Спорт для вагітних і годуючих

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Полуничка, 24 Червень 2009.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

а це нащо? Я правда не знаю.

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Пузатики, хто на шо ходить зараз? Бо від звичайного свого спорту вже мушу відмовитися. Думаю ходити або в Ківі на Бандери, там є для вагітних або на акву кудись. Ніхто не хоче приєднатися?

3. Loyal

Loyal Well-Known Member

Тепер розкажу яко про пройдений етап.
    З першою вагітністю на спорт не ходила, ходила на курси для вагітних. Так вчили як з дитиною що робити, вчили дихати, годувати - все потрібно, але при умові, що це друга вагітність, то потреба досить умовна.
    Тепер ходила вже будучи в декреті на Пренатал в Ківі але на Науковій ( тренери ті самі, так що різниці немає)
    Задоволення купа просто! По-перше, це таки тренування, де ми проробляли і ноги, і спину, і руки, що мені дуже допомогло бо спина реально поболювала.
    По-друге, дуже гарно пропрацьовували дихальні вправи. пам"яталось все досконало під час пологів.
    По-третє, ми робили вправи Кегеля і дівчата розказували як правильно тужитись!!! Відповідно, я тужилась туди, куди треба! Після пологів личко чистеньке, очі чистенькі, ніякі капіляри не протріскали.
    Моя порада - Ківі і заняття пренатал однозначно!!!
    Ще я ходила плавати, бо старшого водила в аквапарк на плавання, то щоб не сидіти без діла 45 хв., я плавала. Задоволення теж купа. Єдине, що треба акуратно - не брасом ))) щоб не витягувати дуже руки - діафрагму не збільшувати.

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

я ходила на акву) але певно не тоді коли треба - 7-8 місяць.. до того ніяк не випадало (весна була дуже сніжна:) ) після того відчувала себе як нова людина з однієї сторони, біль в ногах і спині як рукою знімало, кровообіг покращувався і тд. трохи спочатку напружували оті ниряння під воду з затримкою дихання, а потім навіть почало подобатись
    з іншої сторони - чи то мені було захолодно (Формула Краси), але після заняття почувала себе трохи як простуджена.. тому ходила нечасто, в основному в жару
    крім того, певно через те, що почала ходити пізно, думаю саме в басейні розійшлися трохи мязи живота(( бо спочатку вони мене тягнули на перщому занятті, а потім вже ні..

до речі - щодо розходження мязів живота (діастазу)... після пологів нащупала десь 1-2 см.. зараз вроді краще, десь 1 чи менше
    коли з таким можна починати приходити в форму за допомогою вправ, стандартно після 6 тижнів??
    бо от читала, що є такі простесенькі вправи одразу після пологів чи через пару днів-тижнів для відновлення, але боюсь їх робити, ну і малого напрягаюсь таскати-піднімати багато, щоб не нашкодити (родичка після пологів грижу заробила, тому "шо віжу - то баюсь":) )

окрім акви ще займалася йогою, пілатесом, гімнастикою для вагітних.. враження теж дуже класні, але від акви кращі..) дуже раджу тим, хто себе добре почуває і не має протипоказів

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

просто щоб повернути центр ваги і ходу на місце. Вагітна звичка стояти, випнувши живіт, сповільнює процес повернення фігури на місце :)
    То я просто по собі знаю. Післявагітний прогин в попереку усувала постійним втягуванням животика.

6. Orman

Orman Модератор-бомба

я можу втягнути живіт з прогином. Може краще просто копчик підкручувати? або взагалі не паритись :) все стане на місце, бо така його природа.

7. jMoondance

jMoondance Member

А я просто на плавання ходжу з чоловіком в Дельфін на Сихові. Дуже задоволена. Я взагалі воду люблю. І на море їздила на 22-24 тижнях плавала досхочу)))

А після вагітності під час ГВ крім плавання куди ще можна ходити, щоб вертатись до своїх колишніх форм?

8. Redvisitor

Redvisitor Active Member

куди вам подобається і малявка дозволить :)

9. jMoondance

jMoondance Member

але я десь чула, що наприклад в спортивний зал (інтенсивні нагрузки) неможна, так як молоко може пропасти.

10. Smaylik

Smaylik Member

Надіюсь, що із вересня на роботі переведусь на 0,5 ставки і зможу ходити на якісь заняття для вагітних.
    Дівчата, що є кращим аквааеробіка чи фітнес для вагітних?
    Я хотіла б щоб було для підтримання форми і загального тонусу м"язів. Наразі розглядаю лише Аквапарк, бо більше незнаю де ще є аквааеробіка.
    У мене буде 13-14 тиждень вагітності.

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

суто для вагітних є ще в фітнес-клубах Софія, Формула краси, гімназії на Симоненка (з тих, що знаю)

12. Redvisitor

Redvisitor Active Member

ну якщо в зал ходити замість годувати дитину, то може й пропасти... ну, і ви ж не збираєтесь, мабуть, штангу 100 кг піднімати? :)

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Точно можу сказати що не пропаде:) в зал ходжу 3 рази на тиждень і піднімаю вагу немаленьку, плаваю по 3 кілометри за 60 хв, і годуємося по повній

14. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

На форумі є давно забута темка, і в першому дописі відповідь на ваші запитання
    Догляд за собою і ГВ

15. Annichka

Annichka New Member

Займатись фітнесом можна всім в любому стані, якщо дозволяє лікар. Добре, що зараз є вибір різних фітнес-залів. Реклама, наприклад, там є групи і для вагітних і для мамочок з маленькими дітками. А вибір фізичного навантаження - все індивідуально )))

Останнє редагування модератором: 8 Вересень 2013
  16. ReyeN

ReyeN New Member

скажіть а куди саме ви ходили? бо неможу знайти де у львові є аква для вагітних...((

17. viktoria

viktoria Well-Known Member

в басейне на Симоненка буде с жовтня. Могу координати тренера в приват

18. ReyeN

ReyeN New Member

мені, будь-ласка... а часом не знаєте в який час/дні буде проводитись?

Багато шукала куди б то походити, але з того, щоб знайшла нічого не підходить бо все у робочий час(((

Поділюст розобутою інформацією, можливо комусь буде корисна.)
    Отже, про акву:
    Є у Формулі-краси на Стрийській, Вт,Чт на 14 год.
    В Гранд-клуб Софія на просп.Шевченка, є Аква-мама на 11.00 год теж Вт і Чт.

В "Ківі" на Бандери - Prenatal - Пн 9.30, Чт.10.30
    на Масарика - Сб 10.30

Дзвонила також в аквапарк, сказали, що зараз немає групи, коли буде незнають...((

19. Genetina

Genetina New Member

Відповідь: Все про заняття у фітнес залі

Дівчатка ,в мене є до вас питання!Чи хтось з вас вже тренувався,під час ГВ?Малій вже 9 міс!Переживаю щоб не пропало молоко?порадьте щось?

20. viktoria

viktoria Well-Known Member

На Симоненка по суботах на 10.00 зібралась група.
    телефон в приват кинула.