Спільний сон з малятком

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ірка-Шкірка, 15 Вересень 2010.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Спільний сон з малятком

я такий ярий прихильник сс напишу - і можете потім смердіти на весь дп
    ТАК - біля дитини
    і на пілозі
    у в ванній - коли муж зловить і не пустить, там можна ше й водою бризкатись
    раді? і дитина в мене не НІКОЛИ не прокидалась від того шо тато з маою люблять одне одного. і чоловік спокійний - не дьограний

і мене нервують ті жінки,які заради спокою 30-літнього хлопа, відкладають немовля подальше. бо таткові захочеться любощів, а він боїться маму тронути біля свого сина/дочки
    а коли робив ту дитину - не боявся???

коротше - жду вброса говна і шукаю файне мило - буду відмиватись

• Подобається Подобається x 1
  2. irushka

irushka Well-Known Member

А як вам оточені дітьми з двох сторін?
    Каті ми купили диванчик розкладний і спала вона на ньому поки малий не народився, а коли принесли в кімнату ліжечко, вона вирішила спати в ліжечку. А малий, звісно, біля мене, під стіною. Тож з одного боку малий, а з іншого - Катя в ліжечку до нашого присунута :). Матвій після купання може 40 хв. спати не чуючи, що цицьки біля нього нема, то треба в той час вкластися, якщо би ми ще шукали місце за той час... Катя не будиться від жодного шуму. З часом, коли Матвій підросте, може ми і йому придумаємо своє спальне місце,а поки є як є, а що робити?

3. kati

kati Well-Known Member

модливо комусь стане в пригоді така інформація.
    Вчора знайома розказала, що купує на ліжко( є півтораспальні і двоспальні) такі типу наматрасники на резинці, але з однієї сторони м"якенькі а з іншої волдонепроникні. Їх можна прати в пралці. Продаються вони в інтерсіті на чорновола( на 1 поверсі є магазин чи то з постіллю чи з матрасами, щось точно не спиталаа)
    Думаю то класна річ для тих хто спить з дитиною. Особливо маленькою, коли вночі може статись " аварія" бо постіль то перепереться, а от матрасу буде гаплик після кількох пісянь

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Останнє редагування: 26 Січень 2011
  5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Наталь, спокойствіє :)
    Ірусь, не все так страшно і запущєно......
    Розказую.... 1 кімнатна квартира, величезний диван на якому всі вміщаються вільно, дитяча кроватка стоїть також в кутку але там склад іграшок і непрасованої білизни.
    Дитина ввечері відрубується і перші кілька годин спить дууже міцно - можно мало не вголос говорити. Цей час повністю наш з чоловіком. І чого б ми мали пертись на кухню якщо дуже зручно на дивані? Диван в нас розкладний з двох ортопедичних половинок( великих). Поки на одній бушують почуття на другій тиш да гладь, дитина спить і її навіть не трясе ))) Так що при сплячій дитині взагалі не бачу ніяких проблем в цьому плані.
    А буває що дитина не спить, а лежить під ковдрою і мультики собі дивиться, уважно дивиться бо мультики її пруть, а батьки під іншою ковдрою, поряд. Може в малої поки що ще і вік такий що її не особливо цікавить що там відбувається поряд, якщо є щось більш цікаве на екрані.
    Тому поки дітки маленькі і толком не розуміють що відбувається, я не бачу проблем відмовляти собі в цьому задоволенні, а вже відношення до цього в кожного своє.
    100%
    і мене, я такого просто не розумію.

П.С. Якби наша мала могла проспати всю ніч сама, якби не крутилась, не будилась, серед ночі цицю не просила - то я тільки за, нехай би спала окремо і мені було б ще простіше. ну але поки доня буває будиться, буває хниче, цицю просить, мене шукає рядишком - то спимо разом.

Я вам більше скажу, чоловік мій, який свого часу сам казав що ліжечко це один з основних пунктів найнеобхіднішого, тепер каже що з другою дитиною навіть ліжечко не куплятимемо, бо зайва трата грошей і місця, якого і так не багато. Тобто судячи з цього - чоловіка повністю влаштовує наш спільний сон, наші з ним стосунки при сплячій дитині поряд і нехватки в чомусь він не відчуває. Ну і чуднєнько :)

Останнє редагування: 26 Січень 2011
  6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

круто, ну й Ви екстремали! :clapping:Я теж інколи задумувалась про таке, але нашій дитині не в сплячому стані наразі потрібні лише "живі"люди(тобто мама з татом) і ніякі іграшки/мультики її зараз настільки не цікавлять щоб дати нам спокій!
    А щодо Вашої, то мені здається що вона вже дуууже скоро почне усвідомлювати в чому річ! Кажуть вже в садку діти набираються багато різних знань:girl_crazy:!

7. Neverland

Neverland Well-Known Member

А якщо мама постійно на дитину відволікається? Тільки почали, а дитина писнула і усьо, вся увага вже на тій дитині:girl_crazy: Класно коли можна голову відключити:girl_crazy:

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Можливо, тоді будем старатись нашу любоффь перенести на нічні часи коли дитина спить.

9. дашулька

дашулька Well-Known Member

Коли я була ще зовсім маленька, у нас теж була однокімнатна квартира. Звісно, у батьків було своє "особисте" життя, коли я спала у своєму ліжечку. Мама розповідала, як в "самий розгар собитій", я в своєму ліжечку стояла й казала їм "Давай! Давай!"))) (мені було два рочки), а вони перед тим перевірили, що я міцно сплю.
    У нас все простіше завдяки не однокімнатній квартирі). Ми з масею спимо на дивані в одній кімнаті, тато - в інший.(тому що йому вставти в 5-тій годині ранку й він нас просто будить). а так би спали разом. для кохання є окрема кімната для нас. згодом вона буде дитячою, але, коли Полюська свідомо захоче в неї переселитись). Чесно? навіть не знаю, чи наважились при дитині (навіть сплячої) займатись сексом (то таргани в мене))) ...якби не було окремої кімнати-напевно, би пристосовувались якось)).

10. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Але тоді до чого тут місце спання? Якщо дитина прокидається, то мама і з кухні, і з ванни, і з іншої кімнати буде бігти до дитини. Хіба ні?

11. elzar

elzar New Member

тут на форумі завжди такі пристрасті вирують.... ухххх:girl_impossible:.
    я за 6 місяців спробувала всі види сну: спочатку місяць спали всі разом в одній кімнаті на одному дивані - було дуже незручно, бо місячний малюк займає як виявляється більше місця ніж я і чоловік разом і дуже страшно, щоб ніхто у ві сні малого не придавив ("ніхто" - це все ж в більшій степені чоловік). Потім 3 місяці спала в одній кімнаті з дитинкою (він у своєму ліжечку, я на своєму), а до чоловіка періодично бігала... теж не дуже зручно, бо в самий відповідальний момент малий починав плакати і через всю квартиру приходилось бігти до нього. Місяць спала в кімнаті, яка найближче до малого: то зовсім незручно - спиш сама і без чоловіка і без дитини. І бігаеш то до одного, то до другого:dance::dance:
    І от майже місяць перебралась до чоловіка в нашу спальню, а малий в себе. То поки що найкраще. Але мені повезло (щоб не зглазити) малий засипає в 23.30 і встає в 8.30, в ночі їсти не просить, не просипається:girl_smile:
    Надіюсь так буде і далі

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Малому 5 місяців і також випробовували різні види сну. Одне зрозуміла точно, що без чоловіка спати не хочу. Кількаразового спання в іншій кімнаті мені було достатньо,, щоб я зрозуміла, що хочу відчувати його поруч.
    Щоб малий спав знами цілу ніч третім зовсім незручно також. Я особисто не висипаюсь зовсім. Ніби ліжко і не маленьке, але я всеодно (якось так виходить) сплю з самого краєчку і цілу ніч дуже вважаю, щоб якимось чином не заціпити малого чи щоб не зачіпив чоловік. Найкращим варіантом для нас, той, що зараз. Малий засинає біля мене і за хвилин 15-20 я його перекладаю в ліжечко, яке зовсім поруч і спокійно рукою можу до нього дістати через опущену боковинку ліжечка. а коли малий встає їти після першого разу забира його до нас. Результатом є те, що я можу хоч трошки поспати в тих позах, яких люблю):girl_in_love:)), але тим самим малий більшість ночі зі мною):d25:)
    У всякому випадку Ромчик не маніпулює мною плачем щоб я його взяла на руки і сподіваюсь так і надалі буде.

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І наш малий спить з намим - я мордувалася, перекладала, колисала (ногою, рукою, і чим тільки можна було) - результат - не висипався ніхто - ми з чоловіком злі і недобрі, дитина - невиспана і марудна. Мене стримувало тільки те, що ліжко в нас трохи старе (а точніше два в купі). Але я якось вибрала міжнами з чоловіком саме рівненьке місце, стелю йому ще щоб рівно було і спимо зараз всі разом - дитина спить спокійно, всі висипаються і всі задоволені. З сексом проблем нема, маємо ще три кімнати на вибір:)
    Казали деякі родичі, мол, нащо привчаю дитину з нами спати - яж казала, що ми привчили - нам і відівчати потім, а не вам, тому більше того питання ніхто не зачіпає:)

14. Neverland

Neverland Well-Known Member

Тут не коли дитина встане, а сам факт, що я просто постійно на неї відволікаюсь: чи спить. Бо він частенько встане і зиркає мовчки, так може бути і хвилин 10, потім сам засе собі. От я і постійно в сторону дитини зиркаю:girl_crazy:

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

---------- Додано в 08:45 ---------- Попередній допис був написаний в 08:44 ----------

• Подобається Подобається x 1
  16. kostuk

kostuk New Member

Напишу нашу історію зі спанням. Синочок починаючи десь з 1 місяця спав у своєму ліжечку, я його просто брала погодувати цицею, а потім ложила назад (він часто не вставав, десь 2 рази за ніч, тому було не важко). Ми були на ГВ до року, потім він перестав вночі вставати і ми його ліжечко перенесли в іншу кімнату і синочок там гарно спав до ранку. Але останнім часом (може десь 2 тижні) почав прокидатись вночі: він плаче, а як тільки візьмеш на руки відразу заспокоюється і показує пальцем на спальню, що хоче до нас. Ми берем синочка до себе в ліжко і він одразу засинає і спить до ранку. Спочатку було якось непривично спати з ним, але за декілька ночей нам з чоловіком так сподобалось, що тепер на ніч одразу берем синочка до себе (вдень спить в своєму ліжечку)...і всі чудово висипаються...:girl_tender:
    Думаю, що своєю історією трішки "розвію міф" про те, що як дитину з народження навчиш окремо спати, так і буде...

17. Fast

Fast Well-Known Member

100% І в мене десь до 6 місяців спала в своєму ліжечку і цицю не брала з 12 до 6 ранку. А потім і циця була кучу разів за ніч, а потім до нас перебралась. А зараз пів ночі в своєму ліжечку, а пів з нами. І то от уже декілька днів в неї нова мулька - в 3 - 4 ранку - "залазить" підмишку - так спить годину, а потім назад до себе в ліжечко

18. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

і я така ж ))

Але я взагалі маю дивну дитину)))) Вдень спить в тільки калясці, тому що її треба колисати, при чому не тільки як засинає, а й коли спить, бо проснеться зразу. Дньом вона спить 3-4 рази по 30 хв. Причому я бачу, що їй того хватає.( правда після 5 місяців перший денний сон має 2 години.)
    А от вечером я її кладу в ліжечко і дитина тихо-мирно засинає через три хвилини.без колисань, без рук. І за ніч встає 1 раз.
    Але як буде далі не наю)))
    Хоча питання "і як мала спить?"( а деколи : " ну шо знаєте тепер як то є діти, і шо то є таке недоспані ночі" )мене скоро добивати почне))))

Останнє редагування: 16 Лютий 2011
  19. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Ми далі спимо разом: я, чоловік, і доця між нами (нам 7й місяць), але я сьогодні вночі критично подивилася, що вже не маю де між ними лягти: мала спить "зірочкою", займає цілу половину двоспального ліжка, чоловік разом зі своєю ковдрою - другу половину... То в нас сьогодні грандіозна перестановка: зняли матрас з ліжка, поклали на підлогу, ліжко винесли в іншу кімнату, а збоку поклали ще один односпальний матрас. По цілій підлозі тепер можна спати :)

20. Alonka

Alonka New Member

ми так теж десь з такого віку так спимо.:girl_wink: Але в нас ліжко досить вузьке, як на трьох(1м20см), то для того щоб не страшно булу що скотиться, як з краю спить, там тепер зайва подушка страхує.
    Ну з залазити\злазити легше.:girl_yes2: