Відповідь: стать майбутньої дитини Недавно в однієї дівчини в ІГ натрапила на цікаву теорію-опитування визначення статі по положенні малечі на фото з УЗД суто на 10-12 тижні. Вийшло, якщо на фото дитинка голівкою зліва - дівчинка, якщо справа - хлопчик. Цікаво, а у вас співпало?
Відповідь: стать майбутньої дитини Хаха А як з близнятками? У нас одне головкою вліво, інше вправо правда, ми ще не знаємо, хто там живе
Відповідь: стать майбутньої дитини За схожим методом "можна" визначити стать ще на 6-7 т.в. Суть в тому де саме прикріпився ембріончик, всі дівчатка імплантуються зліва матки, а хлопчики справа.
Відповідь: стать майбутньої дитини А по цьому тесту хтось перевіряв стать?...Бо в мене 2 рази так й получалися хлопчики, в братової теж.
Відповідь: стать майбутньої дитини І я знов поламаю всю статистику. Мій старший мав бути дівчинкою. А молодший тут теж хлопчик.
Відповідь: стать майбутньої дитини в мене абсолютно навпаки) Златка мала бути хлопчиком, а Ярчик дівчинкою)))
Відповідь: стать майбутньої дитини нам перший раз співпало хлопчик ,другим теж співпало у нас хлопчик ,ну зараз має бути дівчинка ,на 15-16 тижні сказала, що дівчинка перевірим 5 лютого
Відповідь: стать майбутньої дитини в нас першим мав бути хлопчик, а з другими навіть не знаю як визначати... для двійнят такі тести не підходять
Відповідь: стать майбутньої дитини і мені не вгадала) до речі, та табличка,що на 2011 (коли малий народжувався), що зараз (якби була вагітна) малює той самий графік
Відповідь: стать майбутньої дитини Отаке...А я думала, що для планування вона правдива ))))...А, згадала, ще мої подружки перевіряли, то їм теж збігалося. п.с. а Може там ймовірність була 50-60%, в кого не зійшлося?...Бо в мене 2 рази - 80%
Відповідь: стать майбутньої дитини В мене все поки співпадає. Крім цієї вагітності - бо ще не знаю статі
Відповідь: стать майбутньої дитини Хіба з точністю навпаки, першу дитинку показувало 73% дівчинка, а цього разу 80% хлопчик
Відповідь: стать майбутньої дитини Брехуняє ця табличка, бо я б тоді мала народитись хлопчиком Мені показує хлопчика, але ще на узд 10 січня, думаю, скажуть точніше
Відповідь: стать майбутньої дитини По приколу перевірила себе, сестру, мужа і Михася - все співпало . Я аж здивувалася