Відповідь: Стиль і архетип Я тут тихенько вам заздрила, бо не могла добратись до того типування. Нарешті знайшовся час. Отже, я - Софт Натурал. Буду розбиратись із тим, що мені пасуватиме. Хоча я завжди одягаюсь інтуїтивно, то може хоч трохи впорядкую свої смаки. ---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ---------- Пише, що мені не бажано носити строгі сорочки - а мені в основному тільки такі подобаються. І з спідницями трохи маю промах - купила собі такі легкі типу "сонце".
Відповідь: Стиль і архетип Те що нам подобається, чи до чого нас тягне, не завжди є саме те, що нам треба. Можу сказати на 100% по собі. Я почала помаленько переодягатись, і бачу різницю. Ще не маю відчуття свого стилю, але глибоко в душі мені мій правдивий стиль дуже подобається. Буквально ним колись марила, особливо коли почала вивчати іспанську. Потім занурилась в проблеми і почала одягатись відповідно. Зараз я вибираю ВСЕ, що мені не звично.
Відповідь: Стиль і архетип за результатом тесту я Classic, навіть не сумнівалася, єдине, що мала сумніви чи не Soft, але ні.
Відповідь: Стиль і архетип здоров, падружка я так і думала давай здоров, а ще чудесно бачу, як ті сорочки підкреслюють мій Янь, в майбутньому буду обирати сорочки з заокругленим комірцем, ну і зосередилась на блузках, але ще не вмію їх носити, не знаю як пристосувати до іншого одягу (все що приходить в голову - то скінні), строгі брюки мені не йдуть, і то я зрозуміла, їх вже не маю в гардеробі, в спідницях-олівцях виглядала дивно, але не знала що з тим маю робити, дійсно інтуіція й тут не підвела - асиметрія наше всьо; тонкий трикотаж з вовни просто обожнюю і то теж в 10-ку, якщо підсумувати: оце типування Кіббі зекономило мені трохи грошей)) бо я мала намір шити спідницю А-силуету, заморочувалась тим, що в мене нема брюк, "а вдрух треба" ну і т.д.
Відповідь: Стиль і архетип Для бізнесу(ділових зустрічів і т.дю.) як на мене- самоє оно. Я би не відкидала отак все підряд через один єдиний тест. Особисто я повідкидала одяг, який не підходить мені по кольору і типу фігури. А все решта- чисто по відчуттях.
Відповідь: Стиль і архетип в мене практично всі відповіді с... ну там 2 було б і ще ніби по одному а і d, мудра людина сказала, що я класік і що я їй так і виглядаю, а я щось глянула на то... проти вишуканого стилю я нічого проти не маю, але симетрія/прямі лінії...аякже мої подерті лахи і одяг оверсайз? хм якраз купила не класичне пальто і кофту на три розміри більшу до подертих джинсів гггг близьке мені дуже ставлення до прикрас-мінімум, лаконічні і благородні, а решта щось не знаю.... хоч я дуже не вчитувалась, переглянула картинки а ви що мені скажете конкретнішого? звертаюсь до тих хто мене бачив
Відповідь: Стиль і архетип kvVItKA, я не спєц, але як на мене ти не классік, а теж софт натурал - природна і розслаблена
Відповідь: Стиль і архетип мені лице не 100% Classic, тому може якась "суміш" я щось засумнівалася в свому стилі, може я все таки Софт Драматік, а не Драматік Класік поради більше підходять і по ознаках навіть ближче.. п.с. я вже думала що я геройка, яка себе швиденько протипувала
Відповідь: Стиль і архетип хм... Мені теж вийшло классік, але чот я не бачу нас з тобою в одній групі..
Відповідь: Стиль і архетип та бо в одній групі можуть бути абсолютно різні люди, то так само (дуже умовно кажучи) як одинакове імя чи знак зодіаку
Відповідь: Стиль і архетип ну то власне тільки в розділі "обличчя" не всі відповіді були "с", тому точно погоджуюсь, ніс в мене не класичний, скули середні, з щоками не впевнена, але очі середні, симетричні, обличчя і підборіддя теж ну і з грудьми в мене відповідь не с, а все решта підходить я взагалі у всіх тестах завжди "серединна" ну, Багіра добре написала, та й чистий стиль зустріти мабуть дуже важко я от теж не бачу зовнішньої схожості з Роною, Вірчик і Орман, а Рона бачить
Відповідь: Стиль і архетип В мене результат - soft classic. Може я б і сумнівалась, але такі спідниці і пальто - моя любов. В них я виглядає якнайкраще. Звісно, грішу джинсами і футболками... Маю схоже пальто, спідничка а-ля друга шиється вже місяць і я від неї на кожній примірці пищу. Ех, аж настрій піднявся
Відповідь: Стиль і архетип не те щоб зовнішність в нас однакова. Я навіть не знаю яке слово підібрати - принцип будови тіла - чи що, м'якість ліній, і таке всяке. Ну а так ми звісно різні От щодо росту піднімалось питання - Рона мені завше вищою здавалась. Мені теж не вірять як називаю свій ріст, думають, що я вища.
Відповідь: Стиль і архетип а я вийшла Flamboyant Natural. почитала - все підходить(але я з кольорами щось не товаришую,90% одягу в мене чорне), крім великих прикрас...я їх боюсь шота.
Відповідь: Стиль і архетип та, ви мені всі троє різні, але такі м"які, округлі, жіночі я не округла, але жіноча, ага, я то вже визнаю
Відповідь: Стиль і архетип і в мене вийшов класік. хоча останнім часом мене дійсно трохи тягне на класику(плаття, спідниця як Seshat навела в своєму пості). Імпонує софт класік, буду щось мудрувати)
Відповідь: Стиль і архетип щось я таки зависла, "тягне" і реальні пропорції тіла-кісток то ж не одне і теж реально як ви трактуєте результати?(до всіх питання) то десь є описано? я туплю
Відповідь: Стиль і архетип а я туплю ще більше дівчата, тикніть на сам тест, бо щось не можу знайти...