Спорт для вагітних і годуючих

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Полуничка, 24 Червень 2009.

1. mamasha

mamasha New Member

Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

Та однозначно для вагітних. На звичайні заняття мене б ніхто не пустив з таким пузом))) Все підряд мала на увазі різні типи занять. Сьогодні була на гімнастиці для вагітних. Завтра йду на пілатес для вагітних. Наступного тижня планую разок піти на аквааеробіку (також для вагітних) і ще б хотіла спробувати йогу. А там побачу, що з того всього мені найбільше сподобається.. Оскільки заняття проводять раз або 2 на тиждень, то якщо я виберу щось одне вийде піти кілька разів))) бо вже немає коли ходити... Та і розрухатись перед пологами треба, бо щось я геть неповоротка стала, хоча ваги набрала дуже мало.
    Добре що всюди є разові абонементи. Можна ходити пробувати)))

2. Redvisitor

Redvisitor Active Member

Дівчата, хтось бігав під час ГВ? З яких навантажень починали і чи не відобразилось якось на ГВ? Хочу почати бігати, залишки післявагітного жирку зігнати :)
    До вагітності 4 км спокійно бігала, от не знаю з чого зараз починати...

3. Orman

Orman Модератор-бомба

з поступових, ви зразу й не осилите багато.
    нєт конєчно

бігаємо разом

встигнете, дитині 3 місяці

4. Redvisitor

Redvisitor Active Member

осилити то я можу, але шоб потім боком не вилізло :)

звичайно, та й то не основне, просто руху мені бракує

5. Anty

Anty Well-Known Member

питання в мене про прямі м'язи живота. всі пишуть, що не можна качати прес, якщо є діастаз, ну типу м'язи розійшлися. в мене десь 1 см по відчуттях між м'язами. читала, що може так і залишитися. то що мені взагалі не можна буде качати прес? і в чому тоді шкода вправ для пресу?

6. fiesta

fiesta Well-Known Member

А 3 крутіння кола помагає позбутись живота, чи без активного качання пресу нічого не вийде?
    І ще: для яких м'язів корисно бігати, і чи можна починати бігати, коли дитинка (3 міс.) на ГВ?

7. daisygirl

daisygirl Member

Десь тут колись бачила допис про вправи-планки, як на мене, дуже ефективний спосіб позбавитись усього зайвого. Їх є дуже багато і на різні м'язи і безпечніші, аніж качання пресу. То до прикладу, щоб знати, що то таке і як виглядає.
    https://www.google.com.ua/search?q=...Ue2HHYTFOeTRgYgI&ved=0CDAQsAQ&biw=320&bih=416

8. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я ходжу на ківі-фітнес на Науковій! Приєднуйтеся, бо самій дуже вже скучно. І нема як пропустити навіть, бо тренер задля мене однієї їздить ( а тренер тож вагітна тьотя ;))

9. fiesta

fiesta Well-Known Member

Лишились мені після вагітності лишні 3-4 кг і ніяк не хочуть зникати :-(. М'язи на животі ужасні, талія нефайна... В зал їздити не маю як, бо дитя на ГВ. Вже який день хочу рано стати бігати, але за день з малявкою як змучуся, нічкою погодую, то потім в 6 ранку ніяк не можу стати. І з дієтою не хочу ризикувати, щоб на молоко не вплинуло.
    А в кінці серпня на море збираюся...

10. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Підкажіть пліз...два тижні після пологів.. чи можна мені робити зарядку? хочеться занятись фігурою.. а то живіт великий.нів що не влажу.. чи тре зачекати? і чи можна використовувати бандаж?

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

заздрю...
    на ютубі є купа відео вправ, для молодих мам з дітьми, і мамі розминка, і дитині руханка
    наприклад, таке відео
    http://www.youtube.com/watch?v=Es61oTxRroU

12. Orman

Orman Модератор-бомба

не можна
    рано-рано, гарно їжте (в смслі різноманітно і повноцінно)

у вашому конкретному випадку можна, але не обов"язково

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ----------

гляньте лінієчку fiesta, . Там дуууже ще мала дитина. Не конче її "рухати", мама тоже спішить. 9 місяців набирала - а щоб зійшло хоче за 2.

13. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

а коли можна буде? лікар казав про 42 дні .. але я була як в тумані..думки геть в іншому місці літали.. могла і переплутати..

14. Loyal

Loyal Well-Known Member

Відразу після пологів можна робити хіба Бодіфлекс. Більше нічого!!!! 2 місяці м"язи будуть хіба назад стягуватись. І не панікуйте! Живіт 9 місяців розтягувався, а зараз за 2 тижні мав стягнутись??? :girl_cool:

15. Redvisitor

Redvisitor Active Member

почекайте хоч до 2-х місяців, в мене живіт десь так і стягувався (сам, без бандажу)... зараз ще трошки жирку залишилося, але влажу в увесь "довагітний" одяг, деякі штани навіть вже не тримаються добре :) - так ГВ і носіння улюбленої "гантельки" діють :)

16. Orman

Orman Модератор-бомба

все правильно. Мінімум 6 тижнів зачекати, а там по обстановці дивитися. Акуратно, потрошки, полегенько можна починати відновлювати форму. В цій справі краще недостаратися, ніж перестаратися. А зараз просто прогулюватися пішочком.

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:02 ----------

17. Loyal

Loyal Well-Known Member

18. Smaylik

Smaylik Member

але Корпан каже, що Бодіфлекс при вагітності протипоказаний, не можна затримувати дихання.

19. Loyal

Loyal Well-Known Member

А хто каже при вагітності? Мова йшла, що робити відразу після пологів... А при вагітності однозначно не затримувати!!!

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

хоча б коли виділення закінчаться... поки що старайтесь хіба втягувати живіт.