Спільний сон з малятком

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ірка-Шкірка, 15 Вересень 2010.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Спільний сон з малятком

Дзвонить щойно тато, питає де я купляла боковинку на ліжко. розказала. питаю нащо. так от, в них на роботі молодий татко не висипляється, бо вночі підносить дитинку мамі годувати з ліжечка. тато розказав йому як нам добре втрьох і ті теж так вирішили! так що своїм прикладом ще одненьку мацьопу ближче до мами зорганізували))

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в нас "чудовий" період сну з маляткою, бо наше солодке малятко пів ночі видирає мені волосся:8: тобто паралельо з годуванням мусить мені дерти волосся, лазить по нас з чоловіком і фінал-прокидається (для мене неприпустимо рано) і кусає мене за ніс:girl_haha: злазить з ліжка, шукає під ковдрою мою руку, хопається і з усієї сили піднімає мене з ліжка. то все дуже потішно, але і спааати хочеться гг
    Я б вже і не проти була перекласти його в ліжечко, але враження, що він його на дух не переносить, бо навіть вдень якщо його туди покласти то відразу прокидається. Після такого викрученого сну я щоранку зла і недобра, відходжу десь до обіду

3. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Раніше одразу після купання й годування ставила донечку в ліжечко. Поки щось доробляю по хаті, лягаю в своє і чекаю того пхикання, щоб забрати лялю до себе)), а потім аж засинаю.
    Прочитавши тему - душенька моя заспокоїлась (треба було менше слухати думок зі сторони). Мами-форумчанки, як добре, що Ви є!:girl_tender:

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Спали ми всією сім"єю разом з народження Романа. Ніхто нікому не заважав, навпаки, коли татко був у відрядженні, якось незвично було...Диван не дуже широкий, але вміщались.
    Зате зараз не поміщаємся і вдвох на 1.90...капєц...татові довелось переїхати на диван, Роман спить як зірка - руки ноги по всьому ліжку, ще й поперек повертається, а я одпочиваю між цицяннями в правому нижньому куточку, скручена клубочком, щоб не потривожити...
    Царь...блін:girl_crazy:

5. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Юстина вже тата на диван вигнала) Ліжко в нас широке, але вона серед ночі просинається і давай його скубати, копати...:) Муж не висипається. Хоча бувають і дуже спокійні ночі, тоді всі разом спимо.Кажу колись до чоловіка (жартома): "Відправимо Юстю на диван спати, бо вона нечемна?" Чоловік : "Ти шо???:girl_impossible: Вона ж маленька! Як вона сама?"

6. kvVItKA

але хоч спить, а наш сьогодні видав номер...засинав годину з цицею, а потім через годинку в 1-ій ночі прокинувся і почав то по ліжку лазити то мені на голову лізти, періодично на пів годинки засинаючи...прокидався зі словами "ам-ам" і знов циця і знов мені на шию-голову лізе, я його з себе знімала, а він далі обнімав мене за шию так,що думала задусить. В мене горло боліло вночі, ото думаю може він себе як кошеня поводив, лягав на те місце , що болить:girl_crazy: якусь годину-дві чоловік вночі з ним бавився,а в 6-ій сіла я з ним малювати, в 7-ій вдалося вкласти. словом-дурдом

7. natorella

natorella Well-Known Member

віриш? той дурдом закінчується
    наш СС тривав 3 роки. від 3 до 4 - перехідний період на окреме ліжко
    було по-всякому, але дитина спить сама в своїй *краватці*

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас таке постійно. Той "чудовий" період мене вже так виснажив...
    Спить та засинає лише з цицею і висить так цілу ніч. Як тільки я встаю, він встає на рівні ноги. Будиться по 5 раз на годину.... Спихаю на зуби і сподіваюсь що скоро мине.

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

ага... сьогодні спав, бо вчора викакався нарешті вперше за вісім днів...страшні запори мучать після епопеї з зубами і антибіотиками, стабільно какає раз в 5-7 днів...ну і сон від того страждає не на жарт, два дні спить більш-менш, решта стогне...

мій тільки в першій засинає...а взагалі - дістав той совиний графік. Раніше пів першої очі не стулить...як класно було рік назад - дев"ята вечора вже сопів, восьма ранку - ми вже гуляли...

Останнє редагування: 13 Січень 2012
    • Подобається Подобається x 1
  10. kvVItKA

ха-ха, то вчора думали, що пощастило коли в 12-ій заснув, бо день перед тим заснув в 2.40. якось думаю то ненормально мати такий сон. він в мене дуже мало спить:sad:

11. madchen

madchen Member

і мій мало спить і довго-предовго не засинає:girl_impossible:все, вище написане, точно як про нас!!! що ж то з тим робити? спочатку думала, шо це через двохразове спання вень. перевела на один раз, а картина не покращується!

12. zetta

zetta Well-Known Member

в нас почався спільний сон...я проти але мене не питають. Малий гарбузик качає права )

13. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Мине точно, в нас так було. Неможна було всати з ліжка, як Васько просинався.
    Ми вже три місяці не цицяємось, але спимо всі разом. Поки я не уявляю як спати без цього солодкого сопіння. Ну і чоловік мусить когось за п*ятку тримати:girl_crazy:

14. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Нехай мене закидають помідорами, але я проти спільного сну дитини з батьками. Дитинка повинна мати своє окреме місце, де їй буде зручно і ніхто не буде заважати збоку. Звичайно, спільний сон це так мило, але... майже всі мамусі в своїх аргументах наводять що їм так зручно, їм а не дитині. Так, це зручно, дала цицю і дрімаєш собі, правда мусиш весь час пильнувати щоб не придусити дитя, чи від чоловіка вберегти коли почне крутитись...подумайте самі, чи було б вам комфортно спати на одному ліжку ще з двома втричі більшими за вас людьми?
    Моя думка така: подружнє ліжко призначене для чоловіка та дружини, і аж ніяк не для дітей.

15. Holly

Holly Moderator

моїй дитині зручно біля мене. І коли вона спить, а я від неї відсунусь, за кілька хвилин вона підсовується до мене. А тепер вже більшечка, то руками за шию обнімає, або просто ручкою тримається.

16. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

можливо я Вас здивую, але Сашко теж так робить коли вкладається спати біля нас (потім я його перекладаю на його ліжко), хоча від народження він спить окремо.
    І ще одне, невже вас не бентежить те, що "чоловік переселився на диван в другу кімнату"? Я безмежно люблю своїх хлопців, але ж не можна бути такою бездумною

17. Holly

Holly Moderator

ггг
    ми якраз з чоловіком РАЗОМ все обдумали
    Оленка так робить, не коли вкладається, а коли вже добре спить

18. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

То вам дитина сказала, що їй незручно?
    А взагалі-то досить багато написано про спільнийи сон і що він дає дитині. Вам цікаво?давати посилання?

Останнє редагування: 13 Січень 2012
  19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ромчику не те, що зручно, він просто не спатиме інакше.
    І якщо врахувати наше ГВ на сьогоднішній день і ймовірність того, що малого покласти в окреме ліжечко, то тоді б у це ліжечко би довелось переселитись і мені ))).

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

думаю не варто, бо якби було цікаво, то прочитали б спочатку темку

то як?
    моя дитина завжди відкриває очка глянути чи я є, і взагалі любить поспати на мені
    я наприклад просто кайфую від спільного сну і чоловік з нами спить і висипається