Спільні замовлення рукодільних товарів через інтернет

Тема у розділі 'Спільні покупки', створена користувачем Holly, 19 Вересень 2009.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Спільні замовлення рукодільних товарів через інтернет

ясно. в них підписана пластикова, а до рук я її не брала

2. Natalya

Natalya Well-Known Member

Дівчата, а ви бачили таке оголошення у ВМ "Бісер в-во Чехія, 5 кг, деш. тел.: (097) 431-2514"? Я дзвонила - 250 грн/кг. То вдвічі дешевше, ніж в магазині. Але ніяк не можу вибратись подивитись чи то дійсно якісний бісер. Може хтось матиме бажання і можливість... Хоч я напевно буду намагатись з'їздити.

3. Ума

Ума Super Moderator

то мус кілограмами брати? чи мона на вагу різний брати?

4. Natalya

Та от я щось не розпитала який мінімум... Але 5 кг точно не обовязково. Я би пів кіло набрала собі. Може в когось Київстар, то розпитайте детальніше і в тому числі, де той дядько з бісером знаходиться.

5. Галинка

Галинка Well-Known Member

А як Ви перевірите, чи дійсно Чеський?

А для чого Вам самі дорожчі спиці? Я в"яжу на спицях від РТО - СУПЕР. Ви дивіться, щоб було зручно, а не саме дорожче!

Останнє редагування модератором: 31 Жовтень 2009
  6. Анута

Анута Well-Known Member

от власне хотіла спитатись в чому там різниця з тими спицями? я брала собі або РТО, або Поні (ще дешевші) і цілком ними задоволена. Може я не знаю, що втрачаю? Ті якось особливо в"яжуть?

7. Ума

Ума Super Moderator

є такі спиці, що з"єднані між собою "шнурком" (не знаю, як він називається), то в дешевших отой перехід між спицею і шнурком робить затяжки на нитках. Це стосується, як правило дешевших

8. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

В мене також такі спиці як в вас прямі. А такі я взяла на волосінь (так мені переклав перекладач, для мене все то була лєска), в них вона не закручується, як в інакших та й самі спиці кращі - по них виріб як по маслу просувається і на з`єднанні спиця/волосінь ніколи не застрягає. Але наразі нічого не замовляю, в мене в`язальний криз :girl_cray: (пальто зв`язала перід і спинку - розпускаю, літній светрик і ще один мохеровий лежать незакінчені, малому шапку в`язала 5 разів певно перев`язувала:girl_devil: ), треба відпочити. Буду помало вишивати сорочку собі.

9. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

мені видається, що я навіть зверталась по ньому десь півроку тому, це жіночка старша розпродає свої запаси з молодості, бо вже тим не займається. я коли була, то в неї було більше "стеклярусу". там трубку бере такий мужчина з воєнною виправкою, російськомовним ухилом? вони біля готелю Дністер живуть?

10. Natalya

Аби рівний був :)
    Точно...

11. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Дівчата, не знаю, напевно це сюди. З"явилися якісь супер-пупер голки для бісеру, ось інформую :)
    http://www.valexiya.com.ua/category_104.html

12. La esposa

La esposa Moderator

Дівчатонька!!! Я комусь з вас в приват писала про замовлення ниточок. Зголосіться, будь ласка, кому я писала, бо я забула :) Справа в тому, що мені чоловік вирішив зробити подарунок на день народження, і ми зараз будемо замовляти набір від ДІМЕНШНС на крестоманії, то якщо вже ті ниточки є замовлені, то хай будуть, а як ні, то прошу відмінити замовлення!!! Дуже-дуже-дуже дякую!!!!!!

13. Ума

Ума Super Moderator

Ірусю, а що за набір?

14. La esposa

La esposa Moderator

"Європейське бістро":radist: Хочеш теж щось замовити?

А ти там часом знижки не маєш?

15. Ума

Ума Super Moderator

нє, там не маю і ніц замовити не хочу!:girl_devil:

16. La esposa

La esposa Moderator

не зрозуміла...

17. Анута

Анута Well-Known Member

ох я би там замовила.... але чоловік сказав, що до НР сосемо лапу, тому як в тому фільму "довольствуйся, сын мой, тем что видишь..." еееееееееех...

18. Анута

Анута Well-Known Member

Іринко, в мене там було закупів на 70 дол. Тобто в принципі ще один якийсь наборчик і він вже буде з початковою знижкою 1%.
    Але чомусь з Крестоманією в мене було найбільше приколів: то не те прислали, то зле запакували і воно в дорозі поломилось (правда вислали за свій кошт повторно нове)

19. La esposa

La esposa Moderator

Та нє, той процент не спасе. Просто я щойно дочитала, які в них знижки, а до того була переплутала з рукодєлієм. Дякую :)

20. Анута

Анута Well-Known Member

ну про те і мова. такі крупні знижки не гріють...