Спільні замовлення рукодільних товарів через інтернет

Тема у розділі 'Спільні покупки', створена користувачем Holly, 19 Вересень 2009.

1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Спільні замовлення рукодільних товарів через інтернет

Ірусю, та я до тебе притензій не маю. Ти мене не спокушуй замовляти щось, бо я ще ті набори не відшила... і коли то зроблю невідомо. Я зараз ні в розділ зі схемами не заглядаю (тільки "шукаю схему" переглядаю), і по інет-магазинах теж на те не дивлюся. Мій хом"як вдуситься :) ото я й зла на себе... хотілось би, але кіко мона?

Ти на Діми глянь в Калейдоскопі вишивки (гугль знайде), там великий вибір тих Дімів :)

Останнє редагування: 7 Листопад 2009
  2. La esposa

La esposa Moderator

Дякую. Глянула. Мій набір в них на 80 грн дорожчий :) Але вибір велииикий...

3. Ума

Ума Super Moderator

ого... а в овці-рукодільниці дивалася?

4. La esposa

La esposa Moderator

Майже та сама ціна. 476 грн - а я замовила за 407 :p

Ага, ще - там пише:

А я десь читала, що нитки дімів інакші...

5. Ума

Ума Super Moderator

ааа, ти вже замовила! клас! ото вже буде довгий і приємний процесик від тебе!!! хоча ти то так швиденько шиєш... ех...

6. La esposa

La esposa Moderator

Ніби відправила, але, напевно, опрацьовувати будуть з понеділка..? Я вже так хочу того набору... Тільки не знаю, чи дам собі раду вишивати з графіки, цікаво, чи співпадає схема в РМ з тою графічною?

7. Юстуся

Юстуся Well-Known Member

Irynka Ви получите масу задоволення від вишивання цього набору:girl_in_love:.

8. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

О, у меня тоже это бистро в планах, но подбором :) Ткань и нитки на бистро и деревеньку от Доме дааавно лежат, а я обложилась процессами неожиданными :girl_cray:

9. La esposa

La esposa Moderator

Так нічка ж доооовга ;)

10. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Ірцю, нічка не така довга, як часом хочеться :)

11. Юстуся

Юстуся Well-Known Member

Відповідь: Вишиваємо баляринок у пухнастих пачках!

Можна до Вас приєднатись на sewandso. ?Дуже хочу набірчик якого нажаль на Київських нема.

Останнє редагування модератором: 3 Грудень 2009
  12. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Вишиваємо баляринок у пухнастих пачках!

як буду замовляти то попереджу

13. Xomka

Xomka Well-Known Member

Умо, може вже пора замовляти на Севандсо? Тільки що бачила там знижки на набори ДІМа 25%, хочу ту даму замовити:girl_tender: якщо що - я перша на неї в списку)))
    -----------------------------------------------------------
    Ой, людоньки, які там знижки на деякі речі - 50%, 75% - на пів життя хочеться накупити. Пішов мій хомяк слинки пускати:girl_crazy:

Останнє редагування: 15 Грудень 2009
  14. Ума

Ума Super Moderator

Хомко, в них там то регулярні знижки і не все з тими знижками є дешевше ніж на інших сайтах, але може якраз. я чекаю щоб була безкоштовна доставка :) Давайте до свят чекаємо і як не буде такої акції, то тоді замовлення зробимо :)

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мамцю рідна, ну й ціни!!! Я в глибокому шоці!
    36 фунтів - це більше як 70 канадських. :girl_crazy:
    Хомко, ви головне пошукайте по нету такі самі, як хочете купувати й перевірте ціни, бо вони люблять казати, що знижка, завищуючи попередню ціну. То все чисті психологічні трюки.
    Я тільки тоді в їхні великі знижки вірю, коли знаю, що дійсно щось купувала за вищою ціною.

16. Xomka

Xomka Well-Known Member

Лілю, хомяк отямився:xaxa: дійшло що то ж в фунтах стерлінгів, а то я звикла - долляр, долляр, треба йти курс подивитись)))
    П.С. Але все-одно сиджу на тому сайті, гортаю сторіночки, ніяк не відчеплю хомяка від монітора:girl_haha:
    П.П.С. Подивилась курс, порахувала:suicide: Умо, замовлення відміняється поки що:girl_crazy:

Останнє редагування: 16 Грудень 2009
  17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Канадський від американського мало що різниться. Так що буде 60-65 доларів усе одно.

О, кинула в ґуґл "36,6 GBP into USD" і дало такий результат: 36,6 British pounds = 59,5299 U.S. dollars :girl_crazy: А канадських вийшло 63. Трохи я перебільшила, видно фунт упав, але все одно жах.

18. Анута

Анута Well-Known Member

ви з тою дамою мене доспокушаєте....
    мені її вішати нема де :girl_blum:

наші банки дуже хитро з тих фунтів переводять. Спочатку в евро чи дол. (не пам"ятаю), а потім по нашому супер високому курсу. якби напряму в фунтах, то нижчою сума в грн. була б

19. Ума

Ума Super Moderator

Хомко, якщо буде безкоштовна доставка, то можна замовляти, бо ще мінус 15% їхнього ПДВ від суми. то може б було не так дорого, але тільки якщо доставка безплатна, хоча мінус 15% ПДВ є завжди. Порахуйте собі ще так

20. Holly

Holly Moderator

Якщо би десь щось замовлли ченрез інтернет, скажіть мені. Маю плани на дві картинки, то мені потрібно білу тканину з люрексовою ниткою.