Спільний процес Heart and Soul від Дім, №35189

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Бурулька, 22 Вересень 2011.

1. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Прийшла писати приблизно те саме :girl_yes2:

Дякую дівчатам за гігантську роботу над переводом номерів ниток :kiss: Кожна буде обирати свій варіант, тому потім при здибанці з результатами отримаємо різні картинки. Так ще цікавіше :)

На запитання з карми: картинка має розмір 107х158 хрестиків.
    Особисто я з тканиною ще не визначилася, бо ніяк не можу вибратися на здибанку з Мар"ясею :girl_blush2:

Я більше люблю 16, тому на ній мабуть і зупиню свій вибір (якщо буде потрібного кольору).
    Хоча в РМ пише, що 14. Тут краще порадять дівчата з наборами
    Глянула в інтернет-магазинах. В описах пише, що 14 канва.

Останнє редагування модератором: 28 Вересень 2011
  2. kitka

kitka Well-Known Member

Відповідь: Спільний процес Heart and Soul від Дім, №35189

:girl_curtsey:Крок №2: вибрала з тумби, покрутила в руках, захотілося ті ниточки сфотографувати. Графити не буду, бо картинка досить легка.

3. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я спинилась на білій 16 (поклала пару хрестиків на 14 і мені не сподобалось, тому буде 16, мені так виглядає набагато ліпше і подушка буде розмірів реальніших).

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Передивилвсь я сьогодні схему і бере мене мандраж. Ще жодного разу не вишивала по дизайну Dimensions і боюсь, що половину значків не так зрозумію. Тому певно буду вас мучити безглуздими питаннями типу "а що це і це і як воно має бути". Тому наперід пршу вибачення:blush:.

5. StarKa

StarKa Member

Дівчата мені дуже хочеться до вас приєднатися, але я ніколи не брала участі в спільних процесах і не знаю що воно таке, та і з часом не впевнена що буду встигати..

Мабуть перший раз постою подивлюся збоку що воно таке і як виглядає, може навіть на які зустрічі прийду як не будете проти. А на наступний раз обов'язково приєднаюся!

6. Бурулька

То нічого страшного :) Просто зібралася компанія ком"яків, яким подобюається один дизайн. В гарному товаристві краще вишивається. Та й швидше йде процес, бо кожна старається не відставати від гурту. От і все.

То не той Дім, якого варто боятися ;) Начиталася про страхи перед Дімом? Як на мене, то досить нескладний процес має бути, бо кольорів 20, а з них лише 4 бленди. Та й бек тут нестрашний

7. hrystusja

Вже майже готова до плоцесу. Тканику купила молочного кольору. Та нажаль кольорів було дуже мало в "Призмі" тому треба ще докупити половину. Вже руки сверблять щось починати. І от тепер стою перед вибором вишивати паралельно з сорочкою. Чи завершити сорочку і потім вас наздоганяти:girl_in_dreams:.

8. Анута

Анута Well-Known Member

паралельно як відпочивалку!

ІМНО дизайни ДІМ якраз є відпочивалками, особливо такий гарний і водночас простий ;)

9. natscorp

natscorp Well-Known Member

Я вже приготувалася: Аїда біла 14-ка та поки що 6 кольорів. Завтра починаємо :d64:

10. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Я завтра з вами не почну, бо немаю ні тканини, ні ниток. Ну ніяк не можу вирватися з дому з тими болячками, біля мене немає взагалі ні одного рукодільного магазину, а в центр їхати задалеко наразі. Отако буду собі тихо збоку стояти і дивитися як ви вишиваєте.:girl_cray:

11. Христя

Христя Well-Known Member

тканина розграфлена , нитки куплені - завтра готова стартувати :girl_wink:

12. ntv

ntv Well-Known Member

Тканина є, ниток аж 4 шт. Почну з понеділка, але з задоволенням буду спостерігати за вашими процесами!

13. Бурулька

Вітаю із першим днем жовтня і початком процесу! :girl_dance:
    Всім натхнення, рівних хрестиків, достатньо часу і задоволення від процесу та результату :girl_in_love:

14. natscorp

natscorp Well-Known Member

Перші 100 хрестиків

[​IMG][​IMG]

15. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Ура, ура, ура!!!! Я купила все, що мені не хватало для цього сп)))) В планах сьогодні пографити тканнику, завтра вже напевне перші хрестики.

16. hrystusja

Таки почала сьогодні:girl_wink:.
    Мої квіточки...

17. Анута

Анута Well-Known Member

молодець!

а я сьогодні зрозуміла, що буду пасти задніх :sad:
    та ще й з таким настроєм...

18. StarKa

StarKa Member

Між іншим я ще не полишила ідеї до вас долучитися по ходу. Чоловік картинку затвердив, як таку що вартує уваги :) Ще до речі питався чи може є і інші картинки такої ж тематики і стилю, типу як серія якась може щоб можна було рядом вішати.

19. StarKa

StarKa Member

а з настроєм що?

20. Barbie

Barbie Well-Known Member

Не ви одні, я теж буду в останніх рядах випускниць цієї гілки:girl_blush2: