співбесіда при прийомі на роботу

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Гелена, 10 Вересень 2008.

1. Bride

Bride Well-Known Member

Відповідь: співбесіда при прийомі на роботу

трудової в мене ще немає, тому я її і не могла дати.
    а от резюме зі статтями віддала...мабуть то не є документи в чистому вигляді, але тоді їх директору вистачило...:girl_mad:
    не знаю..сама вже заплуталась.
    сьогодні їду на ще одну співбесіду, але там одразу дадуть роботу, а вже потім може оформлять. я тій пані чомусь довіряю. якась вона надзвичайно спокійна була...

дівчатка, а підкажіть що треба для трудової? і чи потрібен мені медогляд? де його проходити? може варто додому поїхати і там пройти? чи краще якусь львівську лікарню...але ж я прописки не маю:girl_mad:

• Подобається Подобається x 1
  2. Siania

Siania Love Life

Для трудової книжки треба купити книжечку трудову..., вона продається в кіосках з газетами:)
    Нічого не треба проходити (хіба що ви будете мати справу з виробництвом чи щось таке).
    п.с. навіть якщо треба вам кадровик все розкаже;)

• Подобається Подобається x 6
  3. Bride

Bride Well-Known Member

Мені здається, я не доживу до момменту зустрічі з кадровиком....(((
    ДЯКУЮ дуже за підтримку всім форумлянкам, мені дуже допомагає ваше тепле ставлення

4. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Резюме з статтями не є документами, які потрібні, щоб вас оформити на роботу...
    .... вам тре буде подати паспорт, індентифікаційний код, документ про освіту, фотку, трудову книжку(Сяня писала де мона купити)
    і ще вам тре буде заповнити особистий листок з обліку кадрів( це вже вам на підприємстві дадуть) ...
    ось такі доки подаються для оформлення..

Доживете.. не ви перша.. не ви остання...

амбітність - це добре, але звичайно в розумних межах, як для старту в трудовій діяльності!

Останнє редагування модератором: 24 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  5. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Як вже сказала Галочка, резюме - не документ.
    І тим більше не для оформлення.

П.С. А яка у вас професія, на які посади влаштовуєтесь?
    І що за статті?

6. Bride

Bride Well-Known Member

значить то були не для оформлення а для розгляду. проте сама бачила як директор на резюме написав " для документів на оформлення". Наскільки я знаю, то крім мене більше претенджентів немає, тому як я випадково на них натрапила...а вони і погодились, сказали що впринципі все можливо. тепер розумію що треба менше мріяти, а більше думати мозком, або:girl_haha:взагалі мозок відключити.

п.с: а документу про освіту в мене немає, я ж ще не закінчила. то треба якісь справки?

Здогадатись неважко - журналіст або редактор. вчуся на видавничій справі. хоча мрію про рекламу:girl_in_dreams:
    а статті - ті що я вже писала для інших гащзет-журналів-рекламних агенств, щоби люди могли оцінити рівень та й таке...

• Подобається Подобається x 2
  7. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Тобто, дадуть роботу? ви співбесіду вже в них проходили?

8. Bride

Bride Well-Known Member

фух, прийшла.

знайомилася з редактором. приємна жінка, але нажаль вони поки нічого не можуть мені запропонувати. але знову ж таки - конкурентів в мене немає, і вона дуже хоче, бо я багато чого їй потрібного вмію роботи.
    сподіваюся, що в ті строки які вона мені обіцяє, вона все вирішить( видно літо - мертва пора для преси)

п.с: дала 20 чи 30 номерів журналу, щоб я знайомилася з тематикою. може шось вже пробувала робити.

приємна людина! дай Бог здоров"я тїй а її донечці

9. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Подзвонили мені сьогодні з самого ранку, розбудили, я спросоня тільки зрозуміла те, що запрошують мене на співбесіду :) Все розпитала, чим займається фірма і на які посади вони набирають людей, а от коли поклала трубку то все забула, що вони мені говорили.
    Йду в понеділок на співбесіду. Почитала тут і моторошно стало! Що ж вони в мене питати будуть?

• Подобається Подобається x 5
  10. bora

bora Well-Known Member

Ви не переживайте. Все буде гаразд.
    От подумайте, що Ви б питали у людини на цю роботу - дайте собі подумки відповіді на ці запитання, та й по тому.

Хотіла розповісти про співбесіди в транснаціональні компанії.
    То дівчатка капець.
    По-перше затягується на кілька турів - де і на відео знімають, і купу на вербалику та логіку тестів треба заповнити і звісно - кейси або презентації себе на іноземній. Плюс тих речей - як доїзджєючий, то оплачують дорогу-проживання. Мінус - в нашій та сусідніх країнах - ці кадрові конкурси не уникнули впливу ментальності - всі завідомо вирішені і проводяться для звітності, тобто для галочки. Ти витрачаєш н днів, а потім виявляється, що прийняли людину, яка й раніше там працювала і мала найгірші результати в ході конкурсу.
    Я розумію, що є метода за якою швидше візьмуть людину, що троха недотягує до вимог з причин подальшоїх перспективи..але ж троха...а не дуб зелений..

Останнє редагування: 7 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 15
  11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

я коли міняла роботу, більше ніж 1,5 роки тому, то трусилась на співбесіді як заєць, що попав в капкан, при чому міняла не перший раз роботу. Панадолко, щоб тобі хто тут не написав, всьоравно буш труситись, тобто мо не впрямому розуміння, але будеш переживати. Старайся бути дуже-дуже-дуже МЕГАвпевненою в собі. Це дуууууууууууууже допомагає.

• Подобається Подобається x 7
  12. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Багато хто в себе в профілях позазначав, що працюють в ІТ - так маю дівчата до вас наступне прохання:
    завтра планую пройти інтерв.ю для проходження курсів тестерів:)
    так от: хто з вас кюеї - можливо підкажете як готуватися до інтерв.ю, на що звернути увагу, які можливі запитання будуть поставлені, і, взагалі, чого очікувати?:)
    наперед вдячна

• Подобається Подобається x 3
  13. enigma

enigma Well-Known Member

якшо вам тільки на курси, а не на роботу, то по ідеї вас вже на курсах мають навчити власне всього, що вам знадобиться на початках для роботи. Перевірятимуть, я так думаю, англійську, мінімальний тех бекграунд (наприклад, які існують бравзери, яка існує найновіша версія МС Офісу, які контроли має вінда), однозначно звернуть увагу на особистісні якості (наприклад, чи можете бути team player, чи нема пихатості, чи відкриті до сприйняття думки інших)!

14. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

курси->робота
    Дякую!! з мене чукуляда - приходьте завтра на форумівку за чукулядою)

15. Panadolka

Була я вчора на співбесіді. Стільки в мене енергії, стимулу з'явилося, пообіцяла, що отримаю цю роботу будь-якою ціною! Прийшла додому і почала готуватися до наступного семінару, потім в інтернеті випадково натрапила на відгуки про цю компанію. Голова пішла обертом і зрозуміла, що це повний розвід. Сьогодні вже навіть не пішла, бо й змоги не було, то в обід вже за мною дзвонили, чому ж я не прийшла на наступний семінар! Тепер я далі у пошуках...

16. irushka

irushka Well-Known Member

Таня, а що за компанія? Чим займається і як ти на них натрапила?

17. enigma

enigma Well-Known Member

Майте на увазі, що остаточний іспит не показник. як правило все вирішується під час вашого навчання. Знаю цю кухню непогано, хоч сама на курсах ніколи і не була.
    Ноу проблєм! Я все так хочу на форумівку зі всіма познайомитись, але перед тим весіллям маю купу справ - от цього тижня кожен день на танці і ніяк не встигну. Але як я вже дорвуся.... ))))
    Удачі вам, як тре ше щось, то звертайтесь. А яка хфірма ті курси проводить, мона в приват...

• Подобається Подобається x 3
  18. Panadolka

Міжнародна фінансова компанія.
    Та компанія сама на мене натрапила. Одразу мені стало підозріло, чому вони набирають тільки самих молоденьких у таку "серйозну" компанію.... А потім виявилося, що вони заробляють на таких людях як я. Запрошують їх на співбесіду, потім пропонують семінар. Звичайно ніхто не відмовляється, перший семінар - стисло розказють про компанію і чим вона займається, а от на другому вже розказують, що ці курси платні. Після цих платних семінарів, тобі пропонують посаду і звичайно ціну на посаду, але таких як ти є дуже-дуже багато і між тими хто заплатив, знову йде конкурс.....одним словом....лохотрон :)

• Подобається Подобається x 7
  19. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

лохотрон 100%

20. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Вчора якраз непоганий сюжет був про подібні лохотрони у програмі "Попередження".

Добре, Таню, що ви не повелися.