Стань моделлю перукарського шоу-семінару від ТОП стилістів !!!

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Марго, 12 Травень 2010.

1. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Відповідь: Стань моделлю перукарського шоу-семінару від ТОП стилістів !!!

Ну шо я вам скажу, ходила я блондинкою десь 4 роки і мала довге волосся, а потім одного разу йшла по вулиці і так захотілося щось змінити, що я зайшла в перукарню, сказала, що хочу кардинальних змін. Мене коротко підстригли і пофарбували в темний каштан, то я не могла ніяк привикнути ще довго, але так мені вже то подобалося і всі постійно говорили компліменти, а коханий, то взагалі))), що я дотепер так стрижуся і фарбуюся, але зараз трохи відпускаю, бо скоро весілля)))
    Якщо невдало пострижуть, можна вже у професіонала все виправити, але я би радила спробувати!!

2. LadyLand

LadyLand New Member

ОДНОЗНАЧНО ІТИ !!!

3. Марго

Марго Well-Known Member

дуже жаль за досвід Вашої подруги, але можу запевнити, що без Вашого відома на Вашій голові нічого непередбачуваного не зроблять. Питатись будуть...та й Ви маєте повне право уточнити декілька разів, що саме Вам зроблять!
    звичайно якщо просто сісти і мовчати, вони відтворять політ своєї фантазії)))

---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Звичайно, що приходити))) ну щоб потім не пошкодували)))

4. MYR

MYR Member

А я б із задоволенням і підстриглася, і пофабувалалася (навіть у зелений:girl_haha:)ну дуже люблю експерименти над собою, але нажаль я не у Львові і можливості приїхати на 2 дні не маю:girl_cray:. От якби на вихідні...

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І я б з радістю і постригти б дала, і пофарбувати в будь-який колір крім білого-білого і чорного-чорного!нажаль не виходить!

6. Марго

Марго Well-Known Member

Насправді жаль((( ДИВО , а не МОДЕЛЬ)))

7. Нюта

Нюта Well-Known Member

Я б зрадістю прийшла на цей семінар. Стаю вчергу за запрошенням , не бачу щоб хтось був перед мною, тому насмілюся поставити №1 - Нюта. Тільки ще раз запитую до КОТРОЇ ГОДИНИ ЗАХІД?

8. LadyLand

LadyLand New Member

Орієнтовно до 16.00 - 17.00 год.

9. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

і я не зможу попасти, хотіла би подивитися(((
    Ех, рАботьонка, змушує мене сидіти аж до 6(( І чого всі дійства якраз в той момент???

10. Марго

Марго Well-Known Member

Початок в 12. Думаю якщо ви трішки затримаєтесь, то нічого страшного))

11. рижик

рижик Well-Known Member

http://spb.allnice.info/profynews/2010-03-09/10858/
    Прочитала, глянула деякі фотки - задумалась ще більше чи варто йти. Адже це в першу чергу шоу, а значить ніхто не буде з тобою панькатися і стригти тебе так, щоб було і красіво, і зручно. Буденні стрижки і колір волосся глядачам не дуже цікавий, а бути рожевою чи йти потім з величезною бабетою на голові додому нема бажання. (тільки тапками не кидайте, я нікого не відговорюю, просто я в тому питанні не є екстрималкою)

12. Марго

Марго Well-Known Member

Не хвилюйтесь. суть - комерційні зачіски, стрижки, фарбування...
    а комерційні - це ті, що продаються і ними цікавиться більшість. Відповідно самі розумієте якого напрямку роботи. І ще раз повторюю - без Вашого дозволу ніхто Вас в рожеву не пофарбує!))

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ----------

Ви мене розчулили...Ох би Вас туда!

13. Milady

Milady Well-Known Member

ехххх і чого та сесія розпочалась в такий невдалий час, якби не заліки завтра і в п'ятницю,то точно би на кастинг пішла:sad:але скажу подругам,можливо їх таке зацікавить:)

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Агов!
    У нас є спеціальна тема для плачів в жилєтку...
    :banned:

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

Хочу-хочу і боюсь-боюсь:girl_in_dreams:

16. Galysik

Galysik Well-Known Member

Взимку була в Києві на косметичній і перукарській виставці Інтершарм. Один італієць там рекламував рожниці і так вправно і емоційно ними стриг, що я мимоволі на то замилувалася. І тут він раптово закінчує стригти, відправляє свою модель до асистентів на сушку/укладку, і на мене пальцем - Ти, іди сюди! (а у мене довге, природньо кучеряве волосся). Словом, довго я пручалася, але як тільки піднялася, він одразу мені через перекладача каже - Ти переживаєш, що я вкорочу довжину? Не бійся, я заберу лише зайвий обєм (у мене густе волосся), а довжина залишиться такою як є, я тобі це обіцяю. Ну, я погодилась :) Забрав усе волосся наперед, намочив і давай чікати зверху вниз! Під ногами уже копиця волосся! Я думаю - ну капєц моєму волоссю, обстриг мене як вівцю, і це менш ніж за 5хв.! Потім асистенти вклали, і я не повірила очам - стрижка вийшла просто супер! Довжину він справді, не зачепив навіть сантиметра, тільки зробив волосся легшим і надав стрижці форму, я задоволена на всі 100! Бо не тільки зекономила 200грн (не встигла записатися до свого майстра), а й стрижка вийшла одна із найвдаліших, які мені колись робили.
    Тому, дівчата, я нікому не хочу відбивати охоту взяти участь, тим більше, якщо кажуть що без згоди на зелене не фарбують, але перед тим як щось робити, тре обовязково уточнити, що саме, навіть якщо майстер - мега звізда....

17. Марго

Марго Well-Known Member

Це не страшно)))) Попробуйте! А може якраз Вам запропонують зробити щось такееееееееееее!!!
    Доречі вчора зустріла стилістів....чудові люди! ще раз перепитала напрямок робіт - КОМЕРЦІЙНІ ПРОДУКТИ!!!! Тобто САЛОННИЙ ВАРІАНТ!! ніяких зелених ерокезів)))Ну, ще є годинка! Чекаю Вас там!

18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А вагітним можна:girl_smile:?Згіда на все,окрім фарбування:girl_smile:.

19. Котя

Котя Оптимістка :-)

Дівчата, я тільки після кастингу:girl_spruce_up:. Ну що я можу сказати:girl_in_dreams:, мене відібрали одну із перших на зачіску, плюс мене пофарбували. Я дуже вагалась, чи мені це треба, бо сьогодні з 6 до 9 вечора репитиція, а завтра з 8 ранку до 18 це все шоу, чоловік у відпустці,аж до суботи, а я з малим:girl_sad:. Одним словом свекруха сказала що мене підстрахує,ще ці майстри почали уговарювати ,що дуже на мене розраховують, і я погодилась. Думаю, що багато не втрачу, тим більше що з роботи мене відпустили:girl_tender:.
    Дуже класно мене пофарбували (безкоштовно:girl_crazy:), зачіска в японському стилі, теж дуже класна, такщо якщо хтось завтра буде на цій виставі, то свистіть:girl_spruce_up:.

20. LadyLand

LadyLand New Member

Ви молодець, що прийшли - бажаю завтра гарного дня. Якщо будуть фотографи - потім виставимо фото, якщо звичайно ви будете не проти.

Останнє редагування: 13 Травень 2010