стать майбутньої дитини

Discussion in 'Пузата хата' started by olyaveres, Jul 29, 2011.

1. preciosa

preciosa Well-Known Member

Відповідь: стать майбутньої дитини

Моя вагітність почалась із знаків, я вже писала про них. Не дуже в таке вірю, але коли ті знаки самі по собі випливають і випливають - важко не зауважити. Так от ввімкнула щойно телевізор і така фраза: То що, чекаєте дівчинку? (Майже дослівно:) Якось так цікаво стало:) Чекаю вже на узд, яке буде через місяць.

2. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

дівчатка а на 15-16 тижні ,комусь говорили стать дитини,і чи потім не було такого що потім замість дівчинки сказали ,що хлопчик,або навпаки.
    бо нас сказали сьогодні сказали,що дівчинка)

3. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

Маю цілу купу прикладів моїх друзів та знайомих, коли казали однустать - а народжувалася дитинка з іншою статтю))))

4. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Якщо перечитати тему то виходить що по різному бувало, були й випадки що помилялись. Мені Прокопчук сказала на 12-13 тижні "що скоріш всього дівчинка", я десь питала вже дівчат за такий ранній термін і стать, то казали що Прокопчук все вірно говорила навіть на у такі ранні тижні)

5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

ООО, класно! На такому терміні в хлопчиків пісюни вже виразні, так що певне таки дівчинка)))

Я певне якась не правильна мама, мені чітко і ясно показали "дівчачий паспорт", а я досі якось не впевнено і з осторогою відношусь до всяких тих дівчачих прибамбасів. Певне ще морально не готова до ляльок і бантиків :)

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

Дiвчатка - такi дiвчатка :girl_spruce_up:

7. Уляна Поберейко

мені ще не віриться взагалі ,я з початку відчувала ,що буде дівчинка,та й ця вагітність зовсім інша від двох попередніх

8. iriwa

iriwa Особлива мама

В мене кардинально різні вагітності і всеодно хлопці...

9. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Ми будемо тримати кулачки, щоб у Вас була дівчинка!:girl_tender:

10. Уляна Поберейко

та я не думаю,що вона б помилилась ,тим більше то не є 12 -13 тиждень ,а 15-16 бо мені з малими говорили вже на такому терміні ,що хлопці.
    Дякую

11. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Я повірила лише за 3-м разом, коли мені сказали 3 різних лікаря, при чому останній раз вже на 32 тижні.

12. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Ми довідались стать десь аж на 20 тижні. На попередньому УЗД малюк спав, звівши ніжки до купи, тому не було видно:girl_smile:

13. Уляна Поберейко

та ні тут можна було добре побачити хто, минулого разу коли ходили ,то ножки теж до купи були.

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ви так ніби хочете всіх переконати, що у вас точно дівчинка :).
    Мені в 14 тижнів лікар сказав, що схоже, але це ще дуже і дуже не точно, всяке може бути. Я повірила, хм, остаточно коли народила вже :). А по узд то лікар десь після 20ого тижня сказав, що вже точно, навіть мені на картці підписався :D, бо я його діставала, чи то вже 100%.

15. Уляна Поберейко

ну звичайно,весь форум хочу переконати і вас теж)

16. iriwa

iriwa Особлива мама

мені не то що підписався, а і знимку "причинного місця" зробив і підписав що ото - воно.

17. Megan

Megan Well-Known Member

Не кажіть так, особливо майбутній мамі. Сама знаю як то, коли при першій вагітності ще мовчать, а при другій зразу, то шо, буде дівчинка? В мене було бажання спочатку написати на чолі "я чекаю дитину, а не хлопчика/дівчинку", а потім було бажання повісити на візок табличку "так, у мене знов хлопчик і я зовсім не розчарована".. Тому я дуже розумію мам, які хочуть сто-пітсот разів побачити паспорт.
    Нікому не дорікаю, нікого не захищаю, просто бажаю всім здорових і таких омріяних діток)))

П.с. Якщо що, я какби 3 раз зовсім не планую, ну але якщо що, то теж би придивлялась на "паспорт" в 3 рази уважніше ніж до того)))

Дітки то супер -всі, і дівчатка, і хлопчики...

18. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

а я от ніколи не могла зрозуміти отих канітелєй з статтю дитинки.. пам1ятаю як депресувала подружка, коли взнала що другий в неї буде хлопчик і я ходила її втішала.. потім була я вагітна і вона постійно нила - ой як тобі класно, що в тебе дівчинка, я теж того не доганяла. дитина вона і є дитина, хлопчик чи дівчинка, радість мамина, а коли малявка померла, я її ще і не бачила.. ..

19. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

а чи придумали вже гарантований метод визначення статі дитини ще до зачаття?

20. iriwa

iriwa Особлива мама

ні, такого нема. навіть при зачатті в пробірці при якомусь їхньому відборі не дають 100% гарантії