Спорт

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем olya_d, 18 Листопад 2009.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Спорт

Недавно проходив ЧС з фігурного катання - то моє..дивлюсь і бачу себе на місці фігуристів...а ще люблю бальні танці і бокс :) футбол - не моє

2. meros

meros New Member

я дуже люблю дивитись біатлон,
    але більше всього не дивитись, а займатись спортом люблю, хоча професійно ніколи нічим не займалась!
    Просто люблю навантаження і відчувати фізичну втому час від часу, для мене це гарна розвантаження від психологічного виснаження!
    ось так! :girl_haha:

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

Дівчата, чи хтось знає, будуть квитки на сьогоднішню гру в касах стадіону?
    А може хтось має три зайвих..:shy: Я б купила

4. olenaishkova

olenaishkova New Member

Я люблю плавання - дуже класний вид спорту.
    І схуднути допомагає, і здоров'я підтягує)

5. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Я колись в дитинстві дуже любила дивитись біатлон.Особливо,коли наші лідирували)

6. friendly homka

friendly homka Well-Known Member

а я й зараз дуже люблю цей вид спорту. вже не можу дочекатись нового сезону. поки приходиться коротати час за грою :girl_blush2:

7. Luxury lv

Я думала,що не знайдеться більше такої людини,яка полюбляє цей вид спорту.Скажу чесно останній раз його дивилася дуже давно,так як весь час на роботі і не вистарчає вільного часу...

8. friendly homka

friendly homka Well-Known Member

Повірте, таких людей багато і навіть у Львові. В передолімпійський рік по всіх обласних містах прапор України підписували з побажаннями перемоги на Зимовій Олімпіаді :)

9. Luxury lv

Вони всюди є):girl_wink:І кожен з нас в деякій мірі неадекват:girl_crazy:Дякую за запрошення))