Відповідь: Старі речі "ПОСОЛ ПЛЮС» м. Львів , вул. Плужника, 6. Попередньо можна домовитись за тел. 243-09-03 якщо не відповідае є ще мобільний координатора 093-147-56-92 Альона. Можна домовитись коли привезти.
Відповідь: Старі речі вчора завезла речі свої, знайомих і формулянок на Плужника, 6 ! Вони дуже вдячні! Віддадуть їх тим, хто дуже потребуе допомоги! їхній сайт http://www.posol.com.ua/
Відповідь: Старі речі На цьому тиждні планую ще везти речі! бо родичі-знайомі віддали...Можу і Ваші забрати, хто сам не може завезти
Відповідь: Старі речі Щось викидаю, щось бережу, щось віддаю. Я не плюшкін і тверезо до цього підходжу.
Відповідь: Старі речі Віддаю переважно на село родичам, які більше 2х сезонів ні разу не одягала, це для показник, що вже і не буду носити цю річ.
Відповідь: Старі речі Дуже дякую, за те що підказали адресу. Перед Великоднем відвезли, були дуже вдячні.
Відповідь: Старі речі Переважно я старі речі віддаю рідним, а якщо вже зовсім не годиться, то викидаю. А от недавно, перед Великоднем, деякі іграшки малого і одяг, що вже не потрібні, віддала в дитбудинок.
Відповідь: Старі речі я скільки пробувала віддати в дит.будинки, всюди від б.у речей відмовляються, навіть якщо в дуже хорошому стані....
Відповідь: Старі речі спробуйте звернутися у дитбудинок для діток з неврологічними порушеннями ( на Комаринця)- там , здається, від речей у ідеальному стані , хоч і не нових, не відмовляються ( принаймні, півроку тому так було)- у них зі спонсорами "не дуже".Бо у ін. дитбудинках справді відмвляються від речей без бірок- посилаються на вимоги санстанції.
Відповідь: Старі речі І в мене така сама ситуація, речі були дуже класні, майже нові, випрасувані, пахніли, і не взяли... то ми з подругою завезли дітям просто ящик мандарин. я думаю такі речі варто "передавати" через якісь благодійні організації. інколи в школах, в дит садках повідомляють про збір речей, іграшок для діток з дитячих будинків. дуже часто органи місцевого самоуправління роблять такі заходи.
Відповідь: Старі речі Є речі, від яких позбавляюся легко. А є такі, що багато чого нагадують... Ті складаю у мами на горищі, в ящики. Періодично, як маю нагоду, передивляюся - і смішно, і сумно буває) Це ж усе частинка мене... Одяг то не жалкую, або віддаю, або викидаю, а що ж з ним робити????
Відповідь: Старі речі старі речі завжди пакую і віддаю тим, кому вони потрібніші. звичайно важко розставатись з певними речами, але збирати як плюшкін для накопичення - ще гірше!
Відповідь: Старі речі Не люблю якщо в шафі не можна повісити річ так, шоб вона не мнулася =)) Тому одяг час від часу перебираю. Той, що найкращий -віддаю, решту - викидаю. Коли поскладано в шафах, то в простору для думок більше От з чоловіком маю трохи мороки - бо він тримає сорочки 10-літньої давності, які "хай будуть". Вже на нього трохи повпливала - перебрав дещо і два кульки перекочували на стрих.(не далеко, але крига скресла) Загалом то тяжке питання- бо одні дратуються, шо захламлено, а інші, шо їм шось повикидали Тому я стараюся не перетинату в тому межу. Хай буде - то хай буде, але тоді милий в тебе своя шафа, в мене - своя. І в мене всьо рівненько і прасувати кожного ранку не треба Думаю загалом, окрім вроджених плюшкінів, такими стають старші люди, які або знали шо то є біда, або дуже сумують за своєю молодістю. І оті бабці, які тримають старі суконки, дитячі кораблики,... просто сумують за тим часом. моя бабця теж дуже неохоче викидає баночки з-під сметани і інші "корисні" речі, але якби я пережила то,шо вона, то певно теж такою була б. Ну і справді є речі, які дорогі спогадами, то для них в мене є 3 окремі коробки, за межі яких я їх не дозволяю вирватися =)
Відповідь: Старі речі Я завжди старі речі в яких не ходжу складаю на верхню поличку, з думкою буду ходити в тому по хаті, мариную там то з місяць часу, а потім віддаю сусідці, яка з бідної сім"ї. А Інші якісь такі речі складаю на стрих, час від часу роблю переворот, як маю настрій половину викидаю. Маю думку що те що довго лежить без використання доброї енергії недодасть
Відповідь: Старі речі Речі в яких не ходжу, лежать, лежать, думаю завжди що раптом ще знадобляться, буду ходити по хаті або на город. А потім, в один прекрасний день, все летить в смітник або пакую віддати. Так зараз стоіть три пакети. Треба знайти час завезти кудись.
Відповідь: Старі речі а в мене проблема із шафою,чоловік каже,що вона нам не потрібна,в нас є одна-глибиною 40 см-двохдверна шафа-купе,я її вже забила,я розумію все добре,що старе треба десь спихати,але мені потрібна шафа,щоб ті речі не просто спихати,а щоб їх вішати( не буде піджак чоловічий складений лежати).А старі речі я відправляю на село,малі віддаю чоловіковій сестрі(хоча бачу краще віддати в сиротинець,а то моя улюблена футболка в неї вже за тряпку-хоча вона і сентетична.
Відповідь: Старі речі На днях зібрала всі старі речі (одяг, взуття, які в гарному стані) та й віднесла до Порохової вежі))) Дуже дякували, а мені було приємно, що речі знайшли нових власників.
Відповідь: Старі речі а що там є? бо маю купу всього, за що й гроші брати не пасує, і ходити ніколи не буду.
Відповідь: Старі речі і мені цікаво) так само маю багато речей, особливо дитячих... і викинути шкода, і передати кому не маю(
Відповідь: Старі речі Там кожен четвер о 14.00, спільнота взаємодопомоги "Оселя" збирає людей, які не мають житла, годують їх та віддають їм речі)))