Спільний сон з малятком

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ірка-Шкірка, 15 Вересень 2010.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

спали раом. перші ночі Златка трохи рухалась будилась. а потім звикла. були ночі що ми мігрували) в малого болів животик, плакав дуже. я йшла в іншу кімнату, чоловіка відправляла до малої, а та жучка за хвилин 20 приходила до нас) потім того збились)

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ми наразі поділили дітей, бо вночі плачемоооо... К спить з татком в іншій кімнаті. планую з часом спати разом і от думаю чи старшій не будемо заважати)

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

поки не спробуєте, не знатимете точно) в мене малі не будять одне одного. можуть спати навіть одне на одному)

• Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  4. Mammy

Mammy Well-Known Member

Я в такому випадку лягаю між ними, бо старший будить молодшу :) правда, це буває нечасто, бо він вже спить в своєму ліжечку.

Надіслано від мого LG-E425, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  5. Rona

Rona Мама-йожик

Я за порадою :)
    Плануємо спільний сон з малятком, замовили велике ліжко, матрац вже приїхав. Питання ось в чому. Купувати наматрацник, що не промокає? Чи достатньо буде такої пеленки? Якщо купувати наматрацник, то де є добрі? В магазині, де купували матрац такі, що не промокають, коштують щось до 400 грн., а на сайті екопупсу, напр., такого розміру як треба коштує 1000 грн. може один дихаючий, а другий ні?
    Порадьте як то мудро поступити, будь ласка, не охота спати, як на клейонці.

6. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

На перший період пеленки достатньо )) дитинка не рухається майже. А от коли вде починає крутитись і переміщатись в площині, а якщо щей без підгузника то вже без наматрасника не обійтись.
    Щодо вибору вам не підскажу... то треба щупати. Маю тоненький добрий, але єдиний мінус - не закриває боковини. На одній фірмі сказали, що наматрасник непромокаючий з закритими боковинами обійдеться нам 1000 грн (( дорогоооооо для нас

• Подобається Подобається x 1
  7. Almariel

Almariel Well-Known Member

Я маю різні наматрасники ; і дорожчі і дешевші. Різниці не відчуваю. Але всі мають зверху покриття з бавовни і мені літом не парить.
    На перші місяці і пеленки вистачить. Але потроху шукайте з непромокаючими боковинами або купіть без боковин, але більшого розміру і пошийте боковини самі.

8. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Ми обійшлися якось без непромокаючого наматрацника. У нас звичайний, але матрац зберіг.
    Варто уточнити, що вночі Аня спала в памперсі до 2 років з копійками

9. invisible

invisible Well-Known Member

А ви плануєте вночі висаджувати? Ми користувалися пеленками Екопупс деякий час, коли вже малу від підгузника вночі відівчала.

10. Rona

Rona Мама-йожик

@invisible то ще не знаю, буде видно. Вирішили купити таки непромокаючий великий наматрацник і ще мабуть парочку таких пеленок. От тепер в пошуках. Є Велам за 400 грн, але повністю синтетичний. А є Андерсен з верхнім шаром бавовни за 650. Екопупси ще дорожчі. От думаю, на наматрацнику буде ж простинька, чи купувати Велам чи Андерсен... Хвилююсь, щоб не парило.

Останнє редагування: 17 Грудень 2015
  11. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Нам наматрасник дуууже став в природі, але то ще залежить від способу життя :) бо в нас на тому ліжку проходить немала його частина :) то підгузник протече, то миску вчасно не винесу, і доця рідини досліджує:), та й їсть вона так якось, що завжди пляма мокра, а ото синок кашляє, то вночі не завжди спросоння сироп точно в ложку лиється. Словом, корисна штука. Маєм синтетичний, без нього краще, звичайно, але вже і так звиклося, та й стелю його, потім бавовняний наматрасник, зверху простирадло, та й добре.

12. skarlet

skarlet Well-Known Member

13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

В мене дитина вдень гарно спить сама. А коли ввечері я хочу його ненадовго перекласти в ліжечко, чи він сам залишається в ліжку, бо його приспала, а сама ще б з чоловіком посиділа- то він одразу будиться і хниче.

14. Khrystik

пощастило. в нас мама нонстоп - або на руках спить:d25:, або в слінгу. трохи втомливо тягати кльоцка 6кг, але знаю, що все так не буде. у візочку може трохи поспати вдень і то з підколисуванням. ну а ввечері на ліжку лишити анріал взагалі-радар спрацьовує миттєво і така сирена включається:girl_impossible:, що потім ще довго заспокоювати:girl_cray:
    нарешті трохи почала мала спати біля мене, а не в мене на животі. то таке полегшення. трохи можу її зісунути собі під бік і повернутися, бо спати на спині весь час(а деколи напівсидячи), то жесть.
    отакий у нас дуже спільний сон. не уявляю як би я її в ліжечко вкладала-перекладала всю нічку:suicide:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

В нас було точно то саме, тільки в мене на животі спала до місяців 4оє, потім вже якось почала засинати збоку.. Тепер вдень спить сама , то таке щастя, хоч хвилька часу на себе :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Khrystik

вчора гуляли з візком, то малючка досипала останню годину на балконі. як я гонила по хаті, скільки всього зробила. певно якби не було Катрусі поряд, то я б не шуршала по господарці, а зробила собі релакс у ванні з піною))), а так довелося використати час на побутові справи. але і то добре.
    вчора родичі почали мантри "знов вона в тебе на руках спить...привчила, тепер будеш носить..." і т.д. сказала, що до 1го класну поношу, а там дасть ся чути:girl_haha:знаю, що вони не зі зла, але таки то трохи нервує:aggressive:

• Подобається Подобається x 6
  17. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

в нас таке теж частенько було десь так до 6-ти місяців, буває просинаюсь вночі з малою на животі, знімаю легенько халат і далі спати... ех а зараз вже така доросла:girl_in_love:

18. olenachyzho

olenachyzho Well-Known Member

а моя донечка спить у своєму ліжечку з народження.воно поряд з моїм.коли хоче цицю годую і потім кладу в ліжечко.

19. aknytsU

aknytsU волошкова...)

В нас ліжечко дитяче присунуте до дорослого, матраци на одному рівні. Після купання годую малого, засинає міцно, перекладаю в ліжечко і так він спить години 3-4. Вночі, коли встане, підсуваю його за пеленку (спить на бавовняній) до себе і годую. Інколи відсуваю його за пеленку назад в ліжечку, інколи спить на нашому, якщо я засну. Коли настає час другого годування, пересуваю малого на місце між мною і чоловіком. Малюк любить спати зірочкою, то нам з чоловіком дуже мало місця залишається на нашому 1,35 м. ліжку і коли малий спить між нами, я частково залізаю на дитяче ліжечко.
    Ось такий в нас наполовину СС :)

20. Khrystik

а моя навпаки любить закутаною спати, клубочком:girl_in_love:. як годую під рукою так вона там під моєю ковдрою і спить як та мишка маленька пригорнувшись.
    --- дописи об"єднано, 25 Грудень 2015 ---
    а чого не годуєтеся верхньою\нижньою цицею? тоді і перекладати не треба

• мімімі мімімі x 1