модератор-бомба

кому треба :)?
    насправді вельми зручно, але не мусово.

не можете вирощувати квіти - малюйте :), з чуством

10. Маруся-мама

Афіна у мене також досить сильна, бо люблю умнічать. :girl_haha: Артеміда то вона дєвушка від природи, мо нею поцікавитись? Гляди і комашки почнуть наравитись. :girl_blush2::girl_haha:

Класна та баба Артеміда, чи Діана. Звіряток любить, але на них полює. :girl_wink: Се щось на кшталт, любофь пріході і уходіт, а кушать хочется всєґда.

11. Rona

Rona Мама-йожик

та мені...
    фарбами?
    от, напр, тре мені пальто на зиму, і в голові крутяться фасони Артемідівські, шоб натурально, тепло і зручно, оригінальний фасон, шоб не як у всіх і приємного кольору. Шо дєлать? Штучно видумувати фасон, який не до душі шось не пре (тіпі якісь фальбанки, рюшки і т.д., не файно мені в тому, я отдєльно - рюшки отдєльно)

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

то просто заради спорту, насправді мирна, не убійца ;)

12. Маруся-мама

Мо ви просто не зустрічали саме таких рюшок які будуть з вами одно?

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

Та вірю, що не кровожадна. Проте любов це одне, а гам-гам хочеться.

13. Rona

Rona Мама-йожик

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

може... може Вам стрічались Артемідівськи рюшки? то покажіть, я не проти експериментів

14. Маруся-мама

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

Я думала щось ось такого плану. Забагато фальбанок?
    [​IMG] [​IMG]

Таке не пропоную, хоча ДУЖЕ мені подобається.

15. Orman

Orman Модератор-бомба

хоть пальцьОма на вікні :)
    замєдляться, а то ваше пальто скоро за мною почне бігати :). До чого це я? А, носіть що хочете, воно не в одязі. І хто сказав, що рюшечки - це Афродіта, Афродіта це коли - хай лучче я буду красива, а про то як в цьому грядки полоти, я думати не можу - бо поки зранку малювалася 5 раз впала в обморок від власної краси *регочу*.

---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ----------

така тема весела!

16. Rona

Rona Мама-йожик

ніхто, з Афродітою в мене всьо пучьком, судячи з тесту)) думаю над Гестією... але мабуть плюну і піду на йогу далі)) гг

17. Маруся-мама

Єта круто!!! Я ще до такого не доросла. :girl_haha:

18. Rona

Rona Мама-йожик

як Ви точно пишете)) не дай Боже дзеркало стане на шляху виконання важливої справи - капці)) півгодинне зависання/любуваня/самокопання забезпечене

---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ----------

иги...
    дуже дякую, чесно, то вопше не по мені, маю подругу, ото вона таке має, їй супер-пупер

19. Orman

Orman Модератор-бомба

в якому смислі?

Зв"яжіть килимок чи що :) Чи ви про одьожу? Купіть банний халат.

20. Маруся-мама

і каму єта нада )))

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

Напевно, щоб уйті в сєбя. Тіпа Гестія така... занурена вся в себе. Спірічуаліті, панімаш.