Старі речі

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Olma, 17 Липень 2009.

1. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Відповідь: Старі речі

Я регулярно влаштовую чистку своїй шафі. Все що не вдягається або старе, або таке з якого я виросла :) , все безжально викидається....

2. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Повністю підтримую!!! По-перше, на старих речах негативна енергетика. Кажуть, чим більше старого повикидаєш, тим більше нового легко прийде в руки. Це правда! На собі перевірено! По-друге, до батьків я вже тепер нічого не завожу. Бо в них це розвиває страшний плюшкінізм.
    В старих речах заводиться міль. Вони починають смердіти старістю. Від того псуються і нові речі.
    Тому дівчатка, не шкодуйте, викидайте старе, віддавайте бідним людям. Нове саме плистиме до вас!

3. marycherry

marycherry Member

І я нарешті знайшла для себе вагому психологічну причину позбутися старих речей! Дякую за натхнення!!!

4. jylanda

jylanda занууууда

Я якось вже навчилася викидати речi яких не ношу. От недавно i чоловiка намовила:girl_claping: - мiсце в шафi звiльнилося, плюс до того багато гарних ще речей, яких вiн просто не носив завезли в Емаус. Може комусь тi речи будуть дуже в пригодi.

5. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

а я такої думки і щодо не-одягу притримуюсь...Ну що це мода - в нашу нову хату повіддавати купу посуду старого. Ну і що, що це "Чехія"....як воно мені не пасує! От і лежить тепер по шафках - бо ж сімейна прям реліквія, а на стіл не хочу ставити! Я такій одній "дарувальниці" раз так і сказала: "ну наш весільний сервіз (який ми самі вибрали і який теж, до речі, чеський) - теж не ширпотреб!"....за перепрошенням...
    ..зло бере як тільки про те згадую :girl_mad:

Ну чому нащадки позбавляються права вибору?:)

о! і я про це чула..треба колись скористатись все ж....

А я якось пробувала просто віддати задарма нові речі (посуд, кухонне деяке приладдя, якими не користувалась) у магазин "все від 2 грн" - кажу- і речі може кому пригодяться за тих 2 грн, і ви, дівчата, собі щось лишите на маршрутку. Але ж ні - не положено! :) Мусила наразі винести на роботу - в шафі поскладала :d23:

6. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

я весь одяг що не буду вже носити віддаю по родині))) або викидаю - якщо немає товарного вигляду.
    маю слабість до всяких коробочок, але стримую себе останнім часом і все дійсно непорібне викидаю.
    не жалію про то що викинула. якщо воно стоїть довго і навіть не памятаю, що воно в мене є то який з тої речі толк???

7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

не вірю я в ті енергетики і аури....а речі шкода викидати бо зі всім повязані якісь спогади....

8. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Так, але попри всі спогади, якщо в хаті лежить 15 пар старих джинсів, 20 пар кросівок, стопіццот поношених курток - то що з тим робити?:)

9. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Саме так! Я раніше довго не могла зрозуміти, чому, наприклад, не можу носити річ, яку ще не так давно юзала мало не щодня. Прямо силувала себе хоч іноді надягнути) а потім прочитала, що це означає, річ віддала вже все, що могла) Прикрасила, зігріла, порадувала) Буде лежати в шафі, а без толку. Можна викидати, "пуста" вона вже)

10. landscape

landscape New Member

Віддайте в "Оселю", я завжди так роблю, у них є магазинчик де вони продають речі нові та б\у, ремонтують поламані, гроші ідуть на благодійність досить оперативно приїжджають до вас дододу, не треба самому кудись тащити

11. opko

opko Member

А де вона знаходиться????

12. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

В цій темі є багато контактів організацій які збирають речі для малозабезпечених. http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=69543 Якщо знаєте ще- додавайте!

13. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

добре що є село))) отуди то все і переїздить)))

14. Vikysha

Vikysha New Member

Всё летит на свалку!!!:girl_bye2:

15. Lelihelija

Lelihelija Няшка

Я старі речі переробляю на щось нове, або везу на дачу. Хоча є багато такого, що я би вже давно викинула, але мої "Плюшкіни".. :girl_wink:

16. Kleo

Kleo New Member

З одягу те, що гірше викидаю, краще віддаю знайомим, родині, дитячі речі завожу до мами в село на горище (може ще пригодиться за другою дитиною), книжки нишком від чоловіка по 1-2 заношу в бібліотеку, а усілякий дріб"язок переважно летить в смітник, хоча ще зберігаю деякі дрібнички, як от листи від чоловіка з тих часів коли ми ще зустрічалися, благо їх тільки 2:girl_haha:. З журналів вирізаю кулінарні сторінки в папку, а решту "вег"

17. taniarz

taniarz Active Member

Щодо одягу,то я роблю так: відкладаю все "неносибельне" на окрему поличку.Воно собі там живе.поки я знову не відберу непотрібне,і якшо в мене ті речі 2 рази на тій поличці живуть,і я їх ні разу не одягнула,то геть з шафи,даю мамі на перешиття дещо,все решта в притулки,чи на смітник.
    а от стосовно всякого дрібязу,то що не потрібно.то все викидаю,не люблю збирати то все.

18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

я також цього не люблю. як почну викидати можу пів хати викинути)

19. Музик

Музик Мартуська

те, що не ношу з одягу віддаю мамі (в неї більше місця то тримати), за якийсь час приходжу передивитись, дещо забираю собі знов, решту віддаєм тим, кому більше потрібно. інші речі - більшість викидаю, не бачу потреби зберігати те, що не має в собі сенсу.

20. Komashka

Komashka Active Member

то ще актуально відвозити під порохову вежу? вони приймають одяг зараз? дякую