Відповідь: Старі речі А в мене, коли я жила вдома з мамою, ревізії завжди робила старша сестра. Всі мої речі, які, на її думку, були не потрібні мені, мамі,... вона викидала, причому таємно Тепер, як я перебралася до ЛЬвова, поки що така проблема не постала, оскільки живу тут тільки 10 місяців. Хіба що є декілька речей, особливо светрів, які вдівати вже соромно, а викинути шкода, бо може на природу можна вдягунути або вдома ходити, або ще десь згодяться. Чоловік пропонував викинути, якщо я не хожу в них, але ж раптом згодяться! так що я теж виходить Плюшкін.
Відповідь: Старі речі Ми з моєю сестрою одного разу зробили генеральне прибирання і всі старі речі віддали дітям-сиротам в інтернат. Раджу так робити кожному. Львівські інтернати переповнені одягом, а от інтернати у різних селах чи районних центрах дуже бідні, тому допомагайте їм. А на рахунок всяких сувенірів, брелочків, то моя сестра чекає не дочекається, коли я вийду заміж і заберу це все з собою))))
Відповідь: Старі речі чоловік завжди каже викидати старі речі, не назбирувати непотребу ітд...а потім, коли я намагаюсь викинути його старе взуття, на яке вже просто страшно глянути, то чую - ти що, я ж в тому ходив! а ще страшенно люблю приїжджати до батьків і знаходити в старих коробочках щось надзвичайно старе і рідне!!! так якось знайшла свої старі сумочки...такі майже дитячі... так приємно було позгадувати... і класно перероблати старі речі, так сказати - надавати їм нове життя. а вони відповідно надають наснаги і звільняють простір для нових старих речей...
Відповідь: Старі речі Старий одяг в хаті доношую. А який взагалі не ношу то в село везу, а там людей яким цей одяг згодиться вистачає. Поламані брелочки і дрібнички викидую. Якщо речі з чимось пов*язані, щось мені нагадують, то відправляються в спеціальний відділ у тумбочці. А так як кожна річ несе з собою якийсь спогад і ними можна завалити всю хати, то відбираю тількі ті речі, які дійсно вартують місця у чудо-відділі. Загалом намагаюсь не шкодувати і викидати непотрібні речі.
Відповідь: Старі речі а я от кажу до свекрухи потрусiть своi шафи бо маю на роботi людей котрих шкода зимою геть замерзнуть.... свекруха назбирала торбу)
Відповідь: Старі речі Мені інколи так шкода викунути старі речі,особливо якщо вони мені нагадують щось приємне,от наприклад, маю засушену квітку,яку мені коханий подарував на першому побаченні . Старий одяг переважно роздаю,ще назбирала старі іграшки то того року діткам в інтернат віддам
Відповідь: Старі речі Одного разу дивилась якусь передачу- там йшлось про те, якщо людина не вдягає одяг, який лежить ("без дiла") в шафi 2-3 роки, то вона його вже i не одягне . Тож не потрiбно свої шафи перезавантажувати "непотрiбним" одягом, продайте або (ще краще) вiддайте ...
Відповідь: Старі речі А я в дитинстві дуже любила прибирати. І після таких прибирань завжди назбирувалося 2-3 пакети зайвих речей. Але мама з бабусею серед того "зайвого" знаходили ще багато "потрібного". В результаті більша частина поверталася назад "на полички". Але я то переросла чи що. Тепер я вже більш бережлива стала. Не знаю, чи добре це. Звичайно старі, поламані, непотрібні, зношені речі я викидаю. З одягу, те, чого не ношу, їде в село. Дещо даю комусь з родичів. Колись все віддавала молодшій сестрі, тепер вона мене переросла)) А ось листівочки, листи, деякі "цікаві записи" - це зберігаю однозначно! Люблю деколи перебрати то, згадати, усміхнутися зайвий раз, поностальгувати!) Начиталася тут про сиротинці. Давно вже хотіла зробити це, але руки ніяк не доходять. Але вирішила, що обов'язково треба знайти час і відвезти старий одяг в церкву чи сиротинець. І мені добре, і комусь.
Відповідь: Старі речі Зробила минулого тижня ревізію в шафі. В суботу, якраз перед Миколайчиком, мала "посиденьки" з подругами. Переміряли мої речі, порозбирали. Задоволені і з невеличкими торбинками пішли додому.
Відповідь: Старі речі Одяг не шкодую, майже, продаю, роздаю, викидаю, а от всякі дрібнички, здавалось би ще більший непотріб, викинути не можу. Чоловік сам викидує, як побачить, а я потім ображаюсь, аж плакати хочу, хоч розумію, що не варто. Коли приходжу до бабусі, то спогади аж рікою хлинуть. Залажу у шухлядки, відкриваю скриньки і все таке миле і таке непотрібне, а від того ще більше радує мене.
Відповідь: Старі речі А мені так жаль все викидати, що просто складаю в коробки і на горище, там вже так багато всього зібралося))) Моя мама так робила, то я напевно від неї і перейняла, то на тому ж горищі ще модяг мій і моєї сестриє, коли те все переглядаю так стає жаль за тим часом, добре було...
Відповідь: Старі речі ..і я в бабці все переглядаю.. спогади це супер... .. та інколи роблю "генеральне" прибирання,і прощаюсь з 50% речей... та за деякий час їх кількість поновлюється.. сестра мене часто критикує:"Навіщо тобі купа зайвих речей?" а я й сама не знаю... а у відповідь кажу- "Хай буде! Воно мені потрібне?!"
Відповідь: Старі речі так само, в мене ще зошити зі школи деякі лежать в чоловіка вдома його зошити теж, такий саменький як я
Відповідь: Старі речі А в мене точилися бойові дії, коли я приїхала до батька і хотіла розібрати його комірчину. Умудрилася там знайти його ШЛЮБНІ туфлі, хі хі. На запитання навіщо їх зберігати він відповів, що можливо вони йому пригодяться.(туфельки то 30 річної давності) Ну я промовчала а коли його не було винесла на смітник 2 мішка таких раритетних речей. З того часу пройшло пів року а батько нічого не говорить, напевно навіть не зауважив, що чогось там і бракує. Ось такого маю батька-плюшкіна. :cowboy: Сама ж стараюся не тримати непотрібних речей. Одяг або роздаю або викидаю. Зберігаю тільки листи і відкритки )))))))
Відповідь: Старі речі те ж саме, вчора рішила трохи розгребти речі - відкладала за принципом "не носила/носив рік" і спакувала величезний кульок, на Різдво завезу в село, мо комусь щось підійде))))
Відповідь: Старі речі моя ревізія пройшла вдало! нарешті повикидала носки, які не носяться а просто лежать, білизну, колготи...завтра планую перебирати дитячі речі...Ви знаєте, прямо полегшення на душі!!!
Відповідь: Старі речі в мене нічого не залежується. якщо щось довго не ношу,то стараюсь з тим розпрощатись (віддати,викинути). хоча шафи,як завжди повні, а вдягнути нема шо))) а викидати просто обожнюю.часом ,як прийду до когось, а там бардак,то так руки чешуться взяти великі чорні мішки,рукавиці і викидати,викидати...
Відповідь: Старі речі а мені важко прощатися зі своїми речами, я до них приростаю, особливо багато маю вязаних речей, які вязала я або бабуся, то з ними взагалі важко прощатися, і ніби носити не буду вже, розпускати нема часу, а викинути ой як шкода. То я то все, що не ношу відвожу до бабусі, бо вона така сама, то там воно все чекає до кращих часів)))
Відповідь: Старі речі Дуже складно щось викидати.. як доня народилась, і треба було нарешті звільнити шафу від цього всього "хламу",якось зібралась і все "перебрала", склала в коробку, але викинути так рука і не піднялась.. а там справжній "скарб", який пильно зберігався мною зі школи))