Спільний сон з малятком

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ірка-Шкірка, 15 Вересень 2010.

1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Спільний сон з малятком

а нам на ліжку шириною 130 см спати класно - затишно і тепло:girl_bye:

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а ми замовили Софійці уже доросле ліжко-таке 2 метри на 90см:girl_blum: підсунули його "балкончиком "впритик до нашого і у нас вийшло здоровенне 3-х спальне ліжище:connie_pull-pigtail ото нам місця тепер купа:) (доця в мене часами крутиться увісні і мене копає,а тепер місця купа,усім добре)..хоча після того як пошили ше й постіль таку як вона хотіла-вона лягає лише туда спати,перекочуеться до мене рідко,здебільшого вже під ранок:) мабуть за 2,5 роки спільного сну їй вже хочеться трішечки і самостійності,що радує))

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Підкажіть, де купити боковинку на ліжко.планую що мацьопа спатиме коло мене збоку ,бо чоловік дуже здригається у сні!

4. Рибка

Рибка Well-Known Member

Ми купляли в Антошці, на Науковій, фірма Бреві.

5. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

В нас був період спочатку спали всі у великому ліжку потім , коли малечі виповнилось півроку ми зняли з ліжечка одну боковинку присунули до нашого ліжка і так спали, після рочку вона спала вже в своєму:d25: ліжечку, а після двох перебралась до нас в ліжко і інакше ніяк. А вчора заявила купіть нове ліжко буду спати там, нам 2,9 ось так

6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

а я тепер малечу в годині 3 ночі переношу на наше ліжко, вона правда не дуже рада, її більше влаштовує варіант щоб я до неї перебиралась, але мені з животом щось не ахті, тим більше що вона товчеться на всі боки. Чесно кажучи, без неї також мені некомфортно, так я вже звикла, що мусить мені сопіти на вушко)

7. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А я вже дочекатись не можу коли будемо спати окремо!!! Маленький так крутиться. Вчора якось вмудрився вропхатись в щілину десь 20 на 40 см (це між стіною та бильцем нашого ліжка) і впасти на підлогу вниз головою і при тому не прокинутись, я його з тої дірки ледве витягнула. Ніяк не можу зрозуміти як сплючи між нами, таке можна витворяти. Та і взагалі вже скоро півтора року як не можу повноцінно виспатись: спочатку у животику товкся, а тепер ніжками впирається. Хоча вже так до того звикла, що без нього важко заснути, без його почмокування. Ну все, біжу до свого горобчика...

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А Ромчик повністю до нас перекочував. І якось незнаю як то трапилось:girl_impossible:) саме по собі. Спочатку спав з нами, бо було трохи менше молока, то частіше його прикладала в ночі. А тепер розумію, що не хочу спати без нього. Бракує) Родичі були в гостях, то сваряться. Кажуть, що потім так до інститутуту спати буде:girl_crazy:. Я їх намагалась переконати, що спадіваюсь швидше перейде на своє ліжко:girl_crazy:. А взагалі як буде так буде. Відчуваю потребу, щоб він вночі був в мене під боком (незважаючи на те, що в мене вже всі боки стовчені ним):8:

9. Ная

Ная Well-Known Member

Наша Софія вже більше тижня спить сама в дитячому ліжечку,сама собі так вирішила і спати з нами більше не хоче,хіба зранку,як прокинеться,то приходить до мене по цицю і ше трошки полежати. Так шо в нас тепер трьохметрове ліжко на трьох-можна загубитися)))

10. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Хочу поділитися "перлом" від няні, з якою іноді перетинаємося на прогулянці. Вона, почувши, що доня спить з нами, категорично заявила: "ето нєправільно!", дитина буде несамостійна, мама не висипається, "а как сексом заніматся?", і навіть "етот доктор с усамі говоріл, что ето неправільно" :girl_haha: Але головне - що "негігієнічно" спати татові в одному ліжку з дитиною. От досі думаю, чому :confused:

11. natorella

natorella Well-Known Member

мені тут недавно писали. шо як дитині спати на *плодах любві*
    от чому
    то дитині негігієнічно спати з татом, а не татові)) (напевно це малось на увазі)

12. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Маю версію чому татові спати негігієнічно: от спить собі тато міцно-міцно, втомлений після робочого дня тяжкого, ніц не чує, а дитина спить посередині, тут опа- і попісяла , та так, що і на тата попало, а тато далі спить безпробудно, мокрий :) Мама встала, дитину перебрала, а тата ну ніяк, от і спить бідний тато мокрим... Що ж тут гігієнічного? :girl_crazy: а спала б дитина в ліжечку і не спав би тато попісяний :)

• Смішно Смішно x 1
  13. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

То правда такі перли :girl_haha:

14. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

це про мене, мене сьогодні вночі Стратося так залив, що я сама все мусіла переодягати і його усього переодягала :) В нас таке дуже рідко, бо він як правило будиться і проситься, а вчора перед сном просто змерз і коли розігрівся йому й пустилося...на маму...

15. natorella

то ж який ужас!!! тата обпісяли!!! а деколи ше можуть і покакати - то взагалі аврал!

16. Oduvashka

Просто бувають дуже ніжні тата, в мене знайомийі такий є. В нього жінка родила, проблеми з молоком, я і кажу, що треба разом спати, годувати частіше. А він , говорить, що потім не відівчиш, дісципліни не буде і він не буде висипатись.

17. kljysochka

kljysochka New Member

ой-ой-ой...дивітся-дивітся,які ми нєжні...як мене такі екземпляри злостят, ухххххх....!!!:girl_devil:

18. Oduvashka

І головне, думає, що як не буде ГВ, буде меньше проблем, напевно не здогадується скільки разів треба вставати при штучному.

19. natorella

та в мене також є такий знайомий, який бридиться дитячих какашок
    просто смішно завжди
    *прінцеси не какають*

20. Анута

Анута Well-Known Member

та що ви на татів напали? і матусі такі є ;)

в мене самої з самого початку (з Павлусем мається на увазі) те, що дитина обпісяла диван було мало не світовою катастрофою. А з часом все прийшло в норму :) з Тасею навіть висаджуємось, що з Павлом було б фантастикою.

все приходить з часом :) я пам"ятаю як Павлусь вперше татка обпісяв (на джинси). То наш татусь все ходив і принюхувався, ще й усіх просив понюхати чи бува джинси сечею не пахнуть. А от Тасі вже може і попу закакану помити, і килим :)