Старі речі

Discussion in 'Скарбничка' started by Olma, Jul 17, 2009.

1. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Відповідь: Старі речі

"ПОСОЛ ПЛЮС» м. Львів , вул. Плужника, 6. Попередньо можна домовитись за тел. 243-09-03 якщо не відповідае є ще мобільний координатора 093-147-56-92 Альона. Можна домовитись коли привезти.:girl_claping:

2. Neytasa

вчора завезла речі свої, знайомих і формулянок на Плужника, 6 ! Вони дуже вдячні! Віддадуть їх тим, хто дуже потребуе допомоги! їхній сайт http://www.posol.com.ua/

3. Neytasa

На цьому тиждні планую ще везти речі! бо родичі-знайомі віддали...Можу і Ваші забрати, хто сам не може завезти :yes:

4. Agrafka

Agrafka Member

Щось викидаю, щось бережу, щось віддаю. Я не плюшкін і тверезо до цього підходжу.

5. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Віддаю переважно на село родичам, які більше 2х сезонів ні разу не одягала, це для показник, що вже і не буду носити цю річ.:girl_curtsey:

6. Rulka

Rulka New Member

Дуже дякую, за те що підказали адресу. Перед Великоднем відвезли, були дуже вдячні.

7. karavanochka

karavanochka New Member

Переважно я старі речі віддаю рідним, а якщо вже зовсім не годиться, то викидаю. А от недавно, перед Великоднем, деякі іграшки малого і одяг, що вже не потрібні, віддала в дитбудинок.

8. Neytasa

я скільки пробувала віддати в дит.будинки, всюди від б.у речей відмовляються, навіть якщо в дуже хорошому стані....:girl_sad:

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

спробуйте звернутися у дитбудинок для діток з неврологічними порушеннями ( на Комаринця)- там , здається, від речей у ідеальному стані , хоч і не нових, не відмовляються ( принаймні, півроку тому так було)- у них зі спонсорами "не дуже".Бо у ін. дитбудинках справді відмвляються від речей без бірок- посилаються на вимоги санстанції.

10. taniko

taniko New Member

І в мене така сама ситуація, речі були дуже класні, майже нові, випрасувані, пахніли, і не взяли... то ми з подругою завезли дітям просто ящик мандарин.

я думаю такі речі варто "передавати" через якісь благодійні організації. інколи в школах, в дит садках повідомляють про збір речей, іграшок для діток з дитячих будинків. дуже часто органи місцевого самоуправління роблять такі заходи.

Last edited: May 11, 2011
  11. iraSD

iraSD New Member

Є речі, від яких позбавляюся легко. А є такі, що багато чого нагадують... Ті складаю у мами на горищі, в ящики. Періодично, як маю нагоду, передивляюся - і смішно, і сумно буває)
    Це ж усе частинка мене...
    Одяг то не жалкую, або віддаю, або викидаю, а що ж з ним робити????

12. Maldiva

Maldiva New Member

старі речі завжди пакую і віддаю тим, кому вони потрібніші. звичайно важко розставатись з певними речами, але збирати як плюшкін для накопичення - ще гірше!

13. PurpleShoe

PurpleShoe New Member

Не люблю якщо в шафі не можна повісити річ так, шоб вона не мнулася =))
    Тому одяг час від часу перебираю. Той, що найкращий -віддаю, решту - викидаю. Коли поскладано в шафах, то в простору для думок більше :girl_cool:
    От з чоловіком маю трохи мороки - бо він тримає сорочки 10-літньої давності, які "хай будуть".
    Вже на нього трохи повпливала - перебрав дещо і два кульки перекочували на стрих.(не далеко, але крига скресла) :girl_haha:
    Загалом то тяжке питання- бо одні дратуються, шо захламлено, а інші, шо їм шось повикидали :girl_haha:
    Тому я стараюся не перетинату в тому межу. Хай буде - то хай буде, але тоді милий в тебе своя шафа, в мене - своя. І в мене всьо рівненько і прасувати кожного ранку не треба :girl_cool:
    Думаю загалом, окрім вроджених плюшкінів:girl_spruce_up:, такими стають старші люди, які або знали шо то є біда, або дуже сумують за своєю молодістю.
    І оті бабці, які тримають старі суконки, дитячі кораблики,... просто сумують за тим часом.
    моя бабця теж дуже неохоче викидає баночки з-під сметани і інші "корисні" речі, але якби я пережила то,шо вона, то певно теж такою була б.
    Ну і справді є речі, які дорогі спогадами, то для них в мене є 3 окремі коробки, за межі яких я їх не дозволяю вирватися =)

14. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Я завжди старі речі в яких не ходжу складаю на верхню поличку, з думкою буду ходити в тому по хаті, мариную там то з місяць часу, а потім віддаю сусідці, яка з бідної сім"ї. А Інші якісь такі речі складаю на стрих, час від часу роблю переворот, як маю настрій половину викидаю. Маю думку що те що довго лежить без використання доброї енергії недодасть

15. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

Речі в яких не ходжу, лежать, лежать, думаю завжди що раптом ще знадобляться, буду ходити по хаті або на город. А потім, в один прекрасний день, все летить в смітник або пакую віддати. Так зараз стоіть три пакети. Треба знайти час завезти кудись.

16. siriuska

siriuska Member

а в мене проблема із шафою,чоловік каже,що вона нам не потрібна,в нас є одна-глибиною 40 см-двохдверна шафа-купе,я її вже забила,я розумію все добре,що старе треба десь спихати,але мені потрібна шафа,щоб ті речі не просто спихати,а щоб їх вішати( не буде піджак чоловічий складений лежати).А старі речі я відправляю на село,малі віддаю чоловіковій сестрі(хоча бачу краще віддати в сиротинець,а то моя улюблена футболка в неї вже за тряпку-хоча вона і сентетична.

17. bleste

bleste Well-Known Member

На днях зібрала всі старі речі (одяг, взуття, які в гарному стані) та й віднесла до Порохової вежі))) Дуже дякували, а мені було приємно, що речі знайшли нових власників.

18. La esposa

La esposa Moderator

а що там є? бо маю купу всього, за що й гроші брати не пасує, і ходити ніколи не буду.

19. EtenIren

EtenIren New Member

і мені цікаво) так само маю багато речей, особливо дитячих... і викинути шкода, і передати кому не маю(

20. bleste

bleste Well-Known Member

Там кожен четвер о 14.00, спільнота взаємодопомоги "Оселя" збирає людей, які не мають житла, годують їх та віддають їм речі)))