Стиль і архетип

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Rona, 1 Вересень 2013.

1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Стиль і архетип

я по оцьому посиланню йду.
    Зробила тест - почитала результати. Згідна майже зі всім. Тягне мене на різний одяг. Автор типажів, я так розумію, пропонує для гармонійного вигляду певні правила - що пасує, а що не дуже. Я ще тільки на процесі освоєння інформації.

2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

3. Hexe

Hexe Well-Known Member

ось тут теж непогано розписано про зовн. вигляд, якщо хтось постив - то соррі
    http://azorium.livejournal.com/3392.html

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

І я бачу схожість, не в тому, що всі на одно ліцо, а що стиль у них однаковий. Fresh and Sensual Lady - свіжа і чутлива лейді. Ось такі софт натуралки :girl_haha:

Хто володіє англійською, ось тут багато написано.

Маленька чорна сукня для всіх типів. Якби я вбрала ось таку сукню як мені пропонують, то мене б муж разом з мамою заклюли. :girl_feminist: Квітку бачу саме в такому платтячку, як пропонують, ну і Рону або Орман в таких саме бачу.

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Руда Лисиця, дякую, ну нарешті, я не бачила того "ключа", таки я трохи Софт Класік, по тесту
    але як матиму час все прочитаю, бо перебіжками то не робота

6. lawyer

lawyer Member

мій результат - dramatic
    хоча сукня з фото Маруся-мама ну зовсім не для мене: і не подобається, і не виглядала б на мені гарно
    не підійшов мені опис губ, щік, щодо виразності зовнішності (дуже світла або ж дуже темна) також не моє, не підходить мені опис при наборі ваги (зовсім протилежно). решта - приблизно про мене

7. Маруся-мама

А ви правильно тест пройшли? Я також за першим описом вийшла неправильна, а потім як все переглянула щераз і правильно порахувала, то вийшла правильна. Не така як я звикла, а власне така як внутрішньо потрібна. Я спочатку думала, що я Одрі Хепперн або Сюзан Гейворд (моя донечка. КРАСУНЯ!!!)
    але при детальнішому аналізі я таки Віві’єн Лі

Якщо ви драматик, тоді ви з серії Ґрети Ґарбо.

ТАКС!!! Христинко, ви як не крути а Classic! Подивилась на вашу знимку тут і опис того типу, то мушу визнати, що ви саме цей тип. Вам треба спробувати інший одяг, незвичний для вже виробленного.

8. Руда Лисиця

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я б обрала ту, що класік:) Ну але то не значить, що вона б мені йшла)

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ----------

Прочитала про свій тип і можу сказати, що я приблизно такий підхід і використовувала в своєму одязі, але деколи мене клинить на той класік і почала боротись з чорним кольором і монохромом.
    Люблю, коли талія виділена. Безформного одягу майже не купувала. Маю пару таких речей, але часто відчуваю себе в них некомфортно. І тепер розумію, чого я не люблю прінти з тваринками і геометричними фігурами:)

10. Маруся-мама

Ну давайте разом розберемся, базуючись на цій знимці, що ви кинули.
    Soft Classic
    Symmetrical, with soft or slightly rounded edges. - Симетрична, з м’якими або злегка заокругленими краями. У вас личко саме таке, і носик м’який. Личко мені у вас досить симетричне.
    Straight and slightly delicate. - Фігура пряма і злегка делікатна. Ну ви мені саме делікатною і виглядаєте.
    May be small and sligthly wide (but with soft edges, not square). - Може бути менша і злегка широка будова, але з м’якими краями, не чітко квадратна. Дивлячись на вас, ваше тіло є злегка широке, при тому залишається м’яким.
    Shoulder are tapered or slightly sloped. - Плечі завужені або злегка пологі. Мені у вас виглядають плечі чуть завужені з м’яким завершенням.
    Facial contours are slightly small and wide (nose, cheekbones, and jawline). - Лицеві контури невеликі але ширікі (ніс, скули або щелепа). У вас скули трошки широкі.
    Hand and feet tend to be moderate to small and slightly wide. - Руки і ноги середні або малі, хоча й злегка широкі. Нога у вас широка :)

Ось приклад м’якого класика:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Мені також здається, що Діана була м’яким класиком.

11. Руда Лисиця

нога у мене якраз скорше злегка вузькувато-стандартна, ніж широка, тут зіграли роль сандалі і оптика.
    і плечі скорше злегка широкі, ніж звужені(там все таки в лопатках склалася, щоб спертися так руками) https://lh3.googleusercontent.com/-...oI/AAAAAAAAF4A/v56QDSQVZ9o/s1152/IMG_1621.JPG
    а капелюх я цей люблю..хоча він вже трохи форму вратив(
    дайте приклад софт класиків-брюнеток)

от щось себе бачу в Одрі Тоту, хоча підборіддя і посмішка дещо різні

12. Маруся-мама

Ви неправильно рахуєте їх ширину. Ви маєте бути чуть широка в ширину, але форма завужується більше ніж у інших до кінця. А нога широка. Ось вам нога Катерини Оксенберґ

Доречі, онта маєчка на другому фото, вона для людей з малими плечима. Вам додає, а не треба. :girl_wink:

Он у мене також широка з високим підйомом, але назагал маленька. На мою вагу і зі всіма вагітностями 37 розмір. :girl_wink:

13. Руда Лисиця

нічорта не зрозуміла))

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

та, виросла з неї)) носила її вже певно 5й рік

14. Маруся-мама

Не тому... просто на плечах збирається додатковий рукавчик, і плечі збільшуються. Навіть, що виросли. :)

А шляпа, напевне просто форму втратила. :)

Дивіться, як ви на неї схожа -

15. Руда Лисиця

хм, дуже навіть. Таке відчуття що то я +10-15 років. Тільки от від такого пробілу відмовилася давно і не люблю його. А то хто така?)

16. Маруся-мама

Ну тут він був обов’язковий, адже в фільмі стиль і епоха цього вимагали.

Це Olivia de Havilland (Олівія де Хавіланд), Розвіяні Вітром. Вона там грала Мелані Гамільтон, подругу Скарлет. А ще вона знімалась в мому улюбленому серіалі Північ і Південь, з молодим Патріком Свейзі.:girl_tender::girl_tender:

17. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Теж вирішила протестуватися... але трохи заплуталась. Переважна більшість відповідей с, по одному a і b. Але часто було таке, що не могла визначитися - c чи b, тому писала с (b). Виходить, що я Classic; якщо брати до уваги оті (b), то Dramatic Classic. Почитала те і інше. Внутрішнє відчуття - Classic, але там написано, що ніколи не буває високого зросту. Dramatic Classic близько, але... Чи то вже не дуже принципова різниця? Як скажете?

18. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

В мене вийшло , що я Dramatik -але мені щось так зовсім не здається
    Ану , Маруся ,киньте оком - що там зі мною не так )))

19. Маруся-мама

Чекайте, а хіба то не два різні стилі - Драматик і Класик?
    А ви киньте знимкою в повний зріст :)

20. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

если у вас доминируют ответы с, при этом в разделе структура костей есть ответы a или b, то вы - Dramatic classic