Спорт для вагітних і годуючих

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Полуничка, 24 Червень 2009.

1. Dream-baby

Dream-baby Member

Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

яяяяяяяяя дуже хочу, а куди саме???

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

куди ви ходите?

2. Knjagna

Knjagna New Member

В басейн у гранд Софії, там від мацьопи курси, але нажаль в той раз не получилось піти, там у пон. і середу заняття о 10.45

3. Virna

Virna Well-Known Member

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Поміняли нам тренера і тепер заняття більш схожі на пілатес - є багато силових вправ, особливо на руки. І тепер мені бракує йоги з її релаксацією. Але то напевно період звикання. А ще мене дивує те, що дуже мало вагітних займається, у Львові практично немає спортивних занять для вагітних, я коли шукала переконалась в цьому, хіба плавання, а в нашій групі постійних двоє, інші "одноразові". Чому так?

5. Latane

Latane Well-Known Member

Наприклад, я самостійно займаюся вдома.

Останнє редагування: 6 Травень 2014
  6. Talya

Talya Well-Known Member

я би з величезною радістю ходила, але я працюю з 9 до 17. а заняття на 9.30 і на 10.30. мене ніхто не відпустить.

7. Loyal

Loyal Well-Known Member

Однозначно! Я ходила вже як роботу прогулювала. І казала дівчатам в Ківі на Бандери, що години погані. А на Науковій нас теж 2 постійних було ;)

8. Veselka alj

Veselka alj New Member

Та в басейн корисно, особливо аква еробіка, але зновж таки ризик підхопити якісь інфекції теж немалий, чи воно того варте!! Може краще якась йога для вагіиних, або аеробіка!!??

9. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

З 25 тижня ходжу у "Дельфін" у басейнзадоволена, ціна супер ніяких проблем з здоровям через басейн не мала, вода комфортної температури, запах хлору помірний,звичайно ,що не ідеальний басейн, але співвідношення ціна-якість нормальна ,кому близенько раджу ходити і не боятись

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

у мене питання: я займаюсь вже місяць, переважно кардіо+легкий масаж і вправи на живіт і ноги, та чомусь вага як вкопана стоїть, ні від чого в плані їжі не відмовлялась, крім хліба, бо не можу)), а вага стоїть як вкопана, то таки через те, що годую?

11. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

То через те, що лише 3 мiс. пройшло. На все свiй час.

12. Orman

Orman Модератор-бомба

то таки через те що

організм має трохи інерцію

13. slobodianka

slobodianka Member

дівчата, може хто які перевірені вправи онлайн робить на 3-му триместрі. може йогу хто робить-спина болить, киньте ссилкою

14. viktoria

viktoria Well-Known Member

У меня есть книга с проверенным комплексом по йоги для беременных. Боли во время беременности были жутки во всех отделах позвоночника просто спас этот комплекс и боли прошли и родила лекго.

15. slobodianka

slobodianka Member

а як називається?

16. viktoria

viktoria Well-Known Member

Уход за собой до и после родов В .Малиновская. У меня есть новая т.к. мы с беременными занимаемся в воде я её многим рекомендовала для занятий на суше. Очень толковая книга. Могу как практик дать рекомендации по выполнению комплекса.

17. loginka

loginka Member

оу, киньте в ПП, де там шукати то - в церкві)))?

18. veredulya

veredulya New Member

Про годуючих...
    Щоб молочна кислота вплинула на смак молока, треба огого як попітніти. То малоймовірно. Але всеодно не вартує новоспеченим мамочкам аж так виснажуватись. По-перше, зв'язки, суглоби ще послаблені, бо впливає гормон релаксин (він робить сполучні тканини еластичнішими - щоб носити/родити легше було). Можете легко собі нашкодити, тому краще вибирати кардіо без стрибків і не робити всяких там ривків.
    А, по-друге, якщо ви недавно народжували, то, крім традиційних скручувань і присідань, важливо подбати про внутрішні м'язи живота, тазового дна. Там трохи інші вправи. Тільки так можна швидко повернути плоский животик.
    Знаю, що мама-фітнес є на Новому Львові. Там займаються з дітками на руках.

19. AnjaLu

AnjaLu New Member

З того що поки що знайшла з занять для вагітних це
    - Аквапарк - зараз є якась окрема програма для вагітних, я дзвонила дізнавалася що розкладу ще точного нема треба уточнити напряму з тренером. Кажуть що буде і йога і пілатес + акваеробіка. Заняття годину і потім півгодини ще всякої теорії. Мені чесно кажучи не дуже підходить але може раптом когось зацікавить. Так от ціна питання - це вартість абонементу аквапарку (залежно від годин здається 500грн)+ 70грн за кожне заняття тренеру. Отаке
    - Мацьопа - в них є якась гімнастика для вагітних + аква-аеробіка в софії. Деталей поки я не дізнавалася, але орієнтовно гімнастика 2 рази на тиждень на 18. Аква-аеробіка на 10:45 здається теж 2 рази на тиждень. Ціни ще не дізнавалася, бо поки мені час зовсім не підходить.

Якщо ще щось знайду, то напишу. Поки сама шукаю куди б то податися

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

порадьте хто-небудь якісь перевірені комплекси вправ для дому, будь-ласочка! В неті купа відеоуроків, але я в тому гублюся, не знаю, що є добре.