співбесіда при прийомі на роботу

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Гелена, 10 Вересень 2008.

1. Відповідь: співбесіда при прийомі на роботу

2. kraplynka

kraplynka реалістка

Відповідь: співбесіда при прийомі на роботу

Пошукач роботи, в якого є хоча б "одна пядь во лбу" з прищами чи без певно не подасться на таку вакансію. Тому кого шукають, того й найдуть :)

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

Може комусь буде корисною така інформація. Зараз активізувався Центр Біржових Технологій, що знаходиться на Наливайка, 4. Фактично об'єднують під собою цілу групу компанії, тому коли запрошують на співбесіду можуть озвучувати різні назви. Загалом пропонують різну роботу пов'язану з клієнтами та операторами на світових валютних та фондових ринках. Попередньо пропонують пройти наче безкоштовно навчання. З того, що можна зустріти в неті - спершу навчання справді безкоштовне, і ви в 99% проходите в наступний етап, за який слід буде платити (і без гарантії працевлаштування). Гадаю особливо на таке швидко погоджуються молоді люди, яких крім того, що обробляють обіцяючи дуже добрі як на сьогоднішній день заробітки у доларах мало не з першого місяця працевлаштування + розраховують на враження від такого гарного офісу в новозбудованому комплексі в центрі міста. Будьмо уважні!

3. Materynka

Materynka Well-Known Member

А хтось може щось сказати про Приватбанк. А то запросили на співбесіду, але читаю відгуки про роботу там і щось мені то не нра..:girl_emo::girl_phone1: Чи вартує тратити свій час на них?

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

посада? Залежить від цього. А взагалі в Приватбанку дял нижчої ланки досить непривабливі умови. Тому там велика плинність кадрів.

5. Materynka

касир, але робота не з клієнтами, а з виключно з готівкою. І навіть на цій посаді передбачені бонуси. Все гарно розписали, але читаю в неті і про різні штрафи.:girl_devil:, та ще й сім кругів співбесід. :girl_mad:

6. Siania

Siania Love Life

Головне щоб Вас влаштовувала запропонована заробітня плата. Якщо достойна - варто спробувати, про все (умови, штрафи) розпитаєте на співбесіді.
    В таких великих компаніях завжди багато невдоволених, і часто люди пишуть погані відгуки, бо їх заслужено звільнили. Тому, краще піти і все дізнатись самій.

7. Materynka

Сама ставка не висока, б"ють на можливі бонуси, які нібито можуть бути захмарно високими, але я в це щось не дуже вірю. я маю на увазі саме цю посаду

8. Siania

Siania Love Life

Цікаво які бонуси можуть бути для касира, за що, наприклад?

9. Materynka

Сказали за кількість опрацьованих купюр;) не знаю чи вартує з ними зв"язуватися, бо часу потратити на ті співбесіди треба дууууже багато, і іспитуємих теж багато. І можливий варіант, що пройшовши всі етапи, тебе візьмуть в кадровий резерв, і якщо знову з"явиться вакансія, то тоді мене візьмуть. І ще згадала, щоб почати всю цю процедуру відбору, треба бути їхнім клієнтом. І то мені виглядає на якийсь розвод

10. Siania

Siania Love Life

Ооо, а я такий противник ПриватБанку, для мене то якась секта))) Заразмайже нема людей котрі не мають тої карточки))) Але я тримаюсь :girl_wink:
    Взагалі, робота з грішьми одна з найгірших, дуже багато бактерій, після перерахунку руки чорні...:girl_emo:

11. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

В мене родичка працює в приваті на касі перерахунку, вона дуже не задоволена, шукає іншу роботу... Загалом про приватбанк як про хорошого роботодавця ні від кого ще позитивних відгуків не чула

12. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

моя знайома працювала в Приваті, не пам'ятаю як точно посада називалася, вона зустрічала клієнтів, мала мило посміхатися, каву і чай носити начальсту, постійно на ногах. Довго там не витримала.
    а от на рахунок тих етапів... можна пройти їх всіх, витратити час тільки, а вони можуть сказати Дякую і на тому все. Жаль потраченого часу буде

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Приват був моїм першим роботодавцем - влаштувалась туди після тестів/співбесід сама, у відділ мікрокредитування. Але тоді я була молода, вчилася на 5 курсі....Колектив був хороший, з/п теж дуже й дуже навіть нормальна, але з часом знайшла кращу пропозицію по з/п, то пішла звідти. Так що не все так погано - залежить від відділу й обов"язків.

14. Materynka

А що саме її не влаштовує? якщо звісно ви в курсі?

15. Анута

Анута Well-Known Member

В мене знайома в пб (в залі з клієнтами). Дуже задоволена. І найбільше певно тим, що вся ЗП біла

16. Mylnyk

Mylnyk Member

які зараз реальні зарплати ? відпишіться що кому пропонували .
    --- дописи об"єднано, 24 Січень 2015 ---
    а сенс білої з\п ? яка їй з того користь ? і доречі завжди було цікаво скільки ? хочаб 4000 буде ?

17. Materynka

Розмір білої з/п впливає на лікарняні, відпускні, виплати по безробіттю, декретні. Хоча не офіційно не працювала, і не знаю як там точно з лікарняними і відпускними, може теж готівкою доплачують
    --- дописи об"єднано, 24 Січень 2015 ---
    2000-2500, рідше 3000

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Mylnyk

Mylnyk Member

це в приват банку чи взагалі ? мдя майдан не допоміг ...:sad:

19. Materynka

Це взагалі, в Приватбанку озвучена ставка була 2100, правда бонусів обіцяли навіть до 4000, але я думаю таке навряд чи можливо, але замовчали про можливі штрафи.
    Якщо не змінюється мін з/п, то й відповідно рівень зарплат залишається теж на однаковому рівні, ну і курс долара:girl_emo:

20. synuchechka

synuchechka Well-Known Member