Відповідь: Старі речі Я недавно кілька пакетів старого одягу спакувала і віддала через Посиденьки в добрі руки . Я по собі помітила, що як рік-два чогось не одягаю, то вже й одягати не буду (маю тут на увазі повсякденні речі). Тримати, щоб колись воно знадобилось - навряд чи воно знадобиться. Навіть якщо треба буде в старих джинсах поїхати на природу - то я думаю, що не треба десять пар тих старих джинсів, тим більше ті, в яких я ходжу зараз - за рік вже перетворяться на "старі". А ще я вірю в те, що поки не позбутися чогось старого - нове не прийде. Як тільки речі віддала, то через певний час почала гардероб поновлювати.
Відповідь: Старі речі В мене родичі теж хороші "плюшкіни". Все збирають, нічого не викидають. То в результаті наш балкон завалений непотребом, їхня шафа також. Тепер страждає тим непотребом наша дача. В мене раз нерви здали, то я пів хати викинула, то ще погрожувала що ще викину, то вони все від мене аж поховали а так, то я здається легко розлучають з речами. речі які ще можна носити віддаю на село, нормальні з вигляду речі можу віддати своїй сестрі. Всякий непотріб поламаний у смітник. А от листівки, зошити ще тримаю, жалко розлучатися.
Відповідь: Старі речі Цю теорія я теж знала, але ефекту не відчувала поки не почала її втілювати на практиці: після пологів багато одягу мені не підійшло по розміру (особливо те, що було до того в обтяжку) от і спакувала його в кульки, щоб повіддавати. Полички і вішачки звільнилися і прийшла нагода купувати собі нові речі навзамін.
Відповідь: Старі речі у моєму випадку таке припущеня ( дія) спрацьовує на 100% і не раз))) навіть за умови, коли не планую нічого нового купляти воно якось само по собі приходить )))))
Відповідь: Старі речі Хто знає, куди зараз можна відвезти одяг, який вже не носимо, і не нове, і викидати шкода, начебто ще не поношене? Колись були скриньки взимку біля ратуші, здається, а тепер? Дякую.
Відповідь: Старі речі будьте уважні! дивіться самий верхній допис...там є всі дані, адреси, зокрема "Оселя" має свої контейнери
Відповідь: Старі речі Доброго вечора! Доречі про контенери на благочинність також такий є біля церкви Ольги та Володимира це район готелю Гетьман. Я свої речі теж відаю одній дівчинці на село, що їй не підходить роздає подружкам. Тут на посиденьках створили нову тему: Обмінний пункт на ДП там можна виставити одяг та речі на обмін. Теж досить гарний варіант.
Відповідь: Старі речі По проханню дівчат скидаю посилання на Обмінний пункт на ДП: http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=1865046#1865046 Приємного Вам обміну!
Відповідь: Старі речі Може у когось є непотрібне але добре взуття 37-38 розміру, щоб під український стрій підійшло Потрібно на лінійку для дівчинки з інтернату з малозабезпеченої сім"ї.
Відповідь: Старі речі можливо у когось вдома перекидаються, і ви незнаєте куди прилаштувати, то військовим вони стануть дуже у нагоді!
Відповідь: Старі речі Якщо в когось є зайві книги, то можна їх обміняти в рамках буккроссингу. У Львові недавно встановили дві полиці на зупинках для цього. Детальніше на сайті. http://bookcrossing.net.ua/
Відповідь: Старі речі Ось тут інформація, куди можна віддати старі речі: http://tvoemisto.tv/news/kudy_u_lvovi_mozhna_viddaty_nepotribni_rechi_64929.html
Відповідь: Старі речі Я так віддіваю речі: з малоі деякі коліжанкам з меншими донечками,а інші в "Оселю". Ну так само і зі всім іншим,що в доброму стані то також в "Оселю".... Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Відповідь: Старі речі На заправці ОККО, що на повороті з Пасічної на Батальну ще є контейнери для одягу? Планую завтра там бути, хотіла б лишити дещо. Недавно там була, щось я не помітила їх, а може уваги не звернула...
Відповідь: Старі речі Два тижні ще були, здається. Завтра планую бути саме в тому місці, гляну і напишу. Власне "Оселя" знаходиться в Винниках біля ресторану "Святослав", а контейнери від "Оселі" є біля церкви Андрія, точніше збоку, на вул. Валовій.
Відповідь: Старі речі Оселя приймає будь-які речі, не тільки в доброму стані. Їм потрібна вєтош на столярку, майстерні, і просто так, навіть підлогу протерти. Така була дана мені відповідь на запитання "вам все везти, чи тільки презентабельне?")))
Відповідь: Старі речі Є, заправлялась цього тижня, то якраз бачила, як машина забирала речі з контейнера.