Спільний процес: Host of Poppies (макове поле)

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Mariya, 15 Жовтень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Спільний процес: Host of Poppies (макове поле)

Ой... а ти так опиралася... :girl_haha::girl_blum::girl_flirt: :girl_claping::girl_in_love:
    Чекаю твого процесу!!! :girl_in_dreams::girl_claping::girl_bye2:

• Подобається Подобається x 2
  2. Holly

Holly Moderator

Може то собі почати на вихідні вишивати поле? Деякі ниточки вже є, але ж не обов"язково всі одразу мати? :girl_in_dreams: Але так не хочеться панянку лишати, щей шапку малій треба в"язати, бо скоро зима

Останнє редагування: 23 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  3. Liliyah Romanova

Ну, тоді поставте план мінімум - шапку дитині зв*язати в першу чергу!!!
    А далі можете так, як я: у будні панянку, на вихідні поле. ;)

• Подобається Подобається x 5
  4. Holly

Holly Moderator

Та я так і вирішила, тільки от на ці вихідні не почну. завтра на 10 год. репетиція, буде напевно довго. А в неділю - зранку до церкви, а вечері концерт. Так що буде не до вишивання (Я правильно написала не до вишивання? Все окремо?)

• Подобається Подобається x 3
  5. Ума

Ума Super Moderator

Сіла, розклала ниточки, натягнула тканину на ку-снапи і вишила вже один колір, увесь :р

то небагато, але небо я вже почала :)

• Подобається Подобається x 8
  6. Kasia

Kasia Well-Known Member

щодень чекаю тих процесів полів.. а нема..
    що таке, я не пойняв?:girl_devil:

7. Holly

Holly Moderator

А я вже думала, що Кася Теж поле вишиває і вирішила показати процес:girl_in_dreams: Так, я теж чекаю процесів!!!

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

:girl_haha:
    ой ні. дякую. я таку величезну роботу не осилю. та й стін я не маю на такі великі картини.
    згідно мої вишивальних переваг -квіточки і пейзажики не моє. хіба щось мале і ніжне.

але ПРОЦЕСИКИ я люблю!

п.с. треба йти Кіточку просити, показати. вона ж в мене така чемнуля:girl_in_love:

9. Ума

Ума Super Moderator

я чекаю сприятливого прогнозу і ще станочок чекаю.. замовила собі, як раз під поле :)

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

чара бари окуляри. вийди вишивальне сонечко на вишивальне небо! магнітні бурі йдіть геть!
    хомяки вилазьте, беріть голочки і до праці!

11. Liliyah Romanova

Наганяя не було. ;)
    Такого як Кіточці. Он вона як взялася до вишивання останньо. :girl_haha:

12. Gardenia

Gardenia New Member

Доброго дня! Знайшла недавно ваш форум і тиждень не вилажу з нього перечитуючи всі теми.Я тоже хочу вишивати поле.Маю до вас кілька питань... Номер265 301 306 позначений двома символами...як бути? Може хто бачив поле вишите нитками DMC чи буде гарно? Якби хто показав як шити чвертки -була б дуже вдячна.Дякую.

13. Liliyah Romanova

Ви ще не всі теми прочитали. У нас є темка про види швів. Знайдіть і почитайте. ;) А тоді з нами до процесу. Ми такі черепашки, що встигнете!

Останнє редагування: 6 Листопад 2009
  14. Gardenia

Gardenia New Member

Лілю, Умо прошу сказати чи відповідає схема викладена тут (на форумі) оригіналу. Мене турбує подвійна позначка на номерах. Чи то мій комп не розпізнає ?

15. Ума

Ума Super Moderator

Галюню, соррі що ще тоді не відповіла. забула. Я не можу стверджувати на всі 100, що це ідентична копія оригіналу, бо то ж перенабирає людина і їй властиво помилитися. Я коли лавандове Анкорівське поле вишивала, то знайшла пару неточностей (в РМ і схеми оригіналу), які не впливали на кінцевий результат. Тут також буду вишивати зі схеми в РМ, а на оригінал хіба гляну, як будуть якісь сумніви.

різні символи на один колір пояснюється тим, що хрестик можна вишивати в 2 нитки і в 1 (це вже буде 2 знаки) і так само півхрестик (ще два символи).

інколи в лавандовому полі зустрічала, що однакові позначки, однаковий колір, але в РМ йшло дві різні комірки внизу в панелі кольорів. То очевидно, що перенабиральниця не в один день то робила, і може вже забула що такий символ доданий і ще раз додала... інакше я не знаю як пояснити. Але в ході ороботи як будуть якісь сумніви чи питання ви питайте мене, Лілю чи Марійку - в нас є оригінальні набори :) Підкажем щось.

На якомусь форумі бачила відшитий процес поля нитками ДМС, досить гарно природньо виглядав. Нитки ДМС мають більший блиск, а Анкор не такий блискучий потім

16. Gardenia

Gardenia New Member

Умочко дякую!!! Буду пробувати щось підбирати.

17. Gardenia

Gardenia New Member

Умо, Лілю, Марійко підкажіть на який краще замінити номер 306Анк-783 чи 3820, 265-771 чи 3348 DMC.277-830 чи 831.Я передивилась кілька таблиць і розгубилась. Якщо можете то порвняйте з оригналами бо я хворію і не вихожу з хати. Дякую.

18. Liliyah Romanova

Якщо матиму можливість, то порівняю. Планую бути в магазині як не завтра, то на вихідні. :)

19. Xomka

Xomka Well-Known Member

Марійцю, покажіть хоч ви шматочок поля, бо від тих пань-модераторів щось довго чекати:girl_sad:

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

Так нема шо показувати. :girl_sad: Голки в руки не брала десь з місяць (криза вишивальна в мене :sad:).