Відповідь: Старі речі Важко позбутися речей, які ще не зношені й цілком придатні, а от коли це все одівати й де складати? Та коли бачу, що місця в шафі малувато і є речі, які за рік ні разу не одівались, та ще добрий настрій - роблю в шафі чистку. Деякі речі в село, дещо молодшій двоюрідній сестрі, трохи в смітник. От тільки за викинутими речами не згадую, а з села щось може повернутись назад. Тому, коли перескладую вміст шафи в селі, зайве викидаю.
Відповідь: Старі речі Я старі речі також збираю на поличці в шафі, дещо батьки відвозять в село, що не шкода - викидаємо. Пам`ятаю, кілька років тому брат, коли працював у літньому таборі, іграшки і книжки, та маленький одяг віддав дітям з інтернату. На мою думку, дітям-сиротам необхідно допомагати.
Відповідь: Старі речі я дуже люблю викидати старі речі:radist:, особливо ті, що у маминих шафах валяються з часів її молодості і нашого з сестрою дитинства...Чи то попереднє покоління через дефіцит речей у СРСР все збирало і ніц не викидало, чи з якоїсь іншої причини, але в нас того хламу валом - починаючи від одягу, який вже не придатний для носіння, але шкода викинути, бо може на дачі пригодиться, закінчуючи всякими дрібницями, про які згадуєш, коли в черговий раз їх перескладуєш... Є такі речі, які ну дуже жаль викидати, але розумієш, що застосувати їх не буду, вони в залежності від настрою або викидаються, або чекають наступного разу. От планую в своїй шафі навести порядок і повикидати, повикадати :biggrin::biggrin:
Відповідь: Старі речі Мені зі старими речами розпрощатись дуже важко, але місця вже просто для них немає, тому всі речі відвожу в село а там є одна багатодітна сім"я і деякі речі я даю їм
Відповідь: Старі речі Маю багато непотрібних речей,які чомусь важко викинути. Щоправда раз чи два на рік виникає такий настрій,коли хочеться багато чого позбутися. Тим і користаюся...
Відповідь: Старі речі а я потрохи розгружаю шафу , кожного разу коли я шось шукаю , а старі речі мені мішають одразу викидаю ))
Відповідь: Старі речі А я більш охоче прощаюсь зі старими речима коли купую собі щось новеньке - провожу взаємозаміну )) Або коли приїде мама і починає тему про те, що старі речі - це не просто хлам, але й багато непотрібної енергії......
Відповідь: Старі речі Я збираю всі речі, якими користуюсь і мені важко їх викидати - сентименти, спогади і всяке таке... Коли вже нема куди то всьо складати, тоді й викидаю зайве. Причому у кілька заходів. І все одно через кілька днів виявляється, що викинула не весь мотлох.
Відповідь: Старі речі Завжди безжально викидаю все старе і нове, але активно не користоване теж. Ставлю біля смітників чисте, акуратно складене, або відношу у Карітас. Було кілька кумедних випадків: одного разу викинула пуховик, цілий, попраний, але набрид вже страшенно за 7 років (якісний дуже попався, зараза), після обіду гуляємо з дитиною і чоловіком, дивлюсь, тіточка бомжиха риється у смітнику і вже вдягнута у мій пуховик і він ще дуже пристойно виглядає. Аналогічний випадок був із ранцем старшої доньки, дуже хороший був ранець, але чомусь поторочилась одна лямка. Теж викинула, у той же день з вікна побачила теж бомжиху, яка несла його за спиною. так що викинуті речі мої комусь стають у пригоді.
Відповідь: Старі речі І я обожнюю викидати старі речі. Ну не розумію я нащо ті речі, які зовсім не потрібні і які лише займають місце в шафі. Вже нема куди речі, в яких ходимо складати, але не дай Боже викинути ті старі речі, бо то ж такі "потрібні" речі і МОЖЕ колись вони згодяться. Але одяг і взуття то ще дурниці, в мене бабуся не дає викинути старі поламані меблі, які займають місце в кладовці, підвалі і на балконі. І саме головне, що є ще деякі нові меблі, які ще навіть не розпаковувались, при тому, що куплені кілька років тому, а користуватися треба старими)))
Відповідь: Старі речі І я! Після цього стільки нового можна собі накупити. Знаю, якщо я не ношу рік річ, то надалі просто її не вдягну. Все викидаю, сумки, взуття. А от моя свекруха по тій частині просто таки Плюшкін. Вони всі старф речі вивозять на село, розповідала мені, що у неї є халатик і босоніжки, які вона носила на 2 курсі політеху. Не розумію нашо таке зберігати. Діти-внуки не одягнуть, свої габарити вже не дозволяють влізтися. Та і то вибачєйте не ексклюзивна річ позаминулого століття, яку бережуть і потім продають за шальоні бабоси.
Відповідь: Старі речі Легко позбуваюся старих речей, які не носяться роки два або просто не подобаються - відношу в Банк Речей або Червоний Хрест або Оселю.
Відповідь: Старі речі Банк речей - вул. Героїв УПА 78, 239-32-91, треба дзвонити уточняти в які дні і години працюють. Приймають все! Червоний хрест - Адреса: 79000, Львів, вул. Словацького, 14, тел. 032-272-05-70, 272-91-14, http://redcross.lviv.ua/ Оселя - http://emaus-oselya.org/ua/
Відповідь: Старі речі А я певно таки плюшкін - тяжко мені старі речі викидати, навіть якщо їх не ношу. Часто буває - от не ношу річ сезон, другий через те що нема до чого одягти чи нагоди немає, а потім зявляється якась нова річ і раптом виявляється що вона дуже файно сполучається зі старою, ото радості! А є просто якісь улюблені речі, які хоч вже парадового вигляду не мають, але можу їх вдягти десь на лісову прогулянку чи вдома ходити і вони мені гріють і тіло і душу щодо джинсів - то старі обрізаю або на село завожу - щоб було в чому на яблуню залізти а ще є у мене файна тканина в клітинку зі спідниці, яку я ще в третьому класі носила, то я з неї собі кілт зробила і тішуся але то дійсно вже нездорово - треба старі речі десь дівати, бо шафа вже тріщить, а нові немає куди складати
Відповідь: Старі речі я за своє свідоме життя ще певно ні одної лашки не викинула....шафа тріщить по швах, але не викидаю...то мій пунктик...мама моя така сама, але найсмішніше те, що ми одна на одну сваримось навіщо збирати той хлам в хаті....мама би все моє повикидала, а я її)) отак і живемо...а іграшки поламані викидаю відразу, малий все одно забуває про них відразу...добре що хоч синові лахи не затримуються надовго....вони в нас приходящі-відходящі....
Відповідь: Старі речі Старі речі треба відпускати від себе, бо вони накопичують енергетику застою. Плюс ці речі можуть виявитися корисними для, наприклад, бомжів, чи потребуючих сімей. Однак це лише моя скромна думка
Відповідь: Старі речі правильна думка, я своїй мамі то часто повторюю. Сама спакувала пакет з старими речами, довго його не виносила на смітник але згадала про енергію і таки викинула, тепер прикидую, чого ще можна позбутись
Відповідь: Старі речі Обожнюю позбавлятися старих речей, спочатку повідомляю сестер, подруг, вони приходять половину розбирають, а решту (правда її залишається мало) викидаю
Відповідь: Старі речі я категорично проти "плюшкінства". старі речі можу і викинути, але зазвичай віддаю на благодійництво, роздаю знайомим чи просто відвожу із своєї квартири в будинок батьків