співбесіда при прийомі на роботу

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Гелена, 10 Вересень 2008.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: співбесіда при прийомі на роботу

скорочення буває різне. Може бути реорганізація чи перепрофілювання фірми і саме такий спеціаліст стає непотрібним. Тому причину скорочення варто озвучувати в резюме

2. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

воно то так, але у кожного свої пріоритети, один роботодавець віддає перевагу наприклад якості виготовлення продукції, а інший робить ставку на розкрутку та рекламу... тому важко судити про важливість і другорядність професії, кожному своє....
    тому дійсно буде краще

3. Materynka

Materynka Well-Known Member

Дівчата, підкажіть. Я працювала суто в бухгалтерії, відповідно в резюме описано детально обов"язки. Хочу відправити на на іншу адміністративну посаду.на якій не дуже високі вимоги. Як я маю реально змінити це резюме? чи не міняти нічого?

4. носик

носик New Member

Дівчата, коли на першу ж співбесіду просять взяти паспорт- це нормально?
    За цілий тиждень стільки надивилася, але паспорт якось боюся брати...
    Хтось чув чи був на співбесіді в страховій "Вона"?

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Здається, це бувша страхова "Велта" (Харків) (новий бренд вона отримала лише півроку назад, після ряду скандалів по Велті, пов язаних із шахрайством на ринку)). Про Велту відгуки були не з найкращих, як зі сторони клієнтів, так і зі сторони працівників.Плинність кадрів дуже висока- це лише один із мінусів.

6. носик

носик New Member

Дякую)
    Тому я не пішла на співбесіду. Надто невпевненно мене запрошували на співбесіду і двічі наголосили про паспорт.
    а про клуб ділових людей хтось чув? відгуків не можу знайти...

7. сніжна

не варте уваги. Працювати будеш за принципом оцих "ділових" організацій, які масово набирають адміністраторів-помічників-менеджерів і т.п. Просто тут варто навіть звернути увагу на ті вимоги, які ставлять до потенційних "кандидатів"- практично ніяких ( вік від 20 років, освіта вища чи незакінчена вища , а далі- загальний перелік "ні про що") . Зате "можливостей для розвитку"- розписують массу-і плаваючий графік, і можливість через рік дольової участі у невідомо яких бізнес-проектах...Ну і читай уважно: 1 місяць стажування, 2 місяці- випробовувальний термін і лише потім ( можливо) обіцяний оклад.

8. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Брати паспорт це цілком нормально, може бути таке, що на фірмі є прохідна де вхід/вихід кадрів строго контролюється. Тому щоб зайти на територію/офіс компанії необхідно мати з собою документ. Або просто перевіряють по паспорту чи справді прийшла та особа яка подавала резюме(бо співбесіда може складатись з декілька етапів і з різними представниками фірми).

9. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

На деяких підприємствах не пропустять без нього посторонню людину-я на львівобленерго і на світоч з паспортом ходила, бо інакше не впустили б.

10. NutkaNezabudka

загалом то нормально, але одного разу ходила, а в мене зробили копії відразу всіх документів, то це мене трішечки збентежило.. а взагалі часто на прохідній пропускають по пасп., особливо в банківській установі.

11. Materynka

Materynka Well-Known Member

Щойно прочитала вакансію на прибиральницю готелю, виявляється досвід на таку посаду теж потрібен, напевне не кожному дається така робота. А ще зустрічалося на посаду офіс менеджера вимога цитую "дуже презентабельна зовнішність" Часом читаєш то все і диву даєшся

12. сніжна

така вимога до вакансій офіс-менеджерів зараз дуже часто зустрічається :)
    Мене дивують часом інші вимоги до вакансій спеціалістів: знання трьох іноземних мов на високому рівні , досвід роботи більше 10 років,в т.ч. певна кількість років на певних посадах, наявність водійських прав і власного авто і т.п ( то все одна вакансія)... І далі- з\пл- 1700- 1800 грн :)

13. Masja

Masja Well-Known Member

14. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ага, ще й вік - до 30 років ) Не дивлячись на мій 31, мене запросили на співбесіду. Насторожила "нестиковка" в з/п - в оголошенні - від 4000 грн, у прямому зверненні - 1200 + % від виробітку. Муж поцікавився, чим і з ким той виробіток має бути у офіс-менеджера :connie_pull-pigtail

15. Kayla

Kayla Well-Known Member

16. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

При такій кількості тексту жодного слова про освіту- автора тексту певно по тому ж оголошенню брали :)

17. Kayla

Kayla Well-Known Member

та тут все: стилістика, граматика, "глибокі" знання рекрутингу. головне виконували волю пана:girl_emo:, йопт

18. сніжна

19. NutkaNezabudka

як мінімум насторожує...))))

мда...балувані в нас роботодавці..))

20. носик

носик New Member

Дівчата, щодо клубу ділових людей - Ви праві. Пішла та й розчарувалася.... Не варто туди йти.
    Щойно мені подзвонили з приватної біржі праці. Мають для мене 2 вакансії. Просять підійти на Костюшка 18. Говорять, якщо знайдуть мені роботу і офіційно працевлаштують - тоді сплачую їм 40% з 1 ЗП і все. А я кщо сама знаходжу роботу- нічого їм не сплачую.
    Просять взяти з собою паспорт...
    Вартує йти туди?