Відповідь: Стиль і архетип просто архетип пояснює смакові вподобання і стилістичні поради дають поживу для творчості, зелене світло, так би мовити
Відповідь: Стиль і архетип А... бо вони впевнені, що всі ходять на роботу. Якщо хош щось цікаве глянути, тицькай тут. Мені сподобалось.
Відповідь: Стиль і архетип дівчата архетипи не суперечать, вони доповнюють. Всі архетипи є у всіх. Просто в різних пропорціях Не заганяйте себе в рамки одного архетипу. Навпаки розвивати треба, те чого мало, а не підганяти те чого і так багато та я шо, я нічо...
Відповідь: Стиль і архетип я теж так думаю, як би то в собі Гестію посилити і Деметру... Орман, може знаєте способи?
Відповідь: Стиль і архетип квіти вирощувати - це перше, що спало на думку. Воно і для Д і для Г - два в одному. якусь тему треба чи шо ?
Відповідь: Стиль і архетип А мені певні коханця молодого Наразі для мене дуже важливо прийняти своє тіло і бути щасливою в ньому, може тому я схилялась до відповідей які в результаті показали, що я Афродіта. Хоча у мене три дуже сильні - Афродіта, Афіна і Деметра. Гера мене не манить якось, бо не хочу того... може поцікавитись рештою? Rono, а у вас грядок нема? Доречі, я сильна Деметра, але в городі порпатись не люблю. Тобто позбирати урожай - так, але обходити то . І страшенно не люблю всяких комашок, цікаво а то від кого? Проте піклуватись дітьми дуже люблю і бути нянькою-вихователькою, як Деметра була для мене близько.
Відповідь: Стиль і архетип мож хотіти чи ні, а ніде не дінешся. Це не так прямо корелюється. Рона спитала, от і була відповідь для неї Ну і Деметра - це три родуктивні сезони, є пора саджати, а є пора збирати. це не з тої опери зачєм, ти і так Афродіта. Тіло - це не тільки Афродіта. Всі актівістки (Афіна, Артеміда) - теж про тіло. Так що можеш порозвивати. З цим до Рони - в спортзал (це я вже трохи шутю, можна по-різному). ---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ---------- про карму і Зєвса. в цьому ділі (архетипів) не так конче прив"язуватися до грецької міфології
Відповідь: Стиль і архетип нема, в бабусі хіба, там буваю рідко, чесно, не люблю я то домашнє господарство (квіти люблю, природу люблю, а методично то всьо доглядати - не), мене вистачає може на годинку в тиждень, ужос-ужос, я знаю... квіти поливаю в хаті тільки ті, що на кухні, бо я там найчастіше буваю, і вони на очах, вже купа вазонів так згубила, не там стояли)) при тому всьому не переношу бруду і розкиданих речей, і отако розриваюсь між "не люблю прибирати" і "не люблю бруду" кажуть, що довгі спідниці носити треба, але я си не уявляю, як буду прибирати чи порпатись з вазонками в тому всьому...
Відповідь: Стиль і архетип кому треба ? насправді вельми зручно, але не мусово. не можете вирощувати квіти - малюйте , з чуством
Відповідь: Стиль і архетип Афіна у мене також досить сильна, бо люблю умнічать. Артеміда то вона дєвушка від природи, мо нею поцікавитись? Гляди і комашки почнуть наравитись. Класна та баба Артеміда, чи Діана. Звіряток любить, але на них полює. Се щось на кшталт, любофь пріході і уходіт, а кушать хочется всєґда.
Відповідь: Стиль і архетип та мені... фарбами? от, напр, тре мені пальто на зиму, і в голові крутяться фасони Артемідівські, шоб натурально, тепло і зручно, оригінальний фасон, шоб не як у всіх і приємного кольору. Шо дєлать? Штучно видумувати фасон, який не до душі шось не пре (тіпі якісь фальбанки, рюшки і т.д., не файно мені в тому, я отдєльно - рюшки отдєльно) ---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ---------- то просто заради спорту, насправді мирна, не убійца
Відповідь: Стиль і архетип Мо ви просто не зустрічали саме таких рюшок які будуть з вами одно? ---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ---------- Та вірю, що не кровожадна. Проте любов це одне, а гам-гам хочеться.
Відповідь: Стиль і архетип я не їм мняса)) ---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ---------- може... може Вам стрічались Артемідівськи рюшки? то покажіть, я не проти експериментів
Відповідь: Стиль і архетип так я не про вас. Я назагал про міфологію. ))) Я таки птичок жую, але звіряток дуже лю і жалію. Он муж повідав, що в селі поки він був кітка привела котенят, а господиня всіх потопила, бо не знала що з ними робити. Я плакала. Реально, без жартів. Мені так було шкода того мацьопства. ---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ---------- Я думала щось ось такого плану. Забагато фальбанок? Таке не пропоную, хоча ДУЖЕ мені подобається.
Відповідь: Стиль і архетип хоть пальцьОма на вікні замєдляться, а то ваше пальто скоро за мною почне бігати . До чого це я? А, носіть що хочете, воно не в одязі. І хто сказав, що рюшечки - це Афродіта, Афродіта це коли - хай лучче я буду красива, а про то як в цьому грядки полоти, я думати не можу - бо поки зранку малювалася 5 раз впала в обморок від власної краси *регочу*. ---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ---------- така тема весела!
Відповідь: Стиль і архетип ніхто, з Афродітою в мене всьо пучьком, судячи з тесту)) думаю над Гестією... але мабуть плюну і піду на йогу далі)) гг
Відповідь: Стиль і архетип як Ви точно пишете)) не дай Боже дзеркало стане на шляху виконання важливої справи - капці)) півгодинне зависання/любуваня/самокопання забезпечене ---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ---------- иги... дуже дякую, чесно, то вопше не по мені, маю подругу, ото вона таке має, їй супер-пупер
Відповідь: Стиль і архетип в якому смислі? Зв"яжіть килимок чи що Чи ви про одьожу? Купіть банний халат.
Відповідь: Стиль і архетип і каму єта нада ))) ---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ---------- Напевно, щоб уйті в сєбя. Тіпа Гестія така... занурена вся в себе. Спірічуаліті, панімаш.