Відповідь: Старі речі Сьогодні почала перебирати всякий хлам в хаті,назбирала повну кучу і чесно кажучи викинула то б все, але мій чоловік то би все до смерті тримав))), і тоже незнаю куди це все діти, мама каже щоб їй вже не везли в неї хата не резинова)))
Відповідь: Старі речі У мене існує таке правило: якщо я 2 роки річ не одягаю, значить я її ніколи не одіну. І ще одне для колготок (шкарпеток, спідньої білизни, сумочок, лаків, помад...) : купила нові - викинь старі. Все чистеньке та гарненько поскладане пакую в кульки і віддаю Свідкам Єгови Вони часто по квартирах ходять, той знають кому шо треба і в притулках бувають або біля смітника акуратно ставлю пакета вже через 20 хв немає
Відповідь: Старі речі Не знаю, чи в тему. Може хтось порадить як і чим почистити камінчики он такої сумочки. Їй вже близько десь 50 років, якоюсь мірою сімейний раритет. Щоби одягнути до чогось, треба почистити. Може хтось таке робив чи знає умільців які би за таке взялися. http://s018.radikal.ru/i514/1208/e8/3921fa39e5e2.jpg http://posydenky.lvivport.com/album.php?albumid=646&pictureid=2191 http://posydenky.lvivport.com/album.php?albumid=646&pictureid=2190
Відповідь: Старі речі Я раз в три місяці перебираю одяг, взуття, косметику, іграшки. Одразу пакую і віддаю, маю дуже багато знайомих молозабеспеченних та багатодітних, які з задоволенням цим користуються. Ніколи не шкодую, всеодно рано чи пізно доведеться все це викидати, то краще віддати все в доброму стані, ще й побачити радість в очах людей, яким віддаєш.
Відповідь: Старі речі А я тільки викину якийсь непотреб-так буквально наступного дня мені щось треба б з того пакунку сміття ...Радію за людей, які легко розстаються зі старими речами...В мене з тим важко
Відповідь: Старі речі Відвожу родині в село, а що вони далі роблять незнаю, щось може одягають, щось віддають, може щось і на ганчірки, в селі завжди різні речі пригодяться!
Відповідь: Старі речі Наприклад одяг який мені малий, роздаю знайомим, а хлам тримаю доти поки ненабридне на нього дивитися. Тепер пробую нужденним роздавати.
Відповідь: Старі речі от. тому поки його нема вдома, старе тихенько спакувала і до Оселі вивезла. )) Де що зі старого перешиваю-перев"язую.
Відповідь: Старі речі Одяг віддаю родичам або знайомим, які є менш забезпеченими. А от з іграшками не знаю що робити. Маю багато іграшок, якими мала вже давно не бавиться, але вони в дуже хорошому стані, подумую про те, щоб віддати в якийсь дитячий будинок. Може хтось знає, як це можна зробити і чи беруть СТАРІ речі без бірок? (Десь читала, що хочуть лише нове).
Відповідь: Старі речі Ні, я особисто відвозила не нові. У той дитячий будинок, що на Таджицькій (р-н Пасічної). Можливо у якомусь ін. лише нові берeть, але там узяли ті, що привезли і не дивились.
Відповідь: Старі речі В мене зі старими речами тєжко., особливо шкода викидати зошити-конспекти, таблиці власноруч складені для кращого запам"ятовування і ше блокноти, які є ще зі школи з записами. окрема історія то Анкети 9 не знаю чи пам"ятаєте, такі по школі роздавали, з різними запитаннями ) То все зберігається в окремій шафці. А на рахунок одягу і взуття то періодично збираю в торби і роздаю або на стрих)) дитячий одяг ще зберігаю, може знадобиться на другу лялю., іграшки залежноо від стану. викидаю, якщо поламані, а цілі теж складаю в коробку, якщо мала вже не бавиться.
Відповідь: Старі речі Щороку напередодні свята Миколая (за 1-2 тижні) у церкві Андрія на площі Соборній збирають речі для дітей в сиротинець (можна приносити чисті дитячі та підліткові речі, іграшки, книги) і везуть їх туди на саме свято. Я таке практикую вже багато років, адже на початках сама була волонтером, яка пакувала ці речі для безпосередньої передачі в сиротинець. Думаю, що цього року така акція діятиме знову, отже ще є час, щоб і зробити добре діло, і "розхламити" шафи.
Відповідь: Старі речі Вчора, начитавшись про негативний вплив непотрібних речей, спакувала 2 торби. Тепер думаю що з цим добром зробити.)))
Відповідь: Старі речі Я речі ділю що можна продати, що віддати сусідам/рідні, а решта речей у доброму стані віддаю в "Оселю" , а решта в смітник і так ревізія на початку кожного сезону
Відповідь: Старі речі із старими речами (одяг, взуття, меблі, техніка), ще якось ми справляємось - спакували і відвезли в "Оселю" в Винники, старі меблі вони самі забрали. А ті, що їм не підійшли, бо вже не відремонтують, вони вивезли на сміттєзвалище (за 50 грн - смішні грош,і як за вивіз сміття). Знайомим вони так повивозили цілу квартиру старих речей перед ремонтом. А от що робити із іграшками? Не настільки знищені, щоб викинути, але і на Миколая такі везти до ц.Андрія якось незручно.. Чи там волонтери самі розберуться?
Відповідь: Старі речі Я все (одяг, іграшки, посуд, взуття) відвожу в тов. Червоний хрест на Героїв Упа 78. Але треба дзвонити , у них є прийомні дні. 239 – 32 – 91; Сер, Пт. – 11.00 – 14.00 год. Там жіночка сказала що приймають все що необхідно для життя. Попране, чисте, не знищене чи порване.
Відповідь: Старі речі Вже й до нас таке дійшло "У Львові «Оселя» встановила контейнери для одягу Запрошуємо журналістів на виїздну прес-конференцію щодо встановлення контейнерів для одягу, яка відбудеться 6 листопада о 12.00 біля Музею ідей (вул. Валова 18 а). Вже з 6 листопада львів’яни зможуть віддавати непотрібний їм одяг, взуття та книги у спеціальні контейнери, що будуть розташовані біля Церкви Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові та біля Музею ідей на вулиці Валовій, 18 а. Контейнери встановила ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» за фінансової підтримки Фонду Генрі Ноуена."
Відповідь: Старі речі Стикнулась влітку з тим, що немала де діти речі майже нові, яких було багато, дзвонила я на Героїв УПА, жіночка сказала,що у них 1 кімната і та переповнена і треба тільки чоловічий одяг, дала мені номер центру інвалідів, що там потрібно, зразу дзвоню...а мені коротко і ясно- нам не потрібно! З таким я стикнулась вперше і склалось враження, що нікому не треба тих речей даром... взала машину і відвезли в лікарню на Кульпарківську, приїхала пізно вечером запитались чи треба одяг, бо шкода палити, нехай люди користуються... так не встигли ми з машини витягти мішки, як нам на зустріч вийшли чоловік і жінка в халатах і помогли забрати одяг. Маю надію, що пацієнтки користуються одягом, розумію, що могли між собою працівники перебрати, адже речі були майже всі нові і якісні. Знайомі жалілись на ті фонди, хотіли, щоб меблі приїхали і самі працівники фонду забрали, а там всякі відмовки, що по дням їздять... в робочий час... якщо хочеш допомогти, то сам вези ті меблі чи речі, хоч на плечах до дверей фондів, у нас це не так розвинено, як у інших країнах