Відповідь: стать майбутньої дитини Моя вагітність почалась із знаків, я вже писала про них. Не дуже в таке вірю, але коли ті знаки самі по собі випливають і випливають - важко не зауважити. Так от ввімкнула щойно телевізор і така фраза: То що, чекаєте дівчинку? (Майже дослівно Якось так цікаво стало Чекаю вже на узд, яке буде через місяць.
Відповідь: стать майбутньої дитини дівчатка а на 15-16 тижні ,комусь говорили стать дитини,і чи потім не було такого що потім замість дівчинки сказали ,що хлопчик,або навпаки. бо нас сказали сьогодні сказали,що дівчинка)
Відповідь: стать майбутньої дитини Маю цілу купу прикладів моїх друзів та знайомих, коли казали однустать - а народжувалася дитинка з іншою статтю))))
Відповідь: стать майбутньої дитини Якщо перечитати тему то виходить що по різному бувало, були й випадки що помилялись. Мені Прокопчук сказала на 12-13 тижні "що скоріш всього дівчинка", я десь питала вже дівчат за такий ранній термін і стать, то казали що Прокопчук все вірно говорила навіть на у такі ранні тижні)
Відповідь: стать майбутньої дитини ООО, класно! На такому терміні в хлопчиків пісюни вже виразні, так що певне таки дівчинка))) Я певне якась не правильна мама, мені чітко і ясно показали "дівчачий паспорт", а я досі якось не впевнено і з осторогою відношусь до всяких тих дівчачих прибамбасів. Певне ще морально не готова до ляльок і бантиків
Відповідь: стать майбутньої дитини мені ще не віриться взагалі ,я з початку відчувала ,що буде дівчинка,та й ця вагітність зовсім інша від двох попередніх
Відповідь: стать майбутньої дитини Ми будемо тримати кулачки, щоб у Вас була дівчинка! Знаючи, як вам хочеться доцю))))
Відповідь: стать майбутньої дитини та я не думаю,що вона б помилилась ,тим більше то не є 12 -13 тиждень ,а 15-16 бо мені з малими говорили вже на такому терміні ,що хлопці. Дякую
Відповідь: стать майбутньої дитини Я повірила лише за 3-м разом, коли мені сказали 3 різних лікаря, при чому останній раз вже на 32 тижні.
Відповідь: стать майбутньої дитини Ми довідались стать десь аж на 20 тижні. На попередньому УЗД малюк спав, звівши ніжки до купи, тому не було видно І хто там у Вас поселився?
Відповідь: стать майбутньої дитини та ні тут можна було добре побачити хто, минулого разу коли ходили ,то ножки теж до купи були.
Відповідь: стать майбутньої дитини ви так ніби хочете всіх переконати, що у вас точно дівчинка . Мені в 14 тижнів лікар сказав, що схоже, але це ще дуже і дуже не точно, всяке може бути. Я повірила, хм, остаточно коли народила вже . А по узд то лікар десь після 20ого тижня сказав, що вже точно, навіть мені на картці підписався :D, бо я його діставала, чи то вже 100%.
Відповідь: стать майбутньої дитини мені не то що підписався, а і знимку "причинного місця" зробив і підписав що ото - воно.
Відповідь: стать майбутньої дитини Не кажіть так, особливо майбутній мамі. Сама знаю як то, коли при першій вагітності ще мовчать, а при другій зразу, то шо, буде дівчинка? В мене було бажання спочатку написати на чолі "я чекаю дитину, а не хлопчика/дівчинку", а потім було бажання повісити на візок табличку "так, у мене знов хлопчик і я зовсім не розчарована".. Тому я дуже розумію мам, які хочуть сто-пітсот разів побачити паспорт. Нікому не дорікаю, нікого не захищаю, просто бажаю всім здорових і таких омріяних діток))) П.с. Якщо що, я какби 3 раз зовсім не планую, ну але якщо що, то теж би придивлялась на "паспорт" в 3 рази уважніше ніж до того))) Дітки то супер -всі, і дівчатка, і хлопчики...
Відповідь: стать майбутньої дитини а я от ніколи не могла зрозуміти отих канітелєй з статтю дитинки.. пам1ятаю як депресувала подружка, коли взнала що другий в неї буде хлопчик і я ходила її втішала.. потім була я вагітна і вона постійно нила - ой як тобі класно, що в тебе дівчинка, я теж того не доганяла. дитина вона і є дитина, хлопчик чи дівчинка, радість мамина, а коли малявка померла, я її ще і не бачила.. ..
Відповідь: стать майбутньої дитини а чи придумали вже гарантований метод визначення статі дитини ще до зачаття?
Відповідь: стать майбутньої дитини ні, такого нема. навіть при зачатті в пробірці при якомусь їхньому відборі не дають 100% гарантії