Спільний процес: Кава, чай, шоколад

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем LudmilaP, 3 Серпень 2010.

1. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Відповідь: Спільний процес: Кава, чай, шоколад

Ггг,:girl_haha: буду перед оформленням :)

2. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

УРАААААААА вишила я кавусю:connie_pull-pigtail:yahoo: фото правда не дуже, бо на телефон, перефоткаю ввечері як чоловік прийде
    яку буду далі вишивати поки не знаю, йду дивитися на яку картинку є нитки:girl_wink:

3. Rostuslavchuk

виставляю, як і обіцяла нормальні фото
    [​IMG][​IMG]

4. LudmilaP

Це мій останній фотопоказ в цій темі, вчора закінчила вишивати трав"яний чай, довишивали шоколад:yahoo::yahoo::yahoo:. Так що, залишиться тільки оформити:girl_tender:
    [​IMG][​IMG]

5. Rostuslavchuk

ай ви молодчинка:girl_tender: а я коли закінчу і е знаю, думала що вересень-жовтень не буде такий загружений, а то навалилося все підряд і вишивка і в"язання, зараз замість своєї кавусі в"яжу шапочку для дівчинки:ed4d70def841dc74b57:girl_cray:

6. LudmilaP

Головне не те щоб швидко вишити, а те щоб отримати задоволення від процесу :)

Я чай на травах вишивала з РМ і з графікою не звіряла, тому чи були розбіжності в схемі чи ні незнаю

7. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Ну нарешті я вже нині почала вишивати каву :d64: Початок в мене не дуже: після аїди 14 я взялась за льон (заправлений в пяльця) . тяжко дуже, я певно шось не так роблю. рахувати треба... весь час

8. LudmilaP

Не забувайте нам показувати що ви вишиваєте, а то ми не повіримо ;)

9. Cандра

Cандра Member

зараз у мене таке (двох кольорів забракло до закінчення кави, тож почала чайочок)
    [​IMG] [​IMG]

10. LudmilaP

[​IMG][​IMG]
    Я ніколи не декупажила, і уявлення не маю як я маю це зробити, але загорілася бажанням задекупажити рамки для своїх горнят , і хочу порадитися з вами які серветки краще брати. Я схиляюся до другого варіанту, і уявляю рамку в квадрати, але сумніваюся. То що ви порадите?

11. irinkakosiv

irinkakosiv Member

мені також подобається другий варіант

12. МарянаК

Пойняв :girl_wink:
    але фото з телефону: [​IMG]
    всі хрестики різноманітейські, зато виворіт - елєганський

13. LudmilaP

Це розмір хрестика такий маленький, чи це тільки так на фото виглядає?

14. Rostuslavchuk

О, Людмила мені та в квадрати теж більше подобається.думаю що то хороший варіант

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

Мені спочатку теж більше друга сподобалась, але от уявляю я собі рамку в квадратики з кави та тексту, і думаю - чи не буде це сильно акцентувати на собі увагу і відволікати від вишивки? Я б напевно вирізала всю каву з першої серветки і нею задекупажила всю рамку, а потім би ще якось то все зверху замалювала, щоб кавові зернята були "затінені" і давали акцент, але не сильно заважали. Хоча вся рамка в зернятах - теж не впевнена чи гарна це ідея... А якийсь колаж... Може Кася чи Кіточка - наші стильні специ - щось гарне порадять?
    Людо, ти повирізай, поприкладай різне, і подумай як Тобі більше довподоби;)

п.с. ще ідейка: знизу дати той весь надпис що на першій серветці, а зверху і з боків - кавові зернята теж з першої. А замість філіжанки на серветці буде твоя вишита!

16. МарянаК

таки маленький, я пробувала вишивати через 3 нитки - то трохи завелика картинка получалась, а вишиваю через дві - то дрібнота, тяжко трохи (може з непривички), зате розмір менше-більше гуд. А може в одну нитку спробувати?(чи то вже занадто :))

17. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Людо, а ти рамки для всіх картинок будеш тими серветками декупажити, чи для чаю, шоколаду придумала щось інше?

18. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

я вишиваю на льоні через дві ниточки в дві нитки - самий оптимальний варіант (в одну буде просвічуватись тканина)

19. LudmilaP

Думаю, що не варто. Навіть на 18 Аїді виробники радять вишивати в дві нитки

Я так думаю зробити всі рамки однакові кавові;) не зустрічала підходящі серветки для шоколаду і зеленого чаю

20. МарянаК

Дівчата ви були праві - вся справа в звичці - вишивка затягує (тільки часу мало) стало горно получатися і дуже цікаво вишивати (а головне, як скоро!!!)
    [​IMG] [​IMG]