Спільний процес - Панянка з конем у квітах від ЛАНАРТЕ:)

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Ума, 19 Травень 2009.

1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

нє, Нифко, давайте показуйте свій процесик. це ж цікаво буде!!! в мене то, до речі, всього-на-всього друга робота!!! і зовсім не професійно...

але я не розумію, як то ви зашили білою? там ж немає білої в наборі, там шовкова біла! чи ви набір не купували? а купили схему на водогінній і нитки?

• Подобається Подобається x 4
  2. Нифка

Нифка Well-Known Member

Відповідь: Плануємо СПІЛЬНІ вишивальні процеси

Пишу тут,як і сказали)
    окремо купляла нитки і схему, це моя перша велика робота по схемі, до цього тільки малесенькі і середні картинки були, в яких я кольори сама підбирала, такими шерстяними нитками в клубочках, або скатертинки на стіл нитками ДМС. Ось і чи то мені продавщиця підсунула, чи то я сама зглупила, я вже і не памятаю
    Зараз у відпустці, тому маю якраз 2 тижні шоб зібратися з думками і всетаки вам показати свій процес).
    Ума а Ви не переживайте, там квіточки з лівого боку це найлегше в цій картині.

• Подобається Подобається x 5
  3. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Спільний процес - Панянка з конем у квітах від ЛАНАРТЕ:)

а, то у вас, Нифко, не набір... а так як в мене. Я думаю, що кольори у вас такі ж, бо схеми водогінна з нету мають. А за ту шовкову нитку, то треба сварити продавця. При мені там жіночка прийшла за замовленою схемою того коняки і каже, підберіть мені нитки по схемі і продавець замість шовкової дає звичайну білу, а я поруч стояла і кажу, що краще шовкову. На що продавець сказала, що ця нитка дорожча! ну але ж ефект значно інший!!! отак і моя коліжанка, яка вишивала по їхній схемі, вишила все білим... ну, чесно кажучи, гарно, але не настільки ефектно!

• Подобається Подобається x 3
  4. Ума

Ума Super Moderator

Десь Нифка пропала, обіцяних фото процесу немає... певно треба гілку назад в загальні процеси закинути :sad:

а я ті квіти ТАК мордую, чи то вони мене... порю і шию, порю і шию... слів цензурних бракне

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Умця, може, почекати? У мене так тоді, коли я внутрішньо не зібрана, тоді й у вишивці помиляюся, а коли спокійна, то все як по маслу йде. Тепер, коли щось не так зі мною, навіть не беруся за вишивку, бо й так піде на порення. :girl_smile:

6. katarzynka

katarzynka Well-Known Member

В мене так із готуванням їжі...

• Подобається Подобається x 2
  7. Анута

Анута Well-Known Member

це напевно у всіх справах так, все з душі йде

8. Ума

Ума Super Moderator

ой, та я вишивати страх як хочу, але ж ті квіти... тканина не розграфлена... кожну квіточку і травинку так чи інакше доводиться вишивати двічі... то якийсь жах, порю постійно!

п.с. Нифка писала що матиме відпустку, то може вдома нету немає. зачекаємо 2 тижні і як нє, то тоді в спільні процеси скинемо

п.п.с. До речі, якщо хтось хоче вишивати такого коня, то віддам нитки (закінчилось лише 2 кольори по повному мотку), а решту ниток мінімум на 2-3 картини ще вистачить :)

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

йой. та не віддавайте. ще згодяться.

п.с.сзаздрю я вам дівчата. мені нитки - то таке дороге задоволення:girl_cray: а так би багато чого вишила...а ще б мені органайзер, лінійки, маркер... то взагалі -мєчта...

• Подобається Подобається x 1
  10. Liliyah Romanova

Касю, органайзер має Галинка, вона вам про те десь писала в темах. :)

11. Ума

Ума Super Moderator

Касю, беріть участь в конкурсі! там ТАКИЙ приз шикарний!!! мєчта вишивальниці, чесно-чесно!

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

я б з задоволенням. але 1. не знаю чи вспію всі процеси закінчити.
    2. і немаю фінансів на хорошу картину - а така малюся ніц не виграє.

та власне їй вже написала. ждемс зарплати...

13. Liliyah Romanova

Показала би нарешті, а то шифруєшся. ;)

14. Ума

Ума Super Moderator

Покажу, просто я ТАК взялася за свого коня в квітах, що немаю часу започаткувати новий конкурс. Потерпіть дівчатонька ще трішки... а то я як зроблю перерву в тім процесі, то вже нігде за нього не візьмуся знову..

15. Liliyah Romanova

Ну, то успіху тобі із продовженням!!!
    А гілку цю не об*єднуй, он даш іще двом дівчаткам нитки на коня та й буде спільний процес. ;)

16. Ума

Ума Super Moderator

Дівчатка, звітую трохи по своїх квітах! Які ж вони марудні для мене, полотно не розграфлене, ще й не аїда, пару хрестиків одного кольору, потім іншого... в процесі 10 голочок і то все рівно збиваюся і не там вишиваю...
    ось що є на зараз:

а тут хотіла попитати поради. В картині є підпис автора художника willem haenraets. Вишивати швом "голкою назад" в одну нитку, тканина рівномірка 27 (аналог 14аїди). Вишила спочатку тим швом в кожну клітинку (через дві ниточки) і якесь воно все діряве мені виглядає. Спорола і вишила через 2-3 клітинки і все рівно не дуже дивиться. Як думаєте, як попереться не буде видно тих дірочок? чи плюнуту на авторство і без того підпису вишити? до речі, чого так видно ті дірочки? я занадто затягую нитку?

соррі за якість фото, освітлення не те і ручки не звідти ростуть :girl_cray:

17. Mariya

Mariya Well-Known Member

Умо, дуже гарно!

Думаю, що не буде

Можна і без підпису. Хіба, як захочеш, свій вишити. ;)

18. Liliyah Romanova

Умця!!!! :girl_in_love: Ще пару таких картин і твій чоловік не просто гостей водитиме подивитися, а табличку при брамі вивісить, аби всі перехожі ходили на красу дивитися!!! :girl_wink:
    Хоч ти й мордуєшся, бідненька, але за таку красу трохи жертв не пошкодить!!! А біля підпису такі хрестики рівнесенькі видно! :girl_claping:

Зблизька підпис і справді не дуже, а здалека - нормальний. Може, не чіпати? Без нього буде гірше, імхо...

19. Ума

Ума Super Moderator

Дуже дякую, дівчата! Ви мене дуже підбадьорюєте до того процесу, бо направду серце вже не лежить!

я напевно як поперу, то ще оціню якість підпису і тоді вирішу чи пороти чи залишити... може якби тканина була більш штивна і не так прогиналася в отворах, то було б краще, а так маємо те, що маємо :)

20. Liliyah Romanova

Ну, а ми тут для чого?
    Он мені серце не сподобалося, а ви всі додали наснаги й бажання вишивати далі...
    Так і тут! невже ти відбереш у нас можливість помилуватися ЦІЛОЮ завершеною вишивкою!?!?!?! ми ж так вболіваємо, терпляче чекаємо... не підведи! :girl_flirt: