Спорт для вагітних і годуючих

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Полуничка, 24 Червень 2009.

1. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

З власного досвіду.
    Через 2 місяці після пологів почала займатись по відео-заняттю Дж.Майклс (в неї курс є, щоб привести все тіло в норму, на три рівні складності, кожен рівень по 10 днів). Я робила 4-5 раз на тиждень, тільки 1й рівень, гантельки маю по 1 кг. Дуже дієво - все тіло відчуло себе так, що і до вагітності такого стану не памятаю :girl_tender: Десь півтора місяців я так позаймалась, а потім звернула увагу на розтягування всілякі. Як потепліло, почала гуляти по 2-3 години, достатньо активно, періодично могла пострибати той фітнес, раз в тиждень. На молоці не позначилось.

Коли була вагітна, на 7-8 місяцях, місяць провела в Одесі, була в мене власна аквааеробіка :girl_yes:. А в основному - намагалась багато ходити, гуляти, ото і всі фіз. навантаження :)

2. Зануда

Зануда Well-Known Member

Відповідь: Все про заняття у фітнес залі

Треба попередити тренера, що ви годуєте грудьми і вам підберуть вправи.

3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я оце майже вже 7 років як годую. І в зал ходжу і плаваю і щоб на молоко то якось впливало сказати не можу. Навпаки під час кардіо молоко більше прибуває через пришвидшену циркуляцію крові.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

при сильних навантаженнях, особливо на перших порах, організм в м язах підвищено продукує молочну кислоту. Від неї і крепатура , вона ж може і повпливати на смак молока та інтенсивність лактації. Звісно, що молоко від того "не скисне":girl_smile:, але може змінитися на перших порах його смак трішки. Деякі дітки до того чутливі. Тому просто навантаження підбирайте планомірно і поступово. Не намагайтеся за перші тренування навантажити себе "до неможу"
    от якщо будете брати тренера, то обов язково поепердьте, що ви ще годуюча. Щоб вправи і режим тренувань підбирав з урахуванням цього

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

я йогою займалася регулярно протягом 3 років. То от справді у перші місяці вправи йшли важко ( це навіть з урахуванням того, що до того я мала "танцювальне " минуле, тому з навантаженнями була знайома). А стосовно того, що вона повільно підтягує фігуру- не зовсім згідна. Принаймні наша тренер тоді розписувала режим харчування ( це не була дієта, просто пояснювала правила правильного споживання продутів у день тренувань) і вже за кілька тижнів занять фігура ставала гарною і підтягнутою. Щоправда, можливо значення мав і вік, і обмін речовин на той час.

5. Knjagna

Knjagna New Member

Дівчатка, а хто зараз в басейн від клубу Мацьопа ходить?

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я ходила в Софію від Мацьопи. Мені було добре. Але то треба спробувати - прийдіть раз попробуйте.

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Туди довідки якісь потрібно збирати? Чи просто приходиш і займаєшся?

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Довідок не треба. Шапочку треба :) навіть плавати не обовязково добре, я там навчилась.

9. Fleshka

...і купальник в який би мої нові пишні форми впихнулись)))

10. Loyal

Loyal Well-Known Member

В мене з купальником були пріколи. Купила такий на мене завеликий чуток, проходила 2 тижні, живіт виріс... і почав мене тиснути. То потім найшла танкіні, спочатку гарно сходився на животі, а потім виглядував, але дуже зручно!!!

11. Knjagna

Knjagna New Member

Fleshka А ви збираэтесь туди ходити?:)

12. Fleshka

Не знаю чи туди, але кудись хочу.
    Наразі з альтернативи ще є 85 школа. Але туди треба довідки від лікаря, а мені похід в поліклініку - ціла проблема. Там заняття 40 грн., якщо не помиляюсь. По вівторках і суботах зранку.

13. black cats

black cats New Member

До вагітності займалась йогою і слов'янською гімнастикою. Зараз будучи на 31 тижні продовжую займатись по цій методиці http://www.youtube.com/watch?v=uKcxmMoToZ0 Комплекс складається з 27 вправ, на перший погляд дуже легенькі, але деякі можуть не получитись зразу. Вправи корисні для зняття болей в спині і на загальне самопочуття як фізичне, так і моральне:girl_smile:

Останнє редагування: 27 Січень 2014
  14. Knjagna

Knjagna New Member

Я хочу в басейн ходити, але думаю, хай хоч трохи потеплішає)

15. baronessa

baronessa New Member

А я ходила накурси для вагітних на Сихові, ті що в церкві Різдва Пресвятої Богородиці, там дуже хороший тренер по гімнастиці, вона зараз веде гімнастику для вагітних на Сихові, дуже хороший зал, там всякі гантельки фітболи, степ..платформи, і душ, піду попробую, думаю , що сподобається, тим більше ,що спинка поболює.. :)

16. Knjagna

Knjagna New Member

А скільки там заняття ті коштують?:girl_flirt:

17. baronessa

baronessa New Member

Так ніби 240 грн. на місяць, там акція є , може під неї попаду... :)

18. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

а як їх там знайти? куди заходити треба?

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Нарешті пішла на заняття, ті 3 міс. нічогонероблення дуже мене напрягали, хотілось хоч якогось навантаження. Пішла на йогу для вагітних, і щось враження не дуже, пів-заняття дихальні вправи, мені мало навантаження, тренер мене постійно тормозить, але може для вагітних так і треба... Мій тренер, до якої я ходила на заняття до вагітності, ну і коли ще незнала, сказала що чекає мене після 12 тижня в загальній групі, і буде мені казати, що можна робити, а що ні. Але наша група була середнього рівня, і я розумію що пів-години вправ в планці, більшу половину скруток, стійки не потягну, а не хочеться, щоб тренер зверталися увагу на мій стан, до того ж в нашій групі двоє мужчинок.
    А зараз шкодую, може треба було ходити туди, де вже звикла і не заморочуватись, що не все буду робити і на мене будуть звертати увагу.

20. Knjagna

Knjagna New Member

Дівчата, я нарешті вирішила в басейн піти, приєднуйтесь, разом веселіше буде:)