Ставлення чоловіків до ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Зорянівонька, 20 Березень 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Ставлення чоловіків до ГВ

чоловік дивиться, що я читаю: ставлення чоловіків до ГВ. питає: що воно таке ГВ? я розказала. він: "яке може бути ставлення у чоловіків???? це всеодно що "яке ставлення у чоловоків до того, що вчити дитину говорити?" " отакий у мене чоловік))) так що у майбутньому буде все гуд)

2. atma

atma New Member

Годую грудьми вже 2,7 не збираюсь відлучати, тільки цікаво чи він сам залишить. Хоча вже причиняе певні не зручності. Чоловік завжди був за те щоб годувати як можна довше. Якось розповіла що люди відлучають, він сказав що не хоче розуміти тих людей в яких нема поважної причини. Мені сказав ти на них не дивись, та собі в голову такого не бери.

3. Galicija

Galicija Well-Known Member

Аналогічно:connie_pull-pigtail !!! Я ось зараз сиджу з застудою вдома, свекор гуляє з малечею, а чоловік періодично дзвонить і питає, як я, бо дуже переживає, щоб молочко не пропало:d25:

4. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2)

я до вас поплакатись:sad:, хоча пасувало б напевно в тему "забилам би" (чоловіка). Після останньої "веселої" ніченьки з нашим пацаном і постійним вимаганням циці в ночі, мій чоловік заявив, що може пора завершувати з тим гв, бо ніхто не висипається і малий нервується, бо цілу ніч хоче спати з цицею в роті.....Ще недавно тішився, що малому скоро рік і 5м і ми ше на гв, а от сьогодні видав мені такий перл((.

5. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

вирішила прозвітуватись: вже під вечір охолов, трохи поговорили...Сказав, що більше таких дурниць говорити не буде:)

6. glasses

glasses Member

Задумалась про відлучення, щоб пролікуватись. Отримала втик від чоловіка, вирішила не відлучати:))))Від за наше ГВ переживає більше ніж я)))

7. mamasha

mamasha New Member

Мій чоловік, таке враження, думає, що ми до школи будемо годуватися. Він боїться лишитись з дитиною на кілька годин сам. Аргумент - "а шо я йому цицьку дам?" Дитині 1.3р. Тим більше ми на пед прикормі - тобто він їсть все... Досі залишався з малим, тільки коли той спав. І як то пояснити??

8. Megan

Megan Well-Known Member

Мій теж боїться залишатись. Але залишатись під час сну боїться ще більше. Залишався на годинку коли я на стрижку/манікюр бігала. Ніяк не пояснити.
    Старший в тому віці залишався зі всіма, я вже працювала, але не було гв. А тут ніяк не можу відірватись, ніби вчора народила.

9. ultra

ultra Well-Known Member

Мій ставиться нормально, повністю мені довіряє гв, і в нюанси не вникає. Радіє, що годую грудьми.

10. mamasha

mamasha New Member

11. Isa

Isa Well-Known Member

А мій чоловік,мене дуже підтримує,всім хвалиться,що ми виключно на гв,що ми такі молодці,стільки всього знаємо)
    Але недавно каже - гв до року,а далі зразу відлучаємо(ще так,сказав,ніби то можна в один день зробити,то прийшлось ще лекцію розповісти по гв після року і т.д...то сказав,що повністю підтримує і покладається на мене)))

12. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Дивно, що чоловіки багатьох дівчат говорять про годування до року. Чим взагалі вони керуються і звідки таку інформацію беруть?! Навіть я ще до вагітності не думала скільки буду годувати і особливо цим не цікавилась. Хоч мене рано чи пізно стосувалось би, а от чоловік?:girl_in_dreams:
    Ми з чоловіком до народження малечі готувався разом і, власне, про ГВ чоловік вже слухав на курсах. До того сумніваюсь у його глибині знань про це. Тому зараз мене підтримує і не уявляє як дитина може вирости без циці.

13. Redvisitor

Redvisitor Active Member

Мій спочатку говорив про ГВ до року, потім до 1,5, тепер каже - ну до 2 догодуєш і відлучай))). Знань ніяких в нього нема, він тою темою не цікавиться і отримує інфу в основному від мене, але бачить що малий ще не готовий відлучатися і всі вигоди ГВ бачить, тому підтримує. Єдине, що його не влаштовує - те, що дитина з нами спить (наївно думає, що без ГВ буде спати в своєму ліжечку:))

14. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

я ще під час вагітності приглядала собі одяг для годування. а в один момент якийсь такий сумнів закрався, кажу до чоловіка: не буду ще поки накуповувати, бо я ж не знаю як в нас складеться з ГВ, може я не буду годувати... Він подивився на мене круглими очима і каже: ЯК ЦЕ ТИ НЕ БУДЕШ ГОДУВАТИ??? :)

15. Chekay

Chekay Well-Known Member

Спочатку чоловік казав хоч до 6 міс. погодуй, а там вже побачим (здавалося йому що годування - то дуже тяжка робота, особливо поки налагоджувалося ГВ), потім місяців в 5 почав казати що треба до року, а тепер чим ближче до року - то вже далі термін відлучання посувається - може до 1,5-2 років.......

16. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Питаю чоловіка - " як ти ставишся до жінок, які годують прямо на вулиці? " - каже мені - " ну а як не годувати, головне - це дитина, хоче їсти - треба давати цицю". От такий золотий він в мене):girl_curtsey:

17. Gorda

Gorda Well-Known Member

Мій нормально ставиться. А скільки маю годувати, то шось і не заходила розмова. Каже -сама дивись

18. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

Мій сказав, що йому все одно, а для нього то економія)))

19. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Мій муж позитивно-нормально відноситься до ГВ. Потрібно погудувати на вулиці - то на вулиці ( на те завжди в мене був легкий і широкий шарф), в ресторані чи кафе - значить в ресторані чи кафе, в машині - то в машині. Каже, головне щоб дитині було добре! А що кажуть інші то дурня!