Відповідь: Стиль і архетип це в тому блозі де пише про Драматік Класік, але в коментаріях. ---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ---------- http://color-harmony.livejournal.com/94621.html коменти до цієї статті.
Відповідь: Стиль і архетип Тут без Марусі -Мами ніяк Ото я щось таке Афіна 14 Афродіта 0 Персефона - 1 Артеміда 12 Деметра 21 Гера 14 Гестія 12 Афродіта 0 -то я ,що баба -хлоп , ще й до того зациклена мамуся ? Бо Деметра 21 " Шо делать ? Спасайте !!!" Де б тої Афродіти набратися ?
Відповідь: Стиль і архетип Так саме цікаве ,що я це все маю -особливо , коли вийшла на роботу після декрету Живу по -принципу Зарплата дружини -її зарплата , а зарплата чоловіка -сімейний бюджет )))
Відповідь: Стиль і архетип Ги...ги... можна зауважити такі нотки. Ну, що баба-хлоп, то трохи тягнете на таке, бо он і гроші сама заробляєте, тай напевне керуєте чоловіком і ваше слово останнє. Щось на кшталт, нє смєшітє діктатора... Афродіта це у нас не лишень салон краси, це також малювання, креатив ну і звичайно мужчини і гарне тіло. Можете попробувати щось намалювати
Відповідь: Стиль і архетип Того вистарчає цілком. Можна і не працювати. Імхо малювання тут не поможе. Я би починала з віддавання чоловіку чоловічої сфери.
Відповідь: Стиль і архетип Починаю потрошки розбиратися з своїм гардеробом і тішусь, бо на 70% він правильний. Як книжка пише Хоча я, лінтюх, зазвичай ношу тих інших 30% "зручних" речей. Маю питання, а така блуза впишеться в гардером Soft Classic? ---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ---------- По "духу" вона мені близька. Та і по опису ніби пасує - вирізи м'які, кольори мої. Аксесуарів вже точно не треба буде..
Відповідь: Стиль і архетип Дівчата, глянте на ці платтячка, як вам? Підійдуть для Драматичного Класика? Ніби є лаконічність, чіткі лінії... Яка ваша думка? ---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ---------- І мені здається, що має підійти... І оздоба така, що аксесуари замінить...
Відповідь: Стиль і архетип Софт-классік не варто... Хоча мені теж дуже хочеться саме нюдові лодочки, але шукатиму щось цікавіше по формі...
Відповідь: Стиль і архетип Вони напевне б для Драматичного Класіка підійшли... там якраз загострені носики можна...
Відповідь: Стиль і архетип Зрозуміло... Суто класичні треба трошки пом*якшити, щоб не виглядали так строго і лаконічно, якщо я правильно розумію. А бантик якраз те і зробить. ---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ---------- Дівчата, хто з вас уже визначив свій тип зовнішності по сезону? Бо я щось схиляюсь, що я Холодне Літо. Блакитні очі, середній шатен з попелястим або швидше червонуватим проблиском. Бо зима напевне точно ні...
Відповідь: Стиль і архетип Це як ? Чиє гарне тіло ? Моє ? В мене з цим проблем немає ))) Вчора намалювала дитині Лунтіка -це рахується ?
Відповідь: Стиль і архетип а я бачу "Деликатные, женственные туфли на низком ходу." але: а) я зараз не можу ходити на високих каблуках, і б) я не хочу ходити на високих каблуках. +така модель універсальна. підійде і до кежуал на роботу, і до сукенки ---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ---------- ні. намалюйте сама собі. або й запишіться на якісь курси малювання. так щоб з маслом і по полотні
Відповідь: Стиль і архетип Ви дійсно схожі найбільше на літо, холодний варіант. А за типажем ви мені чомусь на Гаміна подібні, може якась з його варіацій. А який у вас ріст? Якщо достатньо високі, то Драматік класік.
Відповідь: Стиль і архетип Ще б десь часу на це все взяти ))) В мене на курси водіння часу бракує , а на малювання я взагалі мовчу
Відповідь: Стиль і архетип все ж думаю що я Софт Драматік, а не Драматік Класік... а жаль... бо з другим було би набааагато простіше, все лаконічно і ти в дамках а з Софтом треба завжди виглядати так ніби ти грецька богиня, і в одязі, і в зачісці макіяжі а щодо сезонного кольоротипування то вже предвкушаю як вгрузну, ніколи не могла визначити.. скиньте посилання на якийсь тест чи статтю
Відповідь: Стиль і архетип Ріст 161 Я спершу думала, що я Гамін, але потім погортала і побачила, що Гаміг - це такий собі "дерзкий ребёнок" і подумала, що то не я... Щодо кольоротипу - то на цьому ж сайті де є тести я попереглядала фото і ще на пінтерест ввела Cool Summer і побачила в тому себе, а особливо - по кольору очей. В мене вони холодні голубі з білими прожилками. ---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ---------- Може я тоді Драматик Гамін або Флембоянт Гамін? От Маруся-Мама писала, що думала, що я Гамін, а потім подивилась фотки і сказала, що я Драматик класік. Ну і в тесті в мене 7 драматика і 7 класика. Гамін не виходив...
Відповідь: Стиль і архетип Оце вичитала про Драматика Dramatic – крайнее проявление Янь. Прямое телосложение; крайне острая структура костей; очень прямые узкие черты лица (маленькие глаза, тонкие губы, острый нос и подбородок, высокие скулы и впалые щеки). Зовсім не про мене -чесно Ось це -на мене щось схоже Natural – более умеренный Янь. Резкость типажа Dramatic и баланс типажа Classic. Прямое и слегка мускулистое телосложение; угловатая, но слегка широкая структура костей; угловатые, слегка широкие черты лица с притупленными углами (широко посаженые глаза, крупные прямые губы, слегка широкие или с притупленными углами нос и подбородок, умерено угловатые скулы склоняющиеся к широте). Фотку на повен зріст закинула в відповідну тему