співбесіда при прийомі на роботу

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Гелена, 10 Вересень 2008.

1. Shprotka

Shprotka Active Member

Відповідь: співбесіда при прийомі на роботу

не переймайтесь, просто, зазвичай, в резюме не принято вказувати участі в громадських організаціях, якщо це не стосується посади на яку ви претендуєте.

2. Virner

Virner Well-Known Member

Це велика компанія, багато кадрових агенств шукає у Львові для них працівників. Зараз проходить створення у Львові Об’єднаного бізнес-сервіс-центру.
    Тому для мене це було більш, ніж дивно....))) Але...маємо те, що маємо.

Є наша вина однозначно. Але от як виправити цю ситуацію... Ех... ще раз прихожу до думки - треба відкривати власну компанію...)))

3. La esposa

La esposa Moderator

невже Нестле?!?!

4. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Думаю, що саме воно :)

5. Medusa

Medusa Well-Known Member

Точно, відразу про Нестлє подумала.
    Може то кадрове агентство якесь недолуге так "по-модньому" шукає їм претендентів? :)

6. Delfy

Delfy Well-Known Member

Ой, якщо маєте фінансову можливість, ідею, що створити, вміння, навики чи знання як створити, знайомих серед потенційних клієнтів, не боїтесь попрацювати і багато чому вчитись - вперед до справи! :girl_dance:

7. Virner

Virner Well-Known Member

Я знала, що Ви кмітливі!!!:girl_dance:
    Так, Нестле!!!
    Не хотіла казати, щоб не зіпсувати імідж...
    Але імідж їм затьмарюють отакі Арисі... Жаль, дуже жаль...
    Ну, можливо, комусь пощастить, хто шукає зараз роботу і йому підходить Нестле.

8. Medusa

Medusa Well-Known Member

То ця Арися саме з Нестле, чи з кадрової агенції? От цікаво, аж на стільчику підскакую :)

9. Virner

Virner Well-Known Member

От власне, що вона не сказала, що з КА, але і робити висновку, що вона з Нестле не берусь... Просто не знаю...

10. Shprotka

Shprotka Active Member

підтримую! Одного разу я пробувала влаштуватися в одну всесвітньо відому аудиторську компанію, яка мала намір відкрити свій офіс у Львові. То я ледь зі сміху не луснула, коли виходила з тої співбесіди. Вперше в житті мала такий досвід, проходити співбесіду в готельному номері з ввімкнутою лише приліжковою лампою, сидячи на тому ж таки ліжку!:girl_haha: Питаюся в кобіти, - Чому хочете офіс у Львові відкрити? Відповідає, що не знає))) Питаю її чи вона штатний кадровик чи може з HR агенції - ображається, каже, що штатний директор по набору персоналу, відряджений з Києва ))) Заявляє мені, що велику ЗП прошу, що у Львові таких ЗП немає на таку посаду і пропонує мені ЗП, яку на той момент я мала 2 роки тому )))
    Нє, я розумію, коли організація, що не має офісу чи представництва у місті, проводить набір в готелі, але для цього орендується зал! Уявляю, як проходили співбесіду в тому номері чоловіки (в такомі інтимі):girl_haha:

11. Medusa

Medusa Well-Known Member

Я колись проходила співбесіду в машині на стоянці, увечері - темно вже було, і з чоловіком... Бо на той момент фірма у Львові не мала ніякого приміщення, але відкрили, і працюють. І все ОК. А ЗП особливо зараз, як криза накрила, всі стараються урізати...

12. Orman

Orman Модератор-бомба

а що всі кафе-ресторани були закриті?

Не розумію такого.

13. Medusa

Medusa Well-Known Member

По-перше, в тому районі з ресторанами не густо було, по-друге в часі ми обоє бути сильно обмежені. По-третє мені особисто співбесіди в кафе не подобаються, мені треба "розвернутися", а там сторонні люди заважають, і шумоізоляція ніяка. Нє, я вже краще в машині.
    Ну звичайно то був екстра-випадок, але нічого поганого в тому не бачу. Головне як люди настроєні. Ми були настроєні на співбесіду, і я таки пішла на ту роботу. І все було чудово.

14. Orman

Orman Модератор-бомба

а я шо?

Для мене співбесіда в машині чи готельному номері неприйнятна, що я і написала.

• Подобається Подобається x 1
  15. Shprotka

Shprotka Active Member

Ви говорите про одинокий випадок? Ви домовились, зустрілися і розбіглися. Чи це був конкурсний відбір в авто?)))

16. Medusa

Medusa Well-Known Member

Так, це був одинокий випадок. Ми так домовились.
    У кожного свої межі. Просто далеко не завжди (а часом навпаки) круте приміщення є гарантією доброї вакансії. От хоча б гербалайфи всі, там презентації - ого, а "робота" - лише в лапках...

17. Shprotka

Shprotka Active Member

Ну, на разі ми про співбесіди мову ведемо...

18. Medusa

Medusa Well-Known Member

А ви ходили на ці "відбори"? Вони якраз позиціонуються як співбесіда. Це я обізвала їх презентацією.

19. Shprotka

Shprotka Active Member

Ааааааа)))
    Нє, не ходила, я на такі відбори не ходжу))))

20. Gentle

Gentle Well-Known Member

Ну... якщо мова про Нестле, то вони зараз шукають кадри через Аддеко - це величезна рекрутингова фірма, яка є по всій Європі , а в Україні, очевидно, тільки починає свою діяльність. Або понабирали таких менеджерів, що потім "кодят тут всякие". Підозрюю, що Ви "мали щастя" спілкуватися з їх представником з Києва.

• Подобається Подобається x 1