співбесіда при прийомі на роботу

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Гелена, 10 Вересень 2008.

1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: співбесіда при прийомі на роботу

ой... тобто 63... яка я затуркана...

2. talja

talja Member

Я як влаштовувалась на роботу, то аж смішно було згадувати потім, самі задавали питання і відповідали(після стандартних питань): Народжувати збираєтесь? Та напевне збираєтесь, і це потрібно, (влаштовувалась після одруження, добре що робота державна і вони не із своєї кишені потрібно виплачувати, то й не так переймаються) А чоловік ким працює? Може пригодиться, добре знати до кого за чим звертатись! Поговорили, а тепер напевне і в коридорі би не впізнав, море підлеглих... Добре коли не придираються!

3. Левицька

Левицька New Member

[

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

а мені на одній співбесіді шеф сказав, що шукають на посаду дівчину, бо дівчата більш уважні ніж хлопці. так приємно було :)

5. WildWind

WildWind Member

6. Sapiha

Sapiha New Member

Коли шукала роботу часто натрапляла на Тянь-Ші їх можна розпізнати за тим що вони ніколи по телефону не скажуть чим займається фірма (може бути відповідь що фірма займається всім))))) і кажуть щоб на співбесіду приходили з хорошим настроєм. Після того як я попала на них 2 рази то вже навчилася розпізнавати їх по телефону. А вам бажаю знайти собі роботу для розвитку і морального задоволення:girl_curtsey:

7. yakotak

yakotak New Member

з ТяньШи треба обережно. Їм не кожен "підходить" . Я уточнила в подруги, в пості #219 я писала саме про них.

8. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

Бачу що багато людей з форуму побували там, ось і я хочу поділитись своїм досвідом.
    Була там одна вакансія, вузькоспеціалізована, фахівців з досвідом у нас дуже мало. Оголошено конкурс, усьо за правилами, розмова з психологом і створення стресової ситуації (бо ж робота відповідальна і звітування мало не найбільшому директору зі всіма витікающими, одразу скажу "били" по болючому - материнству). Наче все ок, вже і з відділу кадрів прийшла дівчинка. Але всюди є одне але....
    Коли я ще сиділа в коридорі і малювала калякі-малякі, з кабінету вийшов їхній психолог (типу "заховалась" в якусь нішу) і так тихенько позвонила знайомому чи то Борису, чи то Богдану (давніше то було) і сказав приблизно таке :"твій малий шось знає по "тому і тому"... ну а хоч предмет в нього такий в інституті був, то запитаєш його, нехай завтра зайде до мене, тут є робота...". Як я пізніше дізналась, робота дісталась хлопчику.
    А тепер питання: нащо те бурне створення видимості роботи, є вакансія то віддай одразу знайомому і нашо забирати в людей час якого ітак обмаль?

Останнє редагування: 7 Грудень 2010
  9. mamatu

mamatu Well-Known Member

Це схема співбесід у "Тінс-Груп", це або те саме, що "Тянь-Ши", або щось дуже подібне. Я також була на 2 співбесідах, але на 3 сама не пішла. Їх офіс на в. С. Бандери, 45, здається.

Останнє редагування: 7 Грудень 2010
  10. La esposa

La esposa Moderator

так, я теж туди мала йти — чоловік відрадив. А потім вони мені прислали анкету — я на неї подивилася і вирішила, що чоловік був правий :girl_crazy:

11. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

Видно що вони "виховують/вирощують" свого клієнта в своїх працівниках, типу ми Вам секрет успіху в бізнесі але Ви стаєте нашим клієнтом (такі організації прагнуть називати ПАРТНЕРОМ) , хоча суть залишається тою самою.

12. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Так, дівчата знову до вас з питанням.Порозсилала своє резюме, зараз так активно не шукала роботу, думала після свят то робити, прийшло мені на почту запрошення на он- лайн співбесіду, вакансія оператор ПК, продавець-консультант, от думаю знов розвод чи може спробувати таки?

13. Mazerati

ну тож он-лайн, нічого не втратите

14. Mazerati

Дівчата, що питають на інтерв"ю для QA?

15. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

мене питали (з того, що пам-ятаю, бо було то давненько): які брауз.знаю; типи і види помилок; на пред-явденому малюнку знайти помилки і їх описати англ. мовою.

16. gnoma

gnoma Member

питають про типи тестувань, що таке баги, життєвий цикл баги, пріоритети баг, можуть запитати кілька запитів по базах даних (але то рідко питають), рівень англійської визначають обов'язково, питають що таке тест кейси, можуть дати якийсь будь-який елемент(калькулятор, ліфт) і запитатись з чого б ви почали тестувати, які тест кейси б написали.

17. enigma

enigma Well-Known Member

Якщо на junior, то власне як сказали дівчата. Але без курсів або без хорошого знання мови, буде важко.

18. Mazerati

Я вже була на співебсіді. Що питали (може для когось буде корисним):
    ,
    SQL-запити, що таке сторед процедури, чи можна порівняти два рядка табличок БД з різними типами значень, які ви знаєте типи значень, що таке інтеграційне тестування і чим воно відрізняється від функціонального, про автоматизоване тестування питали. А, і ще питали, як занести багу в систему трекінгу .
    Ну і ще купа філософських запитань, як і на будь-якій співбесіді.
    На БД трохи мене в кут загнали...:sad: тими сторед процедурами...

19. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

на одній зі співбесід на дану позицію мені поставили штук 5 питань по моїй фінансовій заочній освіті, про яку я опромєтчіво згадала в резюме:girl_impossible:

20. silvia

silvia Well-Known Member

Я назавжди запам'ятаю співбесіду в компанії, що займалась продажем канцтоварів. Розмова з психологом тривала близько години, ми звісно ж малювали, писали, сперечались і т.п.( до речі, для самореклами показував статті про себе, який він хороший) І що цікаво, до директора зайшли удвох і після привітання я просто сиділа і мовчки слухала розповідь психолога про себе ж -в яких моментах я погана, а у яких хороша. Було цікаво. 80 % виявилось таки правдою. Після цього директор розповів, що дуже довіряє своєму психологу, платить йому велику зарплатню та приймає на роботу працівника ВИКЛЮЧНО за результатами його психовисновків.
    А оці всілякі малюнки тваринки, дощики і будинки, хіба що для необізнаних - про це все можна прочитати в інтернеті та намалювати просто ідеальний малюнок( сама колись пробувала ))))Як на мене, це вже давно втратило свою актуальність.